Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 21

Thread: Photoplog pitanje

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Novo. Htaccess čini se da jednostavno 301 / PL / galerije / galerija.

Ja sam trenutno pomoću nove korijen htaccess datoteku, a to su pokušali s obje galeriju slika koju ste poslali gore. Sam napustio potonji dva tamo.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Stavio sam u ovoj galeriji Htaccess i URL-ovi funkcioniraju sada. Međutim, prijevodi se zapravo izvode na stranici. Bilo koji ideja?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Znam da je prilično čvrsto photoplog integriran s vBulletin, ali može ga koristiti vlastite global_complete kukom umjesto BB-a. Bilo koji ideja?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ovdje imate upute za integraciju: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Tu je opisano kako da se integriraju s modovima koji doens't podršku global_complete kuka. U primjeru PhotoPost ne - ne znam kako je u slučaju Photoploq

Inače sam provjeriti ovaj URL: PL / galerija / - Pentax Vijesti i Glasine - PentaxForums.com i to još uvijek ne radi ... Vi je napisao da je u redu sada, ali vidim da nije ...
    Kao što vidim promjene koje ste napravili ste u krivu. Nema nastave koja opisuje postaviti pravila s jezikom kodeksa unutar čep imenik.

Molimo pokušajte ovaj set.
    Za glavni htaccess.
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Za galerija htaccess.
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Ili za galeriju htaccess (ne u skladu s uputama - probati kasnije).
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Imajte na umu da to ne pokriva slučaj kada global_complete nije podržan, ali prvo neka samo napraviti prijevod linkove rad na odgovarajući način, a zatim provjeriti što se događa s prijevodom.

Plrase pokušajte s štandu verzijama za galeriju. Htaccess. Ako još uvijek ne radi možete pokušati i to za glavnu htaccess (sa štand verzije za galeriju Htaccess.).
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    To je također izmjenu zbog svoje pravilo koje karte everthing o index.php - Mislim da je to razlog zašto to ne rade sada.
    Zadnji uredio vBET; 10-11-10 na 18:22.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Moj Htaccess datoteku je zapravo netočna (razbio drugu mapu staze), pa sam ga uzeo dolje.

Hvala za prijedloge-ja ću probati one uskoro.

Međutim, ne treba biti put galerije / galerija / PL / umjesto / PL / galerija /? Forum Struktura je slična: / foruma / PL / umjesto / PL / foruma /

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Izgleda kao drugi korijen htaccess radi zajedno s prvim galerija htaccess!

Pokušati Priroda - Pentax korisnika Foto galerija

To je 301 na redovni stranici, ali mislim da je napredak. Sada moramo shvatiti kako da biste dobili URL za praćenje i stvarni prijevod na posao. 301 može biti zbog vbseo 301, ali uz pretpostavku da će biti fiksna, što su sljedeći koraci?

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Moj Htaccess datoteku je zapravo netočna (razbio drugu mapu staze), pa sam ga uzeo dolje.

Hvala za prijedloge-ja ću probati one uskoro.

Međutim, ne treba biti put galerije / galerija / PL / umjesto / PL / galerija /? Forum Struktura je slična: / foruma / PL / umjesto / PL / foruma /
    Galerija nije na forumu da je zbog toga imaju različite URL struktura.

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Izgleda kao drugi korijen htaccess radi zajedno s prvim galerija htaccess!

Pokušati Priroda - Pentax korisnika Foto galerija

To je 301 na redovni stranici, ali mislim da je napredak. Sada moramo shvatiti kako da biste dobili URL za praćenje i stvarni prijevod na posao. 301 može biti zbog vbseo 301, ali uz pretpostavku da će biti fiksna, što su sljedeći koraci?
    Da, vidim ovo preusmjeravanje 301. To se ne bi trebalo dogoditi i da, moguće je da ga je napravio vBSEO. Prvo provjerite jeste li uključili URL za praćenje izvan forum katalog u mogućnosti u Admin CP
    Ako još uvijek imate preusmjeriti onda molimo da provjerite kako će raditi s drugi. Htaccess za galeriju.
    Ako još uvijek preusmjeravanje molimo za trenutak komentar na galeriji htaccess pravila za vBSEO i provjeriti ne 301 još uvijek se javljaju tamo -. Želimo potvrditi to je vBSEO fault. Također, ako ne onda preusmjeri molimo Vas da se stranica preveden ili ne (mi također želimo potvrditi ne kuka global_complete se koristi u MORH)

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja ću ići naprijed i provjerite sada. Im 'ljepušan siguran photoplog koristi vlastite photoplog_global_complete kuka, tako da ćemo možda morati dodati neke funkcije poziva ručno. Ja ću postavljati ažurirati na ovom uskoro.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ipak preusmjeravanje nakon što sam ukloniti prilagođene preusmjeravanja. Što bi trebao biti naš sljedeći korak?

Registracija
    Listopada 2009

Prije svega - žao kasno odgovor. Nedostaje mi tvoj post i Mateusz samo me podsjeti o tome.

Molimo PM pristup za Vaš Admin CP + FTP - moramo to provjeriti na vašoj strani. Ovo preusmjeravanje ne bi trebalo dogoditi i to ne možemo odrediti što bi trebao biti sljedeći korak. Drugim riječima - Sljedeći korak je učiniti ovaj nestaje preusmjeriti.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •