Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Korisnici postaviti jezik ne počašćen

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Korisnici postaviti jezik ne počašćen

Ja registriran kao novi korisnik, a odabrani španjolski kao moj objavljivanja jezik, zatim kad sam prijavljeni na forum je bio na engleskom jeziku, a ne španjolski (ja se nalaze u Engleskoj tako da je moj preglednik je engleski, ali u vbet postavkama sam izabrao "povjerenje korisnika" ), Provjerio sam u usercp urediti detalje i pokazuje Izabrani jezik španjolski?

Možete li savjetovati molim?

Pozdrav,
    Simon

EDIT: jezik zastave (španjolski) ne može biti odabrana tako da dio počašćen je samo da ne prevesti stranice na španjolski!
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 05-10-10 na 21:06.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

halo,
    Povjerenje korisnika je opcija Google Jezik prepoznavanja. Google ne postavlja se pitanje o jeziku uopće, korisničke postavke se koriste. vjerujemo korisnika da je poruka koju je napisao je u svom jeziku, koji je postavljen. Je li samo postovi napisani od ovog korisnika.
    Forum jezika uvijek će biti takav da ste izabrali. (Na primjer "engleski")

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

vBET će se preusmjeriti na drugi specifičan jezik kada ste postavili posebnu opciju u Razno odjeljak pod nazivom Preusmjeravanje korisnika jezik. Ipak, imajte na umu da vBET preusmjerava prema postavkama preglednika (pošalji zaglavlja) ne prema korisničkim postavkama. To je dovoljno jer kada imate stvarnog korisnika koji govori španjolski, on će imati španjolske postavke u svom pregledniku - tako će ga vBET moći preusmjeriti čak i kada je gost. Također, preusmjeravanje prema informacijama preglednika mnogo je brže - to možemo učiniti u prvoj udici. Da bismo mogli preusmjeriti prema korisničkoj postavci, moramo pričekati dok se ne prijavi. A onda možemo preusmjeriti nakon vBulletin tikovine iz baze podataka svoje podatke. Dakle, stvarna strategija je brža, radi i za goste i za stvarne korisnike (ne testne račune) dovoljno je Možete jednostavno ga testirati promjenom postavki preglednika jezik, ponovnog pokretanja preglednika (preusmjeravanje je samo za prvi zahtjev na sjednici, tako da dopustiti korisnik to promijeniti kasnije) a ponekad i jasno kolačiće (ako preglednik održat će sjednicu nakon ponovnog pokretanja).

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •