Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Gost predmemorije ne radi i kada moderiranja imaju bijele stranice.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Gost predmemorije ne radi i kada moderiranja imaju bijele stranice.

U ovoj fazi, nakon ponovne instalacije VBET i konfiguriranje točno na isti način sam ga imao prije, gost predmemorije ne radi i kada mi moderatori su se kreće postovi su uzimajući bijele stranice. Molim pomoć.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Pozdrav Bik,
    Ovdje imate svoje teme s Gost predmemorija pitanje. Molimo da pročitate.
    (O dvostrukom GZIP).
    http://www.vbenterprisetranslator.co...che-issue.html

o drugi. Pokušat ću ga reproducirati na mojoj testnoj forumu.

Registracija
    Svibanj 2010

Kao što sam se sjetiti što ga fiksne s domaćinom usluga, ali nakon ažurirati Apache možete imati mod_deflate omogućeno ponovno. Dakle, ako je edable -> imate dvostruko gdziped. Molimo kontaktirajte vaš domaćin usluga i onemogućiti ovog modula.

Ovdje imate punu upute kako to provjeriti (iz prethodnog nit - napisao Michał)

Kada onemogućite vBulleitn GZIP po AdminCP mogućnost GZIP HTML izlaz onda tvoj izlaz i dalje je komprimirana. Možete ga pogledati ovdje:
    GZip Test
    NAPOMENA: jasno je opisana u vBulletin opcija:
    Ako već koristite mod_gzip ili mod_deflate na vašem poslužitelju, ne uključite ovu opciju.
    Dakle, u ovom trenutku čini da ste jedan od onih dana, jer je izlaz zip ionako. A to je vjerojatno uzrok problema s vBET gost cache - dva puta je komprimirana pa preglednicima dobiti ludi sa njom.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Ja sada s invaliditetom GZIP u mom ACP, ali još uvijek dobiti ove pogreške:

Upozorenje: filemtime () [function.filemtime]: stat nije za [put] / vbet_guestcache/en/_forums_dnp_news_php_content_3_id_8978.html u [put] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Upozorenje: ne može se izmijeniti informacije u zaglavlju - zaglavlje već je poslao (izlaz započela [put] / includes / class_core.php: 4598) u [put] / dnp_news.php on line 320

Upozorenje: filemtime () [function.filemtime]: stat nije za [put] / vbet_guestcache/en/_forums_forumdisplay_php_f_8278.html u [put] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 53

Registracija
    Svibanj 2010

Ovaj bug je riješen na našem forumu. Pokušajte:

1.Just urediti datoteku (molimo Vas da kopiju ove datoteke): uključuje / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php
    2find line::
    PHP Code:
    if ((time() - filemtime($vbet_readGuestCacheFileName) <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 
    promijeniti u:
    PHP Code:
    @$fileTime filemtime($vbet_readGuestCacheFileName);
    if ((
    time() - $fileTime <= $timeAllowed) && !vbet_verify_ip_ban()) { 

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Awesome Kamil. To se činilo da su to učinili. Utvrde velik sada. Hvala vam puno!

Ja ću pitati moje Moderatori također provjeriti da li je sada drugi problem s njima kreće postove i dobivanje bijele stranice su još uvijek prisutni.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Nisam siguran da je to odnosi na goste Cache - ako su vam moderatori kreće teme onda oni nisu gosti ... Molimo vas prvo provjerite jesu li i dalje se događa kada gost cachea je onemogućen. Ako da ćemo znati da provjerite nešto drugo. Kako ja vidim, sada je vjerojatno nije gost predmemorija problem - moderatori nisu gosti, tako da gost predmemorije ne rade za njih ...

Kamil molimo provjerite s Bika čini Gost cache memorije radi na sve. Također ne problem se događa kada Gost cachea je onemogućen. Provjerite možete li ga reproducirati na našem testnom forumu.
    Bik - možete vidjeti u server logove sve poruke o pogreškama? Očekujem da neki datoteka nije uključen greškom. Ako da u server logove imat ćete komunicira o nepoznatim funkcija - to će nam omogućiti da riješiti problem vrlo brzo.
    Zadnji uredio vBET; 02-11-10 na 13:40.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Žao mi je, ne znači reći da je nešto za napraviti sa gost cache. Ja samo spomenuo 2 pitanja zajedno kako ne bi otvoriti poseban thread.

Prvo pitanje u vezi gost cachea je sada riješeno. Drugi se događa, a gost predmemorija je onemogućen, tako da sam i nije siguran je li rješavanje gost cachea bi riješiti to. Ali ja ću im reći da pokušaju sada ionako. Ja ću izvješće natrag o tome.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - moja pogreška. Ja sam ga uzeo kao jedno pitanje. Molimo vas da jedna nit po jedno pitanje. To će nam omogućiti da obrađuju na odgovarajući način. Moja pogreška - Žao mi je za vas i Kamil.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •