مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : مشکل نصب با بایگانی

Default مشکل نصب با بایگانی

1. من با استفاده از بایگانی 3.2.0 ، من نمی تونم این کد در داخل فایل functions_vbseo_createurl.php مانند دستور العمل در readme.html :

vbseo_gcache_thread $ ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text (TTL) ؛

من در حال حاضر در داخل تمام فایل های بایگانی جستجو هم هست ، اما هنوز هم نمی تونم آن را پیدا

لطفا کمک کنید ، اجازه بدهید من می دانم که اگر شما نیاز به FTP و جزئیات دیگر من

2. هنوز هیچ راه حل هنوز بنابراین ما اصلا نیازی به خاموش "به جای مطلب' کلمات کلیدی متا '؟" وجود دارد برای زبان پیش فرض مثل قبل از استفاده از vbet؟ مثل استفاده از مشروط شايد در vbseo فایل ها

بچه ها می تواند دریافت خدمات در اینجا لطفا واقعا کمک نیاز

من در حال حاضر فعال تصدی بیش از 24 ساعت برو ، اما هنوز هم نمی تونم آن را نصب کنید به دلیل مشکل فوق خریداری شده

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام.

1. لطفا بایگانی خود را به روز رسانی. شما با استفاده از نسخه های قدیمی است.

با نسخه شما هنوز هم می تواند فعال تصدی ، اما استفاده از آن را با بایگانی یکپارچه ، پس لینک نمی خواهد ترجمه. تمام ویژگی های دیگر فعال تصدی خوبی کار خواهد کرد.
    همچنین می توانید برای خودتان نگاه کنید کد است که مسئول در اين نسخه قديمي vbseo برای گرفتن نخ و عناوين آن را تعویض کنید appropriatelly اگر نمی خواهید به روزآوری vbseo. به عنوان نکته من می توانم بگویم که به نگاه کند عملکرد مورد استفاده قرار گرفته است vbseo_thread_seotitle. لطفا توجه داشته باشید که نسخه های قدیمی تر کار مي کردم vbet با vbseo 3.2 .x (به ياد دارم انتخابات رياست جمهوری بود ما كار بر روی 3.2.2 ) و تلفيق مراحل متفاوت بود، اما در اين لحظه آن كار خواهد شد، پس من نمي توانم به شما دستور داده شده تلفيق داشت. vbseo کد خود را تغيير داده و همچنين vbet نداشت، پس ادغام شده بود نيز به تغيير داده شود.
    من فقط چک شده و در بایگانی 3.2.2 کد می توانید پیدا کنید :
    Code:
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    بنابراین شما فقط باید خیلی قدیمی است -- نسخه پشتیبانی نمی شود. لطفا به روز رسانی ، و یا استفاده از فعال تصدی بدون ترجمه پیوند (برای جستجوگرها شما نمی) ، و یا پیدا کردن کدی که باید تغییر داد و آن را تغییر دهید.

2. در این لحظه این گزینه خاموش است. لطفا توجه داشته باشید که SEO شما تاثیری نخواهد داشت ، چرا که موتورهای جستجو را به سادگی نادیده کلمات کلیدی متا تگ و با استفاده از محتوای صفحه واقعی برای نمایه سازی.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 02-09-10 در 22:45.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •