Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 17 od 17

Thread: Facebook Poput gumba

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Vidim ništa kao da je ... Možda stvara nešto drugo u skladu s korisničkim zemlji. U sredini (između Google pretraživanje i gumb za donacije) Vidim neke slike s tekstom "Sviđa mi se ova" u poljskom. Molimo Vas da je to to ili nešto drugo. Ako nešto drugo - molim vas dajte mi zaslona pucao od punog forum i točka gdje je. Ne vidim Thung gore sliku ...

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Da, to je facebook kao gumb.

Kada ga kliknete voli forum stranicu na svoj Facebook profil.

Osim uvijek voli na engleskom jeziku nije preveden URL-a.

Registracija
    Listopada 2009

Kao što vidim facebook reagira na jezik preglednika postavke - ja vidim u poljskom. Također nakon što kliknete vidim Prijavni obrazac u poljskom. Dakle, da li vi stvarno trebate bilo integraciju ovdje? ...

Ako želite staviti tamo jezik vrijednost tada prvi provjerite što je naziv atributa za jezik kod koji se koristi u Facebook. Također pronašli su koristeći isti jezik kodova. Ako da, onda jednostavno u predlošku, gdje ste dodali iframe promijeniti iframe SRC atribut vrijednosti i dodati tu šifru jezika. Vrijednost se sprema vBET u $_REQUEST ['jezik'] - predložak koristite $_REQUEST [jezik].

Također imajte na umu da sadržaj iframe ne tretiraju se kao dio Vaše stranice Google roboti. Za svaki robota iframe je zasebna stranica - svaki može zasebno biti indeksirana. Dakle, indeksiranje stranica roboti ne uzimaju u obzir sadržaj iframe - to se tretira kao link.

Molimo Vas da je to pomoć.
    Zadnji uredio vBET; 02-11-10 na 15:13.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Vi ne razumijete. Imate li Facebook račun? Nema pojma što to ima veze s robots.txt i Google. To je facebook kao gumb, nego kad se pritisne pokazuje kao web stranice na svoj Facebook stranici, tako da vaši prijatelji zatim kliknite na njega i dobiti prometa s Facebooka.

Pustiti mene objasniti bolje;

Kliknem poput gumb Španjolski (es)

U mom Facebook link je za engleski verzija (en)

Registracija
    Listopada 2009

Da - nisam razumio. Sve sam vidio Facebook stranicu za prijavu, koji je već u poljskom i ja mislio da ti znači ovaj prijevod. Kao što vidim želite Facebook da biste vidjeli link na Vaše stranice prevedene. Molim Vas, dajte mi trenutak sam će izgledati opet na ovom su iframe.
    Zadnji uredio vBET; 04-11-10 na 19:50.

Registracija
    Listopada 2009

U redu, tako - morate promijeniti taj kod (iz vBSEO navoj):
    Code:
    $facebook_liked_url = $_SERVER['VBSEO_URI'];
    na ovaj (nije testirano):
    Code:
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php');
    $facebook_liked_url = $_REQUEST['language'] ? vbet_createURLForAddressNoChecks($_REQUEST['language'], $_SERVER['VBSEO_URI']) : $_SERVER['VBSEO_URI'];
    Molimo Vas da je to pomoć

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Sam napravio da promijeni, ali kad sam kao transted URL pokazati na moj Facebook stranici:

Dave voli http://www.facebook.com/forums/da/ na facebook.com.

To je potpuno pogrešno.

Zahvaljujući.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •