Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: Tema naslovi nisu prevedeni

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Tema naslovi nisu prevedeni

Bok, žao na post opet, samo sam imao poljski osobu post ovdje Problem z pewnym wykresem post je prevedena, ali nakon naslov je još uvijek u poljskom, bi mogao netko pogledati molim?

Pozdrav,
    Simon

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo otiđite na uređivanje nit opciju, idite na napredne i provjeriti ne naslov unutar langtitle bbocde. Ako ne - onda molimo da ga dodate (jezikom parametar - baš kao i za Lang). Vjerojatno to je to.

Tako nešto ne dogodi ako vBET neprozirnim poruku (vidjeti vBET Google opcije za detalje). Ali ako netko hoće neprozirne poruka rukom u Lang BBCode onda vBET vidjeti da netko već pobrinuo za to i da nije napravio bilo koji Chanel.

Molimo Vas da je to pomoć i ne pitanje je riješeno.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Dodao sam jezik oznake i nit titile izgleda ovako sada
    [Lang = pl] Problem z pewnym wykresem [/ Lang]

EDIT: Moje isprike sam dodao oznake kao što je to sada [Langtitle = pl] Problem z pewnym wykresem [/ langtitle] i naslov prevedene ok, kako mogu dobiti da je to automatski kao oznake nisu bili prisutni prije nego što sam uredio naslov?

Pozdrav,
    Simon
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 07-10-10 na 07:07.

Registracija
    Listopada 2009

Kao što sam napisao - pogledajte Google mogućnosti za vBET u Admin CP. Možete odabrati tu strategiju kako automatski dodati oznaku jezika. Preporučamo korištenje Povjerenje Google kada dostojan povjerenja, Prag je pametno pročitati opis svih strategija i odabrati najbolji za vas Cijeli opis je opis parametar - pa samo na mjestu gdje ste bolesni ga konfigurirati

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Odabrao sam Povjerenje korisnika (kao što je preporučeno u softver), jeste li rekavši da langtitle oznaka nije dodan automatski?

Registracija
    Listopada 2009

Povjerenje korisnika je najbolje za performanse, jer ne pitajte Google o mišljenju, treba vremena (pošalji upit na Googleu - čekati odgovor).

Ipak od user friendly strane, najbolje je koristiti strategije koje vjeruju Googleu. To je zato što nije sve korisnici mogu imati postaviti svoje defaultni jezik, ili ponekad korisnici ga, ali isto tako znam foruma jezik i pišu na forumu jeziku - u tom slučaju vBET će neproziran u jeziku točku korisnika zadani jezik. Tako možete imati post u engleski, ali označen kao francuski, jer korisnik se postaviti kao svoj zadani jezik.

Ako želite koristiti opcije korisničkog povjerenje - preporučamo na snagu korisnik postaviti svoj zadani jezik. Možete to učiniti vrlo jednostavno - to je podesiva u vBET. Tako vBET može preusmjeriti na korisnički profil stranicu ako korisnik nije postavio zadani jezik. Za neke korisnike to može biti ne previše zgodan, ali preusmjeravanje će prestati nakon što korisnik zadani jezik je postavljen. Možete izabrati želite preusmjeriti korisnike nakon prijave tek, ili iznova i iznova dok parametar je postavljen (tada korisnik ne može ništa učiniti na vaš forum dok mu zadani jezik je postavljen).

Dakle, kao što vidite vBET je vrlo konfigurabilan i pripremljen za različite scenarije. To je vaš izbor koju strategiju želite koristiti

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michal, hvala za odgovor, već sam "Force korisnika .." set i korisnik je postavio svoje zadani jezik na poljski o registraciji I on je objavljen u poljskom tako da ne razumijem zašto naslov ne bi trebali imati prevesti?

Ja stvarno ne žele unazaditi performanse i čekati google kao što ponekad foruma čeka Goole Custom Search da se učita, čeka Postaviti oglas za prevoditeljski bi bilo loše!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •