Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 21

Thread: upozorenje od Googlea

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Studenog 2009

ok sam nadograditi VB, vbseo i redid vbet promjene kako je navedeno u ReadMe.html možete potvrdite sada sve ok?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Izgleda OK sada. Ako želite da provjerite je li siguran, molimo Vas da PM kamilkurczak pristupiti podatke za FTP. U prijavi možemo vidjeti kako točno izgleda preusmjeravanje na strani poslužitelja. Sada je to provjere u Operi.

Možete li molim:
    1. Reci koja riječ promijenjen je u **** u vezama (to pisati s razmakom nakon svakog pisma) - želimo provjeriti ću linkove na svoj prvi post.
    2. Nađi stranicu na kojoj postoje ovaj link sa vbet_delay iznutra. Ako smo ga pronašli možemo ispraviti bug, jer ovdje mi definitivno imaju neke male vBET bug. Mali, jer će se preusmjeravanje tako stranica će generirati još uvijek, naravno, bi bilo bolje da to ne postoji.

Član
    Registracija
    Studenog 2009

Cool

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Izgleda OK sada. Ako želite da provjerite je li siguran, molimo Vas da PM kamilkurczak pristupiti podatke za FTP. U prijavi možemo vidjeti kako točno izgleda preusmjeravanje na strani poslužitelja. Sada je to provjere u Operi.

Možete li molim:
    1. Reci koja riječ promijenjen je u **** u vezama (to pisati s razmakom nakon svakog pisma) - želimo provjeriti ću linkove na svoj prvi post.
    2. Nađi stranicu na kojoj postoje ovaj link sa vbet_delay iznutra. Ako smo ga pronašli možemo ispraviti bug, jer ovdje mi definitivno imaju neke male vBET bug. Mali, jer će se preusmjeravanje tako stranica će generirati još uvijek, naravno, bi bilo bolje da to ne postoji.
    gore post je kopija tijesto od Google Mail, tako ja ne mogu reći gdje je došao URL-ova, cenzuriranih riječi su: - mobilni, iPhone, iPod i sl. i da, ako je potrebno korisničke podatke za FTP ja sigurno mogu to učiniti za vas.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

Pozdrav,
    Provjerio sam sve linkove sa ****, i stranice su prevedeni dobro, URL-ova izgleda dobro previše.
    Molim pošaljite mi korisničke podatke na amincp i FTP PM. Ja ću provjeriti preusmjeravanje.
    Hvala

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

bez odgovora - riješen. Ako nije - napišite ovdje i Iwill otvoriti ovaj thread opet.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •