Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 6 od 6

Thread: Priručnik za uređivanje drugi jezik prijevoda rezultat / cache, admin

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Priručnik za uređivanje drugi jezik prijevoda rezultat / cache, admin

Čitao sam prije o tome ovdje

Quote Originally Posted by rstankiewicz View Post
    Da li postoji način da obnovite cache ako Google Prijevod nije baš točna? Admini može urediti izvorni post, ali oni mogu pružiti bolji ljudskih prijevod na mjestu sadržaja iz poduzeća Prevoditelj?
    Quote Originally Posted by vBET View Post
    Mi smo mislili o tome (kao što bi mogao biti označen prijevoda kako bi se izbjeglo brisanje iz cache), ali nažalost Google ne dopušta za to. Prema Google uvjeti ne smiju mijenjati rezultate Google prijevodi. Dakle, ne možemo dodati takve eventualno.

Moje su korisnici žale prijevodu rezultat Google većina od njih su vrlo loše ili nije točna, moramo se može ručno uređivanje rezultat / Chace s boljim ljudskim prijevod za neke postove

Dakle, kao Google Translate TOS-a ne možemo mijenjati i spremiti prijevod rezultat / chache kao što ste rekli podebljano gore, ali možemo prevesti post 100% priručnik koji trebaju bolje ljudski prijevod na tom mjestu, tako da ništa google prijevod na post koji uređuje ljudskim prijevod

Na primjer imam jedan post koji je vrlo loš rezultat u drugom jeziku uz Google Translate, tako da admin može prevesti da jedan post, priručnik 100% i spremiti rezultat bez potrebne čiste ga drugi

Hmm ja sam još uvijek razmišljam kako da to učinite s trenutnom verzijom vbet sada koristite phpMyAdmin ili priručnik u post

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Znamo da Google nije uvijek savršen. Za neke jezike to je samo velika, za neke ne tako velike. Ali, to postaje bolji i bolji.

Možete je velik ideja - kako bi se omogućilo pisati cijeli prijevod od nule. I to će biti u redu prema Google TOS. Primamo to i mislim da sam već znate kako možemo to napraviti od administracije stranica.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Možete je velik ideja - kako bi se omogućilo pisati cijeli prijevod od nule. I to će biti u redu prema Google TOS. Primamo to i mislim da sam već znate kako možemo to napraviti od administracije stranica.
    možete li nam reći kako to učiniti da se u trenutnoj verziji? ili neki trag?

ako drugi član ima više ideja molimo vas da to podijeliti previše, tako da možemo razmišljati bolji način za to zajedno

Registracija
    Listopada 2009

Trenutno sam predložiti da se na. To je zato što ako ne obnovite predmemorija podataka ručno će se ukloniti bilo nakon predmemoriju čišćenja. Morat ćemo dodati novi stupac za baze podataka cache prepoznati koji su prijevodi automatski koji ne, tako da predmemorija čistač neće ukloniti svoje prijevode.

Također će raditi na integraciji s vBulletin fraze sustav kako bi se omogućilo da ga koristiti za GUI standardne tekstove na drugim jezicima. To može biti teško zbog nedostatka kuke na odgovarajuća mjesta. U svakom slučaju, čak i bez da ćemo biti u mogućnosti da obrađuju priručnika prijevod. Samo molim držite se sada, inače čistiju će ukloniti prijevodi kao što su automatsko prevođenje.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

ok razumio

Registracija
    Listopada 2009

Sjećamo se o ovoj

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove