مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 11

موضوع : دریافت پیغام خطا در هر تاپیک های متحرک

Default دریافت پیغام خطا در هر تاپیک های متحرک

این پیام خطا دریافت می کنم هر تاپیک های متحرک

کشنده خطا : فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html هاست / بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php در خط 47

هنوز هم با استفاده از زبان پیش فرض ، موضوعات نقل مکان کرد ، اما به نظر می رسد خود را به آدرس rewrited مانند هدایت نمی دوباره پس از موفقیت در حال حرکت موضوع ، هنوز هم با domain.com / showthread.php؟ T = 123456 و دریافت پیغام خطا ، در تصویر را نگاه کنید

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

به نظر می رسد برخی از مسائل با .htaccess - من ساخت ادغام ویژه وجود دارد (PM) بنابراین قوانین خود را استاندارد نیست و این مسئله است (درخواست می اید بدون فایل جستجوگرها، بنابراین توابع اضافی ما شامل نمی شود و کد بایگانی یکپارچه کار نمی کند). ما توسط PM توافق کردیم که من هنوز هم بر روی این قوانین کار خواهم کرد (برای صفحات عضو ویژه شما) بنابراین من هنوز جزئیات دسترسی دارم - من ان را در محل اصلاح خواهم کرد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    به نظر می رسد برخی از مسائل با .htaccess - من ساخت ادغام ویژه وجود دارد (PM) بنابراین قوانین خود را استاندارد نیست و این مسئله است (درخواست می اید بدون فایل جستجوگرها، بنابراین توابع اضافی ما شامل نمی شود و کد بایگانی یکپارچه کار نمی کند). ما توسط PM توافق کردیم که من هنوز هم بر روی این قوانین کار خواهم کرد (برای صفحات عضو ویژه شما) بنابراین من هنوز جزئیات دسترسی دارم - من ان را در محل اصلاح خواهم کرد
    آه تا به خاطر آن ، آن را تایید و سپس بیش از حد مهم / فوری در حال حاضر نیست ، زیرا موضوعات منتقل شده است ، دریافت کنید که پیغام خطا ، آن است که مهم تر صفحات عضو

این موضوع حل شده

بازخورد. من در حال حاضر از پیدا کردن راه حل برای آن ، بنابراین پس از حل صفحات عضو من هم حل این مسئله.

این مسئله به نظر می رسد به آسان تر مورد thant memberpages های خاص خود را حل کند. پس از آن حل شده است در حال حاضر (I stil در صفحات عضو کار می کنند).

لطفا توجه داشته باشید که چون شما سفارشی .htaccess قوانين شما خواهم آمد اضافی به صورت 1 مرحله ادغام با vbseo هر بار که به روزآوری از vbseo ساخته شده. این مرحله اول بیشتر از تغییر در فایل vbseo forum_root / / شامل/functions_vbseo_createurl.php. بنابراین ، هنگامی که شما این فایل را با توجه به دستورالعمل ادغام طبیعی تغییر دهید ، لطفا :
    1. مشاهده :
    Code:
    <?php
    2. اضافه کردن بعد از :
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    این حل این موضوع را با موضوعات در حال حرکت

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    این مسئله به نظر می رسد به آسان تر مورد thant memberpages های خاص خود را حل کند. پس از آن حل شده است در حال حاضر (I stil در صفحات عضو کار می کنند).

لطفا توجه داشته باشید که چون شما سفارشی .htaccess قوانين شما خواهم آمد اضافی به صورت 1 مرحله ادغام با vbseo هر بار که به روزآوری از vbseo ساخته شده. این مرحله اول بیشتر از تغییر در فایل vbseo forum_root / / شامل/functions_vbseo_createurl.php. بنابراین ، هنگامی که شما این فایل را با توجه به دستورالعمل ادغام طبیعی تغییر دهید ، لطفا :
    1. مشاهده :
    Code:
    <?php
    2. اضافه کردن بعد از :
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    این حل این موضوع را با موضوعات در حال حرکت
    بله ، کار خود را ، بسیار از شما سپاسگزارم

بنابراین ما اصلا نیازی به تغییر در جسورانه

Code:
    به مسیر خود ما مانند
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

آیا آن را تغییر دهید -- در حال حاضر کار راه حل است. اگر شما می خواهید آن را تغییر دهید به مسیر خاص در سرور خود و سپس فقط مجموعه ای کامل سخت رمزی مسیر وجود دارد ، اما حتی این کار لازم است در اینجا ذکر نشده است.

میشل من متاسفم فقط این

هنگامی که من به admincp --> سپس به لینک بک متوسط و یا لینک بک های ورودی ، یا خروجی صفحه لینک بک اما من فقط این پیام خطا :

هشدار : require_once (/ صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / ایجاد modcp / شامل / functions.php) [function.require - بار] : موفق به باز کردن جریان : هیچ فایل یا دایرکتوری را در / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / را شامل / init.php بر روی خط 155

کشنده خطا : require_once () [function.require] : شکست در باز کردن مورد نیاز '/ صفحه اصلی / نام کاربری / public_html / را modcp / شامل / functions.php' (include_path و ='.:/ USR / معاونت / PHP : / USR / محلی / معاونت / PHP) در / صفحه اصلی / نام کاربری / public_html هاست / شامل / init.php بر روی خط 155

در صورتی که این خط را حذف کنم بک در آن صفحه است باز دوباره طبیعی می شود ، بنابراین به نظر می رسد آن را برخی از مسیر می باشد از ویژگی های اشتباه

Code:

می تواند شما را کامل تر آن خط را دوباره؟ البته شاید نه به من اگر نه شرطی برای کسانی که صفحه لینک بک مانند استفاده از

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
    }
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 23-09-10 در 13:27.

این راه حل آماده به کار در admincp فقط در صفحات انجمن. شما باید برای اضافه کردن شرط که مسیر در صورت از admincp تغییر دهید ، یا فقط این فایل فعال تصدی اضافه کنید سپس.

آن کردم بنابراین در اینجا چیزی است که من باید انجام دهید

-- در فایل vbseo_moderate.php بعد از <پی اچ پی این اضافه کنم
    Code:
    define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
    -- سپس در functions_vbseo_createurl.php کد خود بپیچید با اگر هیچ شرطی

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
    }

آن کار در حال حاضر اگر کسی به آن نیاز دارید بیش از حد

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •