Originally Posted by
vBET
Vi ćete znati da je integrirani mod koristi global_complete jer stranicama neće biti preveden. Linkovi s jezikom kod wil posao, ali stranica neće biti preveden. Ako se takva stvar dogodi onda molimo primjenjuju savjeti za modove koji ne podržava global_complete. To se može dogoditi samo za modove koje stvara vlastitu stranicama potpuno ignorirati i vBulletin arhitekture.
OK, to nije mod za vBulletin, MediaWiki se stajati sami. Samo link na moj forum je ovaj mod od vb.org:
MediaWiki / vBulletin Single Sign-On - vBulletin.org forum
Budući da sam koristeći ovaj mod na "most" korisnika sjednice, ja sam još uvijek pitate ako globalno potpuni je u upotrebi i na taj način još uvijek zbunjeni o tome što implementacija točna.
O MySQL pitanje - još uvijek smo slijepi. Mislio sam da bi mogao biti prefiks problem, ali ga ne koriste za vBulletin. Bez dodatne informacije o tom pitanju ne možemo reći što je to. Molimo kontaktirajte s MySQL podršku i zapitati zašto vaše poruke nemaju broj pogreške, niti opis pogreške. Također - Jeste li provjerili MySQL trupaca? Možda će se više o tome.
Nema pogreške prijavljeni MySQL, JA pravedan provjeriti otvaranjem pogreške dnevnik koji je naveden u my.cnf.
To je valjan iskaz.
Code:
Invalid SQL:
SELECT cache.originaltext as originaltext, cache.translated as translated FROM vbenterprisetranslator_cache_short_fr help, vbenterprisetranslator_cache_short_fr cache WHERE help.originaltext='Powered+by+MediaWiki' AND cache.serie=help.serie;
Odaberite je u nedostatku. Da li one tablice i polja izgledaju ispraviti za vas? Gdje je taj odabir se zove iz?
Hvala vam na pomoći