من مشکل مشابه دارد.
استفاده از بایگانی 3.5.2 و نقشه سایت ژنراتور 2.6 بتا 2
ژنراتور نقشه سایت کار نمی کند. آن شروع می شود و کامل نیست.
من مشکل مشابه دارد.
استفاده از بایگانی 3.5.2 و نقشه سایت ژنراتور 2.6 بتا 2
ژنراتور نقشه سایت کار نمی کند. آن شروع می شود و کامل نیست.
آیا آن را تولید هر موضوع لینک ها؟ اگر شما تعداد زیادی از لینک ها و نسل نقشه سایت طول می کشد و مدت آن می تواند زمان کافی برای تکمیل نیست. لطفا آن را ادامه دهند هنگامی که شما آن را ماشه دوباره. اگر بله و در 2 یا چند درخواست را کامل کنید ، سپس شما باید برای دادن نظر گرفتن زمان بیشتری برای ارزیابی.
اگر نه -- لطفا مطمئن شوید که تغییرات کد مناسب هستند.
من "باشد نقشه سایت ژنراتور V3.0 طلا". هیچ یک از کدهای مثل شما را در صفحه اول در فایل vbseo_sitemap.php آن ذکر شده وجود دارد.
برخی از کد شبیه به این وجود دارد :vbseo_log_entry ("[showthread] forum_id : $ forumid ، thread_id : $ threadrow [موضوعات] ، تعداد پست ها : $ totalposts ، صفحات : $ totalpages ، نظرات : $ threadrow [نمایش] $ قبل") ؛
آیا باید درج کد بر روی صفحه جلو نزدیک که کد ، لطفا؟افزونههای $ = preg_split ('# [\\ R \\ N]+#'، $ vboptions [' vbseo_sm_addons ']) ؛
vbseo_set_sitemap_type ('افزونه') ؛
حلقه foreach ($ افزونههای دلار افزونه)
اگر ($ افزونه & & file_exists (VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON. افزونه))
{
vbseo_log_entry ("[افزونه ماژول] $ افزونه" ، درست است) ؛
(VBSEO_DAT_FOLDER_ADDON دلار افزونه) ؛
}
vbseo_flush_index () ؛
vbseo_clean_progress () ؛
اگر ($ vboptions ['vbseo_sm_ping'])
{
vbseo_sitemap_ping () ؛
}
vbseo_log_entry ('نقشه سایت ایجاد شده است شده است href="index.php"> <aاینجا را کلیک کنید برای بازگشت </ A>.' ، درست است) ؛
من فقط با ارسال یک ایمیل به در vbent *** slator.com تماس در مورد این. با تشکر از شما
میهمان گرامی ،
راه حل برای نسخه 3.0 از ژنراتور نقشه سایت خوب است ، اما نسخه طلا -- تست شده است.
من آن را چک کنید
هر گونه تحولات ، لطفا؟
تایید من آن را برای شما بررسی
همین کار را با من. ژنراتور شروع می شود و می آید تا با
در همان لحظه به اعضا کلیک میکنم از من دکمه (بنابراین من حدس می زنم در نتیجه تکرار با ثانیه 372 تا قطعا اشتباه است) -- و سپس آن را می میرد. بدون XML ایجاد شده ، درخواستهای ، هیچ چیز. php_value max_execution_time تا 540 تنظیم می شود."[START بخش] showthread [18،484.1 کیلو MEM مورد استفاده قرار گیرد] [372670 (372670) به]"
و با راه : تماس پشتیبانی باشد برای این است. آنها با این پاسخ داد :
صداها مانند فعال تصدی و بایگانی برخی از اختلافات را داشته باشند..نوشته اصلی توسط vbseo Support