Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123
Rezultati 21 na 28 od 28

Thread: Test: Ovaj tekst je napisan na francuskom

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U redu je implementiran i bit će uključeni u vBET 3.2.0 (da mi je planiranje 3.1.3, ali postoji previše promjena tako da će biti 3.2.0).

Možete ga testirati ovdje. Ovaj forum je zapravo izabrao strategiju povjerenja Google kada su rezultati najmanje 10% siguran.

Dakle, uživajte

Registracija
    Listopada 2009

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Na primjer, ovu poruku nije označena po meni da je poljski. Ručno ili postavljanjem zadani jezik. Ukratko - ja lagao vBET tvrdeći da je poruka na engleskom jeziku, ali koristeći vBET otkrivanja jezika je shvatila da je poruka na engleskom jeziku u poljskom i propisno označena
    Original text

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Veliki posao. Imate li datum izlaska u glavi? Ja stvarno trebate novu verziju ...

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    Veliki posao. Imate li datum izlaska u glavi? Ja stvarno trebate novu verziju ...
    Da imamo - danas Drago nam je da brzo što naši kupci trebaju

Proizvodnja je već u tijeku. To će potrajati do 2 sata. Trebamo Također proizvodimo dodati za VBA Dyna integraciju za podršku jezik otkrivanje također postoji

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Wow! Hvala puno! Veliku uslugu!

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    U redu je implementiran i bit će uključeni u vBET 3.2.0 (da mi je planiranje 3.1.3, ali postoji previše promjena tako da će biti 3.2.0).

Možete ga testirati ovdje. Ovaj forum je zapravo izabrao strategiju povjerenja Google kada su rezultati najmanje 10% siguran.

Dakle, uživajte
    Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text
    Ovo je samo test koji provjerava da li jezik otkrivanje dobro radi sa citati usmjeren na nove linije.
    Original text

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by vBET View Post
    OK - Sada znam da je moguće prepoznati jezik Curl. Također da Google griješi, ali je tako ljubazni da govori o tome kako li je on o svojoj pogoditi (0 - uopće ne, 1 - 100%, sve između - znate što).

Dakle, u ovom trenutku moj prijedlog za ovu značajku je kako bi se konfigurirati s opcijama:
    - Uvijek vjeruj korisnika (najbolje za performanse - Google nije pitao kada nova poruka dolazi, sve druge opcije će vas pitati o stvarnim Google jezik)
    - Uvijek vjeruj Google (Google rezultat se uvijek koristi kao pravi jezik - nije dobar za kratke poruke)
    - Povjerenje korisnika, ali pitajte Google (u tom slučaju, ako postoje razlike između onoga što korisnik maraka, a što je Google govori administrator će dobiti e-mail o tome)
    - Povjerenje Google kada je rezultat dostojan povjerenja (drugi parametar će reći kako da Google mora da iskoristi svoj rezultat - odnosno 0,3)

I još nešto - Google neće se tražiti ako korisnik na bilo kojem mjestu poruka skupa Lang BBCode ručno.

Što mislite o tome?
    U mogućnosti predložene gore, što će biti način da odaberete od kada se koristi biti učinjeno na stari način prije provedbe ove?

Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Cybershaolin View Post
    U mogućnosti predložene gore, što će biti način da odaberete od kada se koristi biti učinjeno na stari način prije provedbe ove?
    Uvijek povjerenje korisnika - na taj način priznanje nije napravio.

Stranica 3 od 3 FirstPrvi 123

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •