مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 5 Firstاول 12345 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 21 به 30 از 46

موضوع : نقشه سایت ادغام ژنراتور

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط CThiessen View Post
    Text automatically translated from: German to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ،
    من Sidemap ژنراتور برای صفحات ترجمه شده استفاده نمی کنند.
    من می خواهم به به زبان خود تمرکز کنید.
    اما در یکی از RSS را از چندین زبان را در ابزار وب مستر.
    وجود دارد ، در حال حاضر لینک های وارد شده.

گوگل همیشه به عنوان آخرین لینک ها و به ادامه کار و به طور مستقل.

تبریک
    مسیحی
    Original text
    برای اطلاعات شما متشکرم. همانطور که من درک می کنم شما فقط با تجربه خود را به اشتراک گذاشته و یا شما نیاز به برخی حمایت ها در اینجا؟

Quote نوشته اصلی توسط basketmen View Post
    من فکر می کنم تنها نیاز به کد دوم ، چرا همه انجمن دارای بیش از 1 موضوع صفحات ، و من معتقدم که 99 ٪ مردم می خواهند تا آنجا که ممکن به آنها لینک در نقشه سایت دریافت ترافیک بیشتر

بنابراین ما فقط تنها انجام این کار ، برای لینکهای SEO نیاز دارید؟

پیدا کردن:
    PHP Code:
    $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls
    و مکان قبل از آن...

برای SEO پیوندها
    PHP Code:
    //additional code
    $alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
    if(!
    $archived) {
    -     
    $strlenhost strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
    $currentthreadurl vbseo_url_thread($threadrow$p$archived);
    $currentthreadurl_before substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
    $currentthreadurl_after "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
    $lastpost =& $threadrow['lastpost'];
    $vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
    foreach(
    $alanguages as $language) {
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after$prior$lastpost$freq);
    }
    }
    //end additional code 
    توجه : حذف کد زبان از دلار alanguages
    همچنین اگر شما بعضی از زبانها در پانل گزینه غیر فعال شده شما را حذف کنید کد خود را بیش از حد.
    میشل من متاسفم ، متوجه شدم این کد تنها اضافه کردن زبان های دیگر برای صفحات showthread در نقشه ، که در آن شما می دانید که (پس از یا قبل از چه) برای اضافه کردن صفحات دیگر هم مانند forumdisplay ، آرشیو و دیگران؟

زیرا این 2 صفحه مهم ترین را به گوگل آسان تر به نمایه سازی لیست موضوع ، حداقل آن باید از جمله forumdisplay ادغام و صفحات آرشیو نیز در نقشه سایت
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 02-10-10 در 22:46.

Quote نوشته اصلی توسط basketmen View Post
    میشل من متاسفم ، متوجه شدم این کد تنها اضافه کردن زبان های دیگر برای صفحات showthread در نقشه ، که در آن شما می دانید که (پس از یا قبل از چه) برای اضافه کردن صفحات دیگر هم مانند forumdisplay ، آرشیو و دیگران؟

زیرا این 2 صفحه مهم ترین را به گوگل آسان تر به نمایه سازی لیست موضوع ، حداقل آن باید از جمله forumdisplay ادغام و صفحات آرشیو نیز در نقشه سایت
    در این لحظه در حال حاضر آزمایش کد تنها به یکپارچه سازی صفحات موضوع ، که ما به عنوان مهم ترین در نظر گرفته است. لطفا توجه داشته باشید که گوگل شاخص تمام صفحات خود را به هر حال (حتی اگر شما را یکپارچه سازی نقشه سایت در تمام ساخته شده است) ، به دلیل ربات خزد همه لینک ها در صفحات خود و شما باید پرچم را با لینک به صفحه ترجمه شده است. البته از جمله لینک به نقشه سایت باعث می شود که نمایه سازی سریعتر. به همین دلیل است که ما منتشر موضوعات ادغام سایتهای مرتبط -- موضوعات تغییرات سریع بنابراین سریعتر خزنده می تواند مفید باشد.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    در این لحظه در حال حاضر آزمایش کد تنها به یکپارچه سازی صفحات موضوع ، که ما به عنوان مهم ترین در نظر گرفته است. لطفا توجه داشته باشید که گوگل شاخص تمام صفحات خود را به هر حال (حتی اگر شما را یکپارچه سازی نقشه سایت در تمام ساخته شده است) ، به دلیل ربات خزد همه لینک ها در صفحات خود و شما باید پرچم را با لینک به صفحه ترجمه شده است. البته از جمله لینک به نقشه سایت باعث می شود که نمایه سازی سریعتر. به همین دلیل است که ما منتشر موضوعات ادغام سایتهای مرتبط -- موضوعات تغییرات سریع بنابراین سریعتر خزنده می تواند مفید باشد.
    خوب ، به ما اطلاع دهید بیش از حد اگر شما می دانید که در آن به اضافه کردن کد های اضافی برای forumdisplay و صفحات آرشیوها

عضو جدید

هنگامی که کد اضافه کنم از اولین پست در فایل نقشه سایت دریافت می کنم خطای زیر را در طول نسل نقشه سایت

کشنده خطا : فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () / صفحه اصلی / thespain / public_html / ایجاد بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php در خط 47
    اجرای فعال تصدی 3.3.6 و 3.5.2 می باشد در انجمن 3.8.1

vbet شامل مورد نیاز در فایل init_startup قلاب :
    Code:
    if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) {
    require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    }
    به نظر می رسد آن است که در مورد شما نه از سوی برخی از دلیل گنجانده شده است. لطفا در صورتی که چنین تنها خط را با قرار reqiure_once در عوض از فايل sitemap آواها. کد اضافی را قبل از آن از vbet. لطفاً توجه کنید که این مورد آزمايش قرار گرفته بود - پس عاقلانه است که کپی از فایل قبل از تغییر.

عضو جدید

سلام برای مایکل کلاه ، آن را خطای انسانی در بخش من بود
    گوگل خطا و آن را کمی به من بر روی تنظیمات نگاه بود

من نوع لینک به VBSEO_URI تغییر هرگز

اگر شما ساخته شده است که گزینه های کشویی ، احمقها مثل من آن را نمیتوان نادیده گرفت

از طریق تجربه گذشته من می دانم که برای تنظیم طول مدت هر نسل بر روی نقشه به تاخیر خوبی میان صفحات نقشه سایت. معادن مجموعه 15 تاخیر چیزی دوم.

اما من با کل صفحات در ده زبان شاد

انجمن نمایش : 2904
    موضوع نمایش : 1817821

تعداد URL های نمایه : 1823149
    مجموع زمان پردازش : 1،682.58 ثانیه

کاربر ارشد

این کد کار با نقشه سایت 2.6؟ با تشکر.

کاربر ارشد

مار کجا نقشه سایت شما را پیدا ژنراتور 2.6 ، 2.5 و آن را با آن کار می کند.

کاربر ارشد

از آنجا که شما کد را تغییر ، از آن رو به درستی کار نکند.

اعداد نمی اضافه کردن.

انجمن نمایش : 327
    موضوع نمایش : 886054
    نمایش ارسال :
    پروفایل کاربر عضو شده :
    نتیجه های نظرسنجی ها :
    نوشته های وبلاگ :
    برچسب ها وبلاگ :
    URL های آلبوم :
    URL های موافق با گروه های اجتماعی :
    URL های موافق با برچسب :
    بایگانی : 169