Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 3 od 3

Thread: Avatar popup tekst (alternativni tekst) slomljena u prevedenih stranica

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Avatar popup tekst (alternativni tekst) slomljena u prevedenih stranica

On sam samo ostvariti Avatar popup tekst (alternativni tekst) slomljena u prevedenih stranica, zašto ne netko shvatiti to prije

Idi na ovu prevedenu nit, Pomaknite pokazivač na jedan od avatara, Avatar popup tekst će biti ovako:

\\ U003c - vBET_SNTA - \\ u003e VBET \\ u003c - vBET_ENTA - \\ u003e 's Avatar
    ili

\\ U003c - vBET_SNTA - \\ u003e m_k \\ u003c - vBET_ENTA - \\ u003e 's Avatar

Hmm koje postavke treba isključiti ili brzo popraviti ako

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

OK, vidim to. To bi moglo biti nešto što se pojavljuje s novim vB-om ili nešto što samo nitko prije nije pronašao

Razlog tome je što znakovi kao što su <i> mijenjaju se zapis udarac u kod. Mi ćemo to provjeriti i pronaći rješenje za to.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

OK rješava - to je bio povezan s ALT prijevod funkcionalnost. Mi smo napravili jednostavne promjene i pitanje neće postoji više. Alt prevođenje neće podržati nije preveden područje u ovom trenutku. To ne bi trebao biti važno - mi ćemo promijeniti rješenje ako će biti potrebno.

To će biti uključeni u vBET 3.6.0

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •