Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 16

Thread: vBAdvanced CMPS pitanja

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default vBAdvanced CMPS pitanja

Moj forum živi u / forumima /, moj vBAdvanced je u korijenu domene.

Ja sam dodao globalnog izvještaja usmjerena u nekom drugom post na vaš forum i mogu koristiti "Custom" za plasman zastave i ušao $ vbenterprisetranslatorflags samo jednom u mom predlošku. Na moj home page vidim (ja koristiti "ako" izjava tako da samo administratori vide zastave) na trgovima za zastave stavili dva puta ispod Navbar. Ne vidim slike zastavu, iako sam stavio kopije ih u / images / vbet / zastave.

Kada se zastava trgovi kliknuli, mjesto prevodi ipak sam se šalju / foruma /, ali bi željeli da ostanu korisnika na početnoj stranici kad kliknete zastavu. Trčim NginX i ovdje su moji trenutni prerade za vaš proizvod. Ja ne koristite SEO opciju u vbet postavke.

# Početak prijevod

mjesto ~ * / foruma / .* \\. (jpg | JPEG | gif | CSS | PNG | js) {
    root / var / www / htdocs / čarobnjak;
    }

Mjesto / Forum / {
    root / xxx / www / htdocs / čarobnjak;

prepisati ? / Foruma / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ zadnja;
    prepisati ? / Foruma / vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = 1 $ zadnja;

if (!-e $ request_filename) {
    prepisati ^ / foruma /(.*)$ / foruma / vbenterprisetranslator_seo.php posljednji;
    }

fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    fastcgi_index index.php;
    fastcgi_param SCRIPT_FILENAME / xxx / www / htdocs / čarobnjak $ fastcgi_script_name;
    uključuju fastcgi_params;

# Riješiti neke FastCGI pogreške, s više tolerancije odbojnika i timeouts
    fastcgi_connect_timeout 120;
    fastcgi_send_timeout 60;
    fastcgi_read_timeout 120;
    fastcgi_buffer_size 128k;
    fastcgi_buffers 4 256k;
    fastcgi_busy_buffers_size 256k;
    fastcgi_temp_file_write_size 256k;
    fastcgi_intercept_errors na;

}

# Zaustavi prijevod

1. Zašto dvostruki skup zastave?
    2. Ako imam slike u ispravan put, što bi ih spriječio prikazivanje?
    3. Znate li što bih je potrebno dodati na moj nginx cfg datoteku kako bi se omogućilo korisniku da pritisnite zastavicu na moj home page, a ne dobiti poslan na forumima?

Hvala

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Teško je zamisliti što se opisuje. Može li se stvoriti testu računa za nas, pomoću koje ćemo moći vidjeti da vas opisuju? Molimo podatke za pristup sati.

Ako koristite VBS dinamika - onda morate koristiti i ovaj mod: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Također ne znam koji post koji se piše o:
    Ja sam dodao globalnog izvještaja usmjerena na drugo radno mjesto
    Dakle, molim vas dati točan URL pa ćemo znati što vas pregleda fallowed.

Da integrirati prijevod sadržaje izvan foruma katalog morate jelen ovaj upute: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Oni su opće informacije. Sada da odgovorite na točan pitanja:
    1. Ne znam sada. Trebate vidjeti html izlaz za savjete. Također - što promjene koje ste napravili u predloške? A jeste li sigurni da zastave mjesto postavljen kao običaj?
    2. Vjerojatno nedostatak stilova. Imajte na umu da vBET koristi sada 1 slika za sve zastave i prikazati onima koji koriste CSS usprkos. Bilo bi dobro da ću biti u mogućnosti vidjeti što pišete o, to bi moglo pomoći da pronađete izvor problema. Sada treba pogoditi.
    3. Da. Pogledajte ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 samo usvojiti pravila nginx

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Teško je zamisliti što se opisuje. Može li se stvoriti testu računa za nas, pomoću koje ćemo moći vidjeti da vas opisuju? Molimo podatke za pristup sati.
    Ja sam sve skupa sa dvostruke zastave pitanja. Silly pogrešku na moj dio.

Da integrirati prijevod sadržaje izvan foruma katalog morate jelen ovaj upute: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54
    Svjestan sam da je post, no ja sam trčanje NGinX koji se ne koristi. Htaccess. Uključio sam moj prepisati odjeljak za MORH-u moj izvorni post. Što mi je potrebno dodati ili promijeniti?

Oni su opće informacije. Sada da odgovorite na točan pitanja:
    1. Ne znam sada. Trebate vidjeti html izlaz za savjete. Također - što promjene koje ste napravili u predloške? A jeste li sigurni da zastave mjesto postavljen kao običaj?
    To nije pitanje sad.

2. Vjerojatno nedostatak stilova. Imajte na umu da vBET koristi sada 1 slika za sve zastave i prikazati onima koji koriste CSS usprkos. Bilo bi dobro da ću biti u mogućnosti vidjeti što pišete o, to bi moglo pomoći da pronađete izvor problema. Sada treba pogoditi.
    Ja ću gledati na stil u zastave dir
    3. Da. Pogledajte ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54 samo usvojiti pravila nginx
    Ti mi je rekao u pre-prodaje koje već imate.

Hvala vam na vašem vremenu

Registracija
    Listopada 2009

Da-mi već imamo pravila za vBET i NGinX-možete ga pronaći u vBET paket do-no-upload/tools/redirecting-rules/nginx.txt. Još uvijek pravila za određene integracije su spremni u. Htaccess obliku. Lako je prihvatiti one.

Dakle, oni htaccess pravila.
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Usvaja onima:
    Code:
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true last;
    rewrite ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true last;
    Ovaj:
    Code:
    RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    ovako:
    Code:
    if (!($query_string ~* 'vbet_outside=true')){
        rewrite ^(.*)$ $1?vbet_outside=true last;
    }
    Imajte na umu da oni nisu bile testirane. Preporučljivo je to sigurnosna kopija tvoj pravila prije promjene, tako da u slučaju problema ćete moći poništiti promjene.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hvala, ja ću dati ga metak.

Registracija
    Listopada 2009

Molim Vas, dajte povratnu informaciju. Mi ćemo raditi na tome do ispunjavanja Također imajte na umu da također morate promijeniti vBET konfiguraciju. Pažljivo pogledajte upute http://www.vbenterprisetranslator.co...-2.html # post54

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •