مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 12

موضوع : خوش آمدید مسئله کش

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default خوش آمدید مسئله کش

پیشنهاد مایکل من سعی کردم کش مهمان خود را. ehhhh ، من حتی نمی تواند باز کردن یک صفحه زمانی که این فعال باشد. فقط این :

اینترنت اکسپلورر می توانید صفحه وب نمایش داده نمی
    انسان ، ای کاش فقط یک بار چیزی را حق در اینجا کار کنند.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

کش مهمان در حال حاضر کار می کند اما گزینه : GZIP خروجی HTML از کار افتاده است در حال حاضر.
    این موضوع را با رمزگذاری است. مهمان فایل های کش gziped شده و زمانی که ما سعی می کنیم به خواندن این فایل ها -- است موضوع را پشتیبانی می کند وجود دارد.

من سعی خواهد کرد که این موضوع با را پشتیبانی می کند.

کاربر ارشد

آیا می توانید خنثیسازی هر آنچه شما در فروم من انجام داد. من در حال حاضر برای شما فرستاده است 2 PM در انجمن من و 1 در اینجا بدون پاسخ است. انجمن کل من کامل است. messed تا اکنون. من نمی توانم وارد بخش مدیریت شوید ، به ACP من و یا انجام هر گونه اعتدال. این خنده دار نیست ************************!!

Quote نوشته اصلی توسط Taurus View Post
    آیا می توانید خنثیسازی هر آنچه شما در فروم من انجام داد. من در حال حاضر برای شما فرستاده است 2 PM در انجمن من و 1 در اینجا بدون پاسخ است. انجمن کل من کامل است. messed تا اکنون. من نمی توانم وارد بخش مدیریت شوید ، به ACP من و یا انجام هر گونه اعتدال. این خنده دار نیست ************************!!
    لطفا کوکی های خود را روشن.

من من یک سوال :
    آیا می توانید بر روی سرور خود SSH یک چیز؟
    این پرس و جو توسط SSH خود را لطفا بنویسید : #HTTPD - T - D DUMP_MODULES
    و سعی کنید برای پیدا کردن deflate_module. اگر شما می تواند به پیدا کردن آن لطفا اینجا بنویسید.

کاربر ارشد

SSH؟؟

آیا شما دسترسی به سرور خود را با خط فرمان؟
    در اینجا شما می توانید سرور پیکربندی و غیره خود را تغییر دهید
    پوسته امن -- از ویکیپدیا ، دانشنامه آزاد

کاربر ارشد

O jeez. تنها در مورد همه این فراموش کرده ام. من می توانم از این تحمل کنم دیگر. فعال تصدی فقط یک سردرد بزرگ برای من است. هیچ چیز کار می کند هرگز.

کش برای مهمان عادی است -- هنگامی که GZIP از کار افتاده است ، اما اگر GZIP فعال کش خوش آمدید ، باعث می شود فایل های خوب (برای index.zip مثال). شما می توانید آن (انجمن ها / / EN vbet_guestcache) چک کنید.
    در اینجا یک مسئله پشتیبانی می کند و خواندن این فایل ها. البته ما می توانیم آن را اما ثابت من نیاز به کمک شما دارم. (من می توانم آن را توسط SSH خود را بررسی کنید)

اگر شما نمی تونم چک توسط SSH -- من سعی خواهد کرد تا آن را بدون آن را تعمیر کنند.

کاربر ارشد

من هیچ نظری ندارم که چگونه برای بررسی SSH... متاسفم!

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

سلام -- من پیدا کردم یک چیز جالب. به نظر می رسد انجمن شما است missconfigurated.

هنگامی که شما غیر فعال کردن vBulleitn GZIP توسط گزینه AdminCP GZIP خروجی HTML سپس خروجی خود را هنوز هم زیپ شده است. شما می توانید آن را اینجا ببینید :
    GZIP تست
    توجه : آن است که به وضوح در گزینه اصلی توضیح داده شده :
    اگر شما در حال حاضر با استفاده از mod_gzip یا mod_deflate بر روی سرور خود ، آیا این گزینه را فعال نکنید.
    بنابراین در این لحظه به نظر می رسد که شما یکی از کسانی که در ، چون خروجی زیپ شده به هر حال. و این است که احتمالا علت از مسائل با کش مهمان فعال تصدی -- آن را دو برابر زیپ شده به طوری مرورگرهای دیوانه با آن است.

هنگامی که کد vB GZIP غیر فعال است کش خوش آمدید ، هنوز هم برخی از مناقشه و بعد از آن شما می توانید ببینید این پیغام خطا :
    Code:
    Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
    این درگیری در مورد قلاب global_complete است. شروع کردم به وزارت دفاع است که در تضاد است ، اما شما فقط باید کسانی که بیش از حد... ما می تواند به شما هنگامی که شما تعیین که وزارت دفاع ایجاد این درگیری کمک کند. برای انجام این کار شما باید برای بررسی تمام پلاگین برای قلاب global_complete و اگر آن را با استفاده از تابع in_array -- سپس آن را غیرفعال و بررسی می کند هنوز هم خطا رخ می دهد. اگر پس از شما یکی از گناه است. فعال تصدی انجام تابع از جمله در کد ما را ندارد ، بنابراین برخی از وزارت دفاع مسئول این است. اگر شما می خواهید به آن را پیدا کنید -- برای اولین بار کد vB GZIP (من آن را در تنظیم دوباره همانطور که شما آن را به حال قبل) غیر فعال کردن. سپس کش مهمان و فعال نگاه. بهترین است به مشت پیدا کردن قلاب که می تواند گناه باشد -- غیر فعال کردن آن ، به نوبه خود بر روی کش خوش آمدید و اگر مشکل هنوز وجود دارد ، و سپس به سرعت غیر فعال کردن کش خوش آمدید مهمان (که کاربران این موضوع را ببینید). از coure شما آن را تست در مرورگر که در آن شما هنوز وارد سایت نشده اید.

این است که همه آنچه می توانم انجام دهم. در این لحظه به نظر می رسد که مسئله به پیکربندی اصلی اشتباه ایجاد می شود -- شما با استفاده از کد vB GZIP و برخی دیگر نیز است مستندات های vB مجاز نیست.
    همچنین با کش خوش آمدید صادر و غیر فعال کردن کد vB GZIP مربوط به برخی از مناقشه وزارت دفاع. ما مسئول کد از mods دیگر نیست. با کمال مسرت از شما اما برای اولین بار تعیین وزارت دفاع است که باعث این درگیری. این نیز می تواند در تضاد نباشند ، اما به سادگی مشکلات را از این وزارت دفاع دیگر ، اما زمانی که حافظه نهان مهمان در سپس این خطا می آید تا به جای خروجی فایل خطا (حدس و گمان). به هر حال -- آن را دارند تعیین خواهد شد و دلیل آن است که توسط وزارت دفاع دیگر ایجاد می شود ما مسئول آن نیست. ما در حال حاضر زمان زیادی را در مورد این موضوع که به نظر می رسد به تنظیمات سرور شما فقط اشتباه و امیدواریم که شما را در درک همین دلیل ما برای اولین بار از شما درخواست برای تعیین که وزارت دفاع ایجاد درگیری در فروم است که ده ها تن از mods به خرج کند.

من درک می کنم که برای شما بهتر است اگر ما همه چیز را ، اما امیدواریم که شما نیز می دانند که ما به حمایت فعال تصدی تمام مدها و سرور پشتیبانی از پیکربندی. بنابراین اگر شما مایل به استفاده از کش خوش آمدید شما باید به اولین پیکربندی مناسب سرور خود (استفاده از تنها یک GZIP -- VB یا خارجی ، غرفه نمی). و پیدا کردن که وزارت دفاع باعث می شود پیغام خطا (خاموش GZIP های vB و کش خوش آمدید) -- ما در آنجا نگاه به شما کمک کند زمانی که شما تعیین که یکی از گناه است.

لطفا نظرات خود را بدهد.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 02-09-10 در 23:29.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •