Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 18

Thread: Postavite defaultni jezik po defaultu za korisnike koji nisu to učiniti još

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Smile Postavite defaultni jezik po defaultu za korisnike koji nisu to učiniti još

Kao mentionned u post # 16 ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...-french-2.html

Možda, još jedna mogućnost kako bi bili sigurni korisnici imaju postaviti zadani jezik, tu bi mogao biti opcija koja bi otkriti ako korisnik to učinio kada je u prijavi na forumu? Ako zadani jezik je otkrivena nakon što je postavljen, korisnik će nastaviti prijavite u postupku kao i obično, ali ako je to otkrivanje što on nije, tu bi se poruka traži od korisnika da ide u svoj profil (donoseći mu se automatski) i da ga traži za odabir jednog zadani jezik prije nego što on može ići bilo gdje drugdje na forumu.

To bi bili sigurni da sve poruke će biti prevedeni (uključujući BBCodes) na forumu jer su svi korisnici bi izabrali svoje zadani jezik.

To bi stvarno mogao biti veliki addon.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Velika ideja Prihvaćeno.

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Veliki, ja sam sretan što vam se sviđa moj prijedlog. U stvari, s tim provodi, to će se izbjeći ćete odgovoriti na mnoga pitanja o tome "zašto ništa nije preveden" ili "to ne radi" malo poput nekih mojih pitanja u prošlosti.

Je li to će biti proveden u idućih verziji? 3.1.3? Vidim već imate 3.1.3 ovdje, ali to nije predložio u području za preuzimanje još.

Registracija
    Listopada 2009

Učinjeno - nakon prijave korisnika, bez postavljen kao zadani jezik je preusmjeren na uredi profil stranicu, gdje je vidi odgovarajuću poruku ga povećava kako bi ga postaviti. To je podesiv (uključuje / isključuje). Hoće li biti uključen u vBET 3.1.3

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Wow, ne mogu čekati da biste dobili 3.1.3! lol hvala puno!

Registracija
    Listopada 2009

Mi planiramo staviti u 3.1.3 značajka automatskog prepoznavanja jezika. Nakon toga će biti spreman za puštanje na slobodu. Naravno, planovi mogu se mijenjati ako se neki drugi briljantne ideje dolaze od naših kupaca. Mi radije fleksibilnost kao ključ za stvarno dobar proizvod

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ja razumijem. To je samo da sam na čekanju predstaviti svoje hack službeno na svoje stranice i zahtjevi sam napravio bih stvarno pomoć mene kako bi se izbjegle neke nedoumice oko defaut jeziku, itd. Ja stvarno bi trebao to provesti ASAP. Je li moguće za vas da 3.1.3 dostupan i implementirati automatsko prepoznavanje jezika u budućim izdanjima? Ova značajka je vrsta velikih, ne bi trebao biti uključen u jedan od glavnih nadograditi kao 3,2 ili nešto slično?

U svakom slučaju, to košta ništa pitati, ali ja bi stvarno poštovati da bi 3.1.3 što je prije moguće, molim vas.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Text automatically translated from: Turkish to: Croatian
    Translated text
    Ovo je također vrlo ukusna mislim da je najbolji način, nadam se da sam dobio dozvolu će biti koristan.
    Original text

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Ova značajka je vrsta velikih, ne bi trebao biti uključen u jedan od glavnih nadograditi kao 3,2 ili nešto slično?
    Vi ste apsolutno u pravu

Član
    Registracija
    Listopada 2009

U redu provedba je to učinjeno, ali: Registracija za nove korisnike su OK, ali kada je korisnik član foruma od dugo vremena, postoji problem s njim:

Djeluje dobro na način da se prilikom prijave u, korisnik koji nije postavio zadani jezik, ali se automatski preusmjereni u postavkama gdje možete podesiti svoj jezik. Problem je, čak i ako on ne mijenja ništa (znači ne mijenja svoj jezik) podaci spremljeni kao što je ovaj i korisnik će i dalje nije na jezik postavljen! Dakle, tu bi trebao biti poruka govori da je korisnik mora postaviti svoj jezik nakon što je sprema informacije, ako to nije postavljena. Dakle, ono što mislim je da bi trebao na snagu korisnik postaviti jezik. Imaš moj point?
    Zadnji uredio Cybershaolin; 04-12-09 na 05:07.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •