مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 17

موضوع : صفحه اصلی ترجمه نیست

کاربر ارشد

Default صفحه اصلی ترجمه نیست

× "× Z ×-ש×' × Z × ™ × ¥ -- × ¤ × • × ¨ × • × Z × ™ × -- ×¢×-ר×" × Œ × Z ×-ש×' × '× -- × ™ × * × ، × ª × Z × ™ ×> ×" × • × ª × ™ × § × • × * × ™ ×

در کلمات یک پیام خصوصی به درستی ترجمه نشده ، به نظر میرسد تنها در زبان از چپ به راست است. همچنین خصوصیت ALT اشتباه است.

کاربر ارشد

عجیب و غریب به نظر می رسد ، تایید در حال حاضر ، فقط ALT موضوع متن بر روی پرچم های نصب شده.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

همانطور که من درک می کنم شما با استفاده از ترجمه "ALT' صفات را انتخاب کنید. ما کار خواهد کرد این موضوع را به بر روی سرور تست ما تکثیر و حل مسئله پس از آن.

کاربر ارشد

بله ، به نظر می رسد در برخی از زبانهای ALT پرچم شخصیت های تصادفی xxooo و غیره است

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

لطفا سعی کنید برای روشن کش برای مهمان برای تنها این زبان است. این گزینه در ابزار فعال تصدی در منوی اصلی است.

اگر این مسئله هنوز هم وجود دارد. لطفا PM به من admincp شما و جزئیات FTP و من آن را برطرف خواهد کرد.

این propably مسئله تگ ALT.

کاربر ارشد

هنوز هم وجود دارد ، ترجمه تگ ALT فعال باشد ، فقط شخصیت های ناخواسته ، من اصلا به دسترسی مدیر به هر کسی ، ببخشید.

آیا کش روشنی برای این زبان توسط ابزار فعال تصدی؟

من می توانم آن را در فروم تست من بسازند ، بنابراین من می توانم آن را برطرف کند. فقط در فروم شما.

کاربر ارشد

کدام کش؟ پایگاه داده یا فایل؟

آیا استفاده از يك vbet 336 حالا؟ اگر بله، شما در admincp شما vbet ابزار - > تمیز سازی - > تنظیم ییدیش و فایل های مهمان کش پاک و کش پایگاه داده پاک را بله. روی OK کلیک کنید.

کاربر ارشد

IM زبان ییدیش با استفاده از نیست ، بنابراین هیچ چیزی موجود در پایگاه داده یا فایل ذخیره سازی در حال حاضر است.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •