سلام -- من پیدا کردم یک چیز جالب. به نظر می رسد انجمن شما است missconfigurated.
هنگامی که شما غیر فعال کردن vBulleitn GZIP توسط گزینه AdminCP GZIP خروجی HTML سپس خروجی خود را هنوز هم زیپ شده است. شما می توانید آن را اینجا ببینید :
GZIP تست
توجه : آن است که به وضوح در گزینه اصلی توضیح داده شده :
اگر شما در حال حاضر با استفاده از mod_gzip یا mod_deflate بر روی سرور خود ، آیا این گزینه را فعال نکنید.
بنابراین در این لحظه به نظر می رسد که شما یکی از کسانی که در ، چون خروجی زیپ شده به هر حال. و این است که احتمالا علت از مسائل با کش مهمان فعال تصدی -- آن را دو برابر زیپ شده به طوری مرورگرهای دیوانه با آن است.
هنگامی که کد vB GZIP غیر فعال است کش خوش آمدید ، هنوز هم برخی از مناقشه و بعد از آن شما می توانید ببینید این پیغام خطا :
Code:
Warning: in_array() [function.in-array.html]: Wrong datatype for second argument in [path]/global.php(400) : eval()'d code on line 796
این درگیری در مورد قلاب global_complete است. شروع کردم به وزارت دفاع است که در تضاد است ، اما شما فقط باید کسانی که بیش از حد... ما می تواند به شما هنگامی که شما تعیین که وزارت دفاع ایجاد این درگیری کمک کند. برای انجام این کار شما باید برای بررسی تمام پلاگین برای قلاب global_complete و اگر آن را با استفاده از تابع in_array -- سپس آن را غیرفعال و بررسی می کند هنوز هم خطا رخ می دهد. اگر پس از شما یکی از گناه است. فعال تصدی انجام تابع از جمله در کد ما را ندارد ، بنابراین برخی از وزارت دفاع مسئول این است. اگر شما می خواهید به آن را پیدا کنید -- برای اولین بار کد vB GZIP (من آن را در تنظیم دوباره همانطور که شما آن را به حال قبل) غیر فعال کردن. سپس کش مهمان و فعال نگاه. بهترین است به مشت پیدا کردن قلاب که می تواند گناه باشد -- غیر فعال کردن آن ، به نوبه خود بر روی کش خوش آمدید و اگر مشکل هنوز وجود دارد ، و سپس به سرعت غیر فعال کردن کش خوش آمدید مهمان (که کاربران این موضوع را ببینید). از coure شما آن را تست در مرورگر که در آن شما هنوز وارد سایت نشده اید.
این است که همه آنچه می توانم انجام دهم. در این لحظه به نظر می رسد که مسئله به پیکربندی اصلی اشتباه ایجاد می شود -- شما با استفاده از کد vB GZIP و برخی دیگر نیز است مستندات های vB مجاز نیست.
همچنین با کش خوش آمدید صادر و غیر فعال کردن کد vB GZIP مربوط به برخی از مناقشه وزارت دفاع. ما مسئول کد از mods دیگر نیست. با کمال مسرت از شما اما برای اولین بار تعیین وزارت دفاع است که باعث این درگیری. این نیز می تواند در تضاد نباشند ، اما به سادگی مشکلات را از این وزارت دفاع دیگر ، اما زمانی که حافظه نهان مهمان در سپس این خطا می آید تا به جای خروجی فایل خطا (حدس و گمان). به هر حال -- آن را دارند تعیین خواهد شد و دلیل آن است که توسط وزارت دفاع دیگر ایجاد می شود ما مسئول آن نیست. ما در حال حاضر زمان زیادی را در مورد این موضوع که به نظر می رسد به تنظیمات سرور شما فقط اشتباه و امیدواریم که شما را در درک همین دلیل ما برای اولین بار از شما درخواست برای تعیین که وزارت دفاع ایجاد درگیری در فروم است که ده ها تن از mods به خرج کند.
من درک می کنم که برای شما بهتر است اگر ما همه چیز را ، اما امیدواریم که شما نیز می دانند که ما به حمایت فعال تصدی تمام مدها و سرور پشتیبانی از پیکربندی. بنابراین اگر شما مایل به استفاده از کش خوش آمدید شما باید به اولین پیکربندی مناسب سرور خود (استفاده از تنها یک GZIP -- VB یا خارجی ، غرفه نمی). و پیدا کردن که وزارت دفاع باعث می شود پیغام خطا (خاموش GZIP های vB و کش خوش آمدید) -- ما در آنجا نگاه به شما کمک کند زمانی که شما تعیین که یکی از گناه است.
لطفا نظرات خود را بدهد.