Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 21

Thread: upozorenje od Googlea

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

bhanuprasad1981,
    Pošaljite mi MSN kontakt u sati.

Nakon što je Google e sam isključen vBET za nekoliko dana, a prevedene linkova (dvostruke 52x) počeo je padajući i Google štramplice polako back off, ali moj prometa i Google Adsence prihoda počela naglo opadati. Tako sam pokušava malo eksperiment sada, okrenuo sam se na vBET sa svim jezicima uključen, ali sa samo 4 jezika su spremljene i nekoliko dana ću vam dati rezultate.

kamilkurczak,
    To je ozbiljan problem koji treba riješiti kao nešto se promijenilo s Googles indeksiranja Strategija, Od početka godine sve teme koje je preveo (52x) se smatra kao Duplicate teme razdoblju. To je mene utječe, jer imam srednje veličine forum 400,000 Postovi x 52 = Svakako smrt!
    Ja sam počinju da gube AdSense prihoda, a to je što mi je ljut!

Imate PM, PS: Ja izbrisati predmemoriju vBET nakon upozorenja.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

ok imam svoje sati. Ja ću to provjeriti, a ja sam na čekanju za rezultate testa. Hvala
    Zadnji uredio kamilkurczak; 13-01-11 na 14:40.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by kamilkurczak View Post
    ok imam svoje sati. Ja ću to provjeriti, a ja sam na čekanju za rezultate testa. Hvala
    Ja ću testirati svoje postava u sljedećih nekoliko dana, ali što mi možete reći o tome što se događa s Googleom? Što su promijenili? Što je vBET će učiniti o tome? Ovaj problem će zasigurno pogoditi sve srednje | veliki forum, prije ili kasnije.

Pozdrav

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Molimo griva novu temu s tim pitanjem - što bi se likt prikupiti sva pitanja u teme. Vam može zalijepiti se sadržaj PM s linkovima? Želio bih pokazati da je naša drugi radnik, zar ne?
    Zadnji uredio kamilkurczak; 14-01-11 na 14:28.

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Zašto bih trebao napraviti novu temu, ako je problem isti? Ja sam poslao e-pošte s linkovima na PM po potrebi, Ne želim da javnost pridržana Google Email zbog lokalnih zakona o zaštiti privatnosti i zato što ide protiv googles TOS. Imate sve potrebne informacije tako da mi odgovor.

Pozdrav

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by mario06 View Post
    Zašto bih trebao napraviti novu temu, ako je problem isti? Ja sam poslao e-pošte s linkovima na PM po potrebi, Ne želim da javnost pridržana Google Email zbog lokalnih zakona o zaštiti privatnosti i zato što ide protiv googles TOS. Imate sve potrebne informacije tako da mi odgovor.

Pozdrav
    Budući da:
    1. Imate drugi primjeri URL-ova iz Googlea
    2. Razlog u vašem slučaju može biti drugačiji da je ovdje
    3. Rješavanje ovog pitanja ne može riješiti vaše jednom
    4. U ovom trenutku nisam siguran koji je problem - ne status je to opet "objasniti", jer se vratio u temi autor forum, ili zbog svoje bilješke.
    5. Kao što ja razumijem u ovom trenutku bhanuprasad1981 koji je autor ovaj thread nemaju taj problem više - tako da je ovo pitanje zatvoreno.
    6. Naše osoblje ne zna tko pomoći odmah, bez čitanja cijeli lanac. Ne možemo dopustiti za to - inače ćemo morati situacijama kad moramo pročitati stotine radnih mjesta za realizaciju, koji još uvijek treba našu pomoć

Molimo samo otvoriti novu temu kako bi se jednostavnije - kada misli da su jednostavni te će brže
    Zadnji uredio vBET; 14-01-11 na 19:10.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by bhanuprasad1981 View Post
    ste u pravu, ja zanemariti činjenicu da se e-mail, rezultat je bio 75% prometa uz gubitak stranicu čin kap, ja sam potpuno ukloniti VBET dva mjesec leđa, ali još uvijek promet je još uvijek način previše niska u odnosu na moje web stranice prometa prije instaliranja vbet
    Pozdrav. Molimo Vas da što je aktualno stanje na Vašem forumu. Ja sam malo izgubljen, jer je Kamil dopušteno da obrađuju 2 broja u jednom niti. Kao što sam vidio što je dobio odgovor, a jedan od mogućih razloga - pogrešno integracije. Možete rukovati to, potvrdio je da je sada integracija je u redu i prestati odgovaranja za 2 moljaca - našeg osoblja Pretpostavlja se da je problem riješen na forumu. Pa što se dogodilo?

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Budući da:
    1. Imate drugi primjeri URL-ova iz Googlea
    2. Razlog u vašem slučaju može biti drugačiji da je ovdje
    3. Rješavanje ovog pitanja ne može riješiti vaše jednom
    4. U ovom trenutku nisam siguran koji je problem - ne status je to opet "objasniti", jer se vratio u temi autor forum, ili zbog svoje bilješke.
    5. Kao što ja razumijem u ovom trenutku bhanuprasad1981 koji je autor ovaj thread nemaju taj problem više - tako da je ovo pitanje zatvoreno.
    6. Naše osoblje ne zna tko pomoći odmah, bez čitanja cijeli lanac. Ne možemo dopustiti za to - inače ćemo morati situacijama kad moramo pročitati stotine radnih mjesta za realizaciju, koji još uvijek treba našu pomoć

Molimo samo otvoriti novu temu kako bi se jednostavnije - kada misli da su jednostavni te će brže
    1. Imate Google e-pošte. kamilkurczak je Google e-pošte. Ne možete postavljati Google E-mail javno, zbog moje lokalne Država Privatnost Zakoni i zato što je protiv Googlea TOS koji bi me ZABRANJENO odmah Google AdSense.

2. Daj mi razlog | škripac za moj problem budući da svi imaju materijala.

3. Upozorenje e-pošte da smo oboje primili isti.

4. Imam isti problem kao i siromašnima bhanuprasad1981, Sada je prekasno za njega, ali ne za mene, brz odgovor je potrebna inače ću slijediti njegov siguran smrt.

5. Kao što sam rekao u točki 1. Vi i kamilkurczak imaju sve potrebne informacije tako da ne jurcati grm i daj mi čvrstu koristan odgovor | popravak i ne brinite o tome podizanje thread broji.

bhanuprasad1981 Odgovoreno prije nekoliko dana (nekoliko niti iznad moje) i potvrdio ono što sam rekao i također je naveo da je invalid, njegov citat je ispod, ne znam gdje ste pročitali da je njegov problem bio je fiksiran?!
    bhanuprasad1981,
    ste u pravu, ja zanemariti činjenicu da se e-mail, rezultat je bio 75% prometa uz gubitak stranicu čin kap, ja sam potpuno ukloniti VBET dva mjesec leđa, ali još uvijek promet je još uvijek način previše niska u odnosu na moje web stranice prometa prije instaliranja vbet
    Pa moram pretpostaviti da njegov problem je riješen od strane vBET jer je de-instalirati vBET sve zajedno. Prije nego što sam završiti poput njega želim odgovore brzo bez jeftini pričati jer Ja sam loosing novca i to će postati problem.
    Zadnji uredio mario06; 15-01-11 na 07:49.

Registracija
    Listopada 2009

Dakle, molim vas samo stvoriti nove thread za svoj problem. Možete pisati tu da je sadržaj u PM, ali mi je potrebno novo označeno otvoren za novi broj biti u mogućnosti upravljati. Molimo, otvorite novi thread za problem, ako želite našu podršku. Ovaj slučaj je za bhanuprasad1981 i to je riješeno jer on ne pati problem više.

Nema novih thread = ni u kojem slučaju za naše osoblje. Molim - to nije problem razgovarati. Mi ćemo početi raditi na problem kada novi thread za to stigne, a mi ćemo biti u mogućnosti upravljati na odgovarajući način. Mi smo ovdje da vam pomoći Nudimo Vam našu besplatnu podršku. Imamo jednostavan postupak koji omogućava korisnicima da upravljaju pitanjima u dobrom putu. Odbijanjem započeti proces (pisanje novu temu) možete odbiti našu potporu.

Rado ćemo vam pomoći - samo napravite novu temu sa svojim opisa problema - možete napisati bilo koja povezuje je poslati PM, možete uključiti postoji link na ovu temu. Ipak moramo vas da nam označeni pokretanjem nove thread u bugove izvješća ili otklanjanju poteškoća. Čim to ćemo početi raditi na njemu. Naši klijenti baza podataka je veći i veći i dobar, jednostavan i koristi se proces omogućit će nam pomoći svim našim klijentima na najbolji način i omogućiti nam da upravljaju odgovarajući svoje slučajeve.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •