میشل من متاسفم ، متوجه شدم این کد تنها اضافه کردن زبان های دیگر برای صفحات showthread در نقشه ، که در آن شما می دانید که (پس از یا قبل از چه) برای اضافه کردن صفحات دیگر هم مانند forumdisplay ، آرشیو و دیگران؟
زیرا این 2 صفحه مهم ترین را به گوگل آسان تر به نمایه سازی لیست موضوع ، حداقل آن باید از جمله forumdisplay ادغام و صفحات آرشیو نیز در نقشه سایت
آخرین ویرایش توسط basketmen. 02-10-10 در 22:46.
در این لحظه در حال حاضر آزمایش کد تنها به یکپارچه سازی صفحات موضوع ، که ما به عنوان مهم ترین در نظر گرفته است. لطفا توجه داشته باشید که گوگل شاخص تمام صفحات خود را به هر حال (حتی اگر شما را یکپارچه سازی نقشه سایت در تمام ساخته شده است) ، به دلیل ربات خزد همه لینک ها در صفحات خود و شما باید پرچم را با لینک به صفحه ترجمه شده است. البته از جمله لینک به نقشه سایت باعث می شود که نمایه سازی سریعتر. به همین دلیل است که ما منتشر موضوعات ادغام سایتهای مرتبط -- موضوعات تغییرات سریع بنابراین سریعتر خزنده می تواند مفید باشد.
هنگامی که کد اضافه کنم از اولین پست در فایل نقشه سایت دریافت می کنم خطای زیر را در طول نسل نقشه سایت
اجرای فعال تصدی 3.3.6 و 3.5.2 می باشد در انجمن 3.8.1کشنده خطا : فراخوان به vbet_vbseo_filter_replace_text تابع تعریف نشده () / صفحه اصلی / thespain / public_html / ایجاد بایگانی / شامل / functions_vbseo_createurl.php در خط 47
vbet شامل مورد نیاز در فایل init_startup قلاب :
به نظر می رسد آن است که در مورد شما نه از سوی برخی از دلیل گنجانده شده است. لطفا در صورتی که چنین تنها خط را با قرار reqiure_once در عوض از فايل sitemap آواها. کد اضافی را قبل از آن از vbet. لطفاً توجه کنید که این مورد آزمايش قرار گرفته بود - پس عاقلانه است که کپی از فایل قبل از تغییر.Code:if ('VBSEO_URI' == $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_linkstype']) { require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php'); }
سلام برای مایکل کلاه ، آن را خطای انسانی در بخش من بود
گوگل خطا و آن را کمی به من بر روی تنظیمات نگاه بود
من نوع لینک به VBSEO_URI تغییر هرگز
اگر شما ساخته شده است که گزینه های کشویی ، احمقها مثل من آن را نمیتوان نادیده گرفت
از طریق تجربه گذشته من می دانم که برای تنظیم طول مدت هر نسل بر روی نقشه به تاخیر خوبی میان صفحات نقشه سایت. معادن مجموعه 15 تاخیر چیزی دوم.
اما من با کل صفحات در ده زبان شاد
انجمن نمایش : 2904
موضوع نمایش : 1817821
تعداد URL های نمایه : 1823149
مجموع زمان پردازش : 1،682.58 ثانیه
این کد کار با نقشه سایت 2.6؟ با تشکر.
مار کجا نقشه سایت شما را پیدا ژنراتور 2.6 ، 2.5 و آن را با آن کار می کند.
از آنجا که شما کد را تغییر ، از آن رو به درستی کار نکند.
اعداد نمی اضافه کردن.
انجمن نمایش : 327
موضوع نمایش : 886054
نمایش ارسال :
پروفایل کاربر عضو شده :
نتیجه های نظرسنجی ها :
نوشته های وبلاگ :
برچسب ها وبلاگ :
URL های آلبوم :
URL های موافق با گروه های اجتماعی :
URL های موافق با برچسب :
بایگانی : 169