Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 17

Thread: Registracija Problem

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2010

Default Registracija Problem

Kada neregistriranih član želi da se registrirate novi račun on dobiva bazu podataka neuspjeh nakon podnošenja svim tablicama na kraju. Nitko ne može registrirati novi korisnički račun sada? Trebam vašu trenutnu pomoć.

Invalid SQL:
    INSERT INTO korisnika
    (Opcije, parentemail, e-mail, korisničko ime, sol, passworddate, lozinka, usergroupid, languageid, usertitle, customtitle, showbirthday, birthday_search, rođendan, Timezoneoffset, **** haljina, vbet_def_lang, displaygroupid, joindate, lastvisit, lastactivity, autosubscribe, showvbcode , threadedmode, reputationlevelid, ugled, pmpopup, maxposts, daysprune, startofweek)
    VRIJEDNOSTI
    (11537751,'', 'kardelen_ksk22 ********** com', 'kardelenksk22', '\\ \\ w (y4I5Tv.7} <98ky5Uwe, B = |) CFX \\ "', FROM_UNIXTIME (1286304455) , '55e50d487aa19ca1367c67c5d0f31709 ', 3, 12, "Registrirani korisnik', 0, 0, '1985-04-26 ', '04-26-1985', '2 ', '88 .242.91.77', 'tr",'' , 1286304455, 1286304455, 1286304455, -1, 1, 0, 5, 10, 1, -1, 0, -1);

MySQL Greška: Nepoznato stupac 'vbet_def_lang' in 'popisu polja'
    Pogreška broj: 1054
    Zahtjev Datum: utorak, 5. listopada, 2010 @ 21:47:35
    Pogreška Datum: utorak, 5. listopada, 2010 @ 21:47:35
    Skripta: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    Referrer: http://www.mydomain.com/register.php?do=addmember
    IP adresa: 88.242.91.77
    Korisničko ime: kardelenksk22
    Classname: vB_Database
    MySQL Verzija:
    Zadnji uredio beaconsfield; 05-10-10 na 20:06.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Kad ste koristili moj. Htaccess prepisati pravila Jeste li promijenili riječ forumz za forum mape?

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2010

Ne nisam. Ne koristiti forum mapu. Što trebam učiniti?
    Zadnji uredio beaconsfield; 05-10-10 na 21:15.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

To. Htaccess je moja mapa proširenje, ako je vaš forum je kao što je ovaj www.mysite.com / forum zatim promijenite forumz na forum i trebali biste biti dobro (Btw ja tek kupio i instalirao ovaj danas)

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2010

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Onda bih se nagađanje, ali ste mogli učiniti ništa gore nego promijeniti your.htacces od one koju ste kopirali iz moje rješenje ovog i vidjeti kako ti ide
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    ako to ne uspije postaviti prepisati natrag kako je bilo prije nego li ikada mijenjao danas i čekati da netko od ovdje da biste dobili u kontaktu s vama, barem oni će biti u mogućnosti koristiti vaš forum

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2010

Hvala na pomoći, ali to ne rješava moj problem baze podataka. Problem je u tome da nitko ne može registrirati novi korisnički račun sada. Zbog zadani jezik stola nije poznat. Bilo koji ideja?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

promijenite zadani jezik u admincp> vbet> Naslovna> zadani jezik

Onda za vas da biste vidjeli forum www.mydomain.com/en/ en ako vaš zadani jezik je engleski.

Taj najbolje što mogu učiniti kao nije moj mod i nije im koder - ispričavam se!

Junior Member
    Registracija
    Listopada 2010

U svakom slučaju hvala. Ja ću čekati Michal odgovor.

vBulletin Enterprise Prevoditelj (vBET) Osoblje
    Registracija
    Svibanj 2010

bok
    Bio sam na vašim stranicama i ne mogu naći zastave. Jeste li sigurni da ste uvezli vBET product.xml datoteku iz ne-ne-uploadmapu admincp-> proizvodi i dodaci-> Dodaj / uvoz proizvoda?

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •