Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: vbet nije dobro? je u pravu ...

Banned
    Registracija
    Svibanj 2010

Unhappy vbet nije dobro? je u pravu ...

Hi svatko ...

prvi ja sam stvarno žao za stvaranje ovaj thread.

Ja sam koristeći vbet kao slobodan inačici od posljednjih 6 mjeseca.
    kad sam ažurirati vBulletin od vb3.x do vb4.0.6 s vbseo 3.5.2 nakon toga vbet 2.4.3 ne radi ispravno.
    za podupiranje napravio sam nit na vbet stranice kao ime "" riječ "af" u sredinom URL-ova "" URL je: http://www.vbenterprisetranslator.co...-mid-urls.html
    gore nit sam napravio na 26-08-2010 za rješenje, a danas je 15-09-2010 ali moj problem još uvijek nije riješen i vbet tim podržava prestao za mene nakon malo pomoći.

i ja sam koristeći novo pravilo ili sjedi u vbseo u nastavku nit:
    vBSEO 3,5 Release Candidate 1 je ovdje! - VBulletin SEO Forum

u ovaj thread sam koristio / foruma (ili neku drugu mapu naziva) vb4 instalirati pravila i sjedi pa nakon toga sjedio vbet ne radi ispravno s vbseo 3.5.2 s novim pravilima i sjede.

Ja dvostruko vrijeme ukloniti iz vbet moj forum i onda sam ponovno instalirati sa svježim sjedi, ali ne radi.
    Pratio sam cijelu upute koje se pružaju po vbet, ali još uvijek ne radi i ja nakon cijelog upute koje sam slijedio kao u nastavku nit:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4774

ali još uvijek ne radi i još uvijek nije odgovor od vbet tima.
    ja sam izgubio puno članova i tražilice prometa.

moj forum link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/
    prevedeno link:
    http://www.newsoftworld.com/forum/af/

tako da zašto sam stvoriti ovaj thread za sve koji koriste nove vbseo pravila i sjedi kao i za rješenje.

Ja sam stvarno žalostan za moj engleski slab.

hvala
    Zadnji uredio newsoftw; 15-09-10 na 19:18.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Vjerujem da ovaj forum je samo za plaćene verzije, ja samo koristi vbet (plaća verzija naravno) od nekoliko dana otići i dovoljno dobar rezultat, nema sumnje o proizvodu koncept i podršku, sve je super

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Molimo Vas da koristite pravi forum za pravo poruke - nit se preselio u odjeljku o slobodan inačici.

Imajte na umu da nismo prestali ti podršku. Želim vam ispričati - Ne znam kako smo propustili zadnjih 2 poruka. Sam se borio da je pitanje bilo riješeno, a vBulletin nije pokazao mi novu poruku (bez žutoj pozadini), tako da sam samo slučajno propustiti. Dva puta ... I Kamil je na odmoru sada. Dakle, molimo vas da moje isprike. Ja ću pročitati cijelu priču iznova i dati vam odgovor danas.

Brinemo o svim našim korisnicima - za plaćeni i besplatnu verziju. Naravno plaćeni verzija ima prioritet, ali bez jednog je također podržan
    Zadnji uredio vBET; 16-09-10 na 14:30.

Banned
    Registracija
    Svibanj 2010

hvala za odgovor gospodine.

da i vaše pravo ja je ovaj post nit u krivu dijelu zbog ako sam ovaj post u thread besplatna inačica dijelu tako vbet momčad još uvijek nije to čini coz slobodan inačici nije prvi prioritet za provjeru po pomoć i tako zbog sam ovaj post nit u označenog područja za provjeru po podrška coz vbet tim ne me podržavali od prošlog tjedna ili više od.

tako da sam stvarno žao toga, ako vaš um to i ja se ispričavam za to.

još jednom ja sam jako hvala g. vbet za pomoć.

Hvala

Registracija
    Listopada 2009

Ja razumijem. Ne appologise - Bio sam jedan koji propustili prethodnu poruku pa sam vas appologise. Pitanje je u akciji upravo sada, tako da nadam se da ćemo uskoro riješiti ovaj

Banned
    Registracija
    Svibanj 2010

hvala za velike pomoći.

Našao sam rješenje bolje je da sam je uklonio iz vbet moj forum i sada opterećenja poslužitelja i baza podataka o pogrešci oba su riješena coz kada se bilo koji tijelo otvoren zatim prevedene link moj forum tako da se jako puno vremena neće biti otvoren i kada je link tako da ne pokazuju stilova na prevedeno stranica.

tako da sada samo do mene kako da se zaustavi Google preusmjeravanje prijevodu veze znači kad sam ukloniti vbet Google i dalje traži prevedene link mog foruma.

i ja sam vrlo zahvalan koji me pomoći u ovom pitanju.

hvala

Registracija
    Listopada 2009

Dovoljno je koristiti reditect u. Htaccess iz svih stranica s jezikom kod na stranicu, bez njega.

Kao što sam razumjeti ne moramo raditi više na drugi problem sa stilovima.

Banned
    Registracija
    Svibanj 2010

hvala za odgovor gospodine.

Ne understtand "Dovoljno je koristiti reditect u. Htaccess iz svih stranica s jezikom kod na stranicu bez"

i stilova pitanje zbog uklonio sam vbet i nakon uklanjanja vbet vbseo kazalo radne početak.

hvala

Registracija
    Listopada 2009

Ne razumijem tvoj rečenica o sitemap.

Pravilo koje će preusmjeriti sve prevedene stranice nije na jezik: Prevedeno jednom:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]
    Molimo ga usvoji na svoj poseban slučaj i test it.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •