لطفا توجه داشته باشید که آن را شما فعال تصدی با بایگانی در اختیار نمی ، سپس آن را به کار خواهد کرد ، اما لینک ها ترجمه خواهد شد. دوم بهتر است برای جستجوگرها خود را به ادغام و لینک ترجمه شده است ، بنابراین این ما مشاوره. اگر شما مسائل را با یکپارچه سازی -- برای اولین بار مطمئن شوید که شما ساخته شده آن را به عنوان نمایش داده شده است. سپس موضوع جدید با گزارش مشکلات را برای آن باز شود. همچنین نوشتن که نسخه می باشد شما با استفاده از لطفا.
درباره سبک به طور پیش فرض برای انجمنها. -- لطفا به آن نیز کار نمی کند زمانی که حافظه نهان مهمان غیر فعال شده است. 2 -- لطفا توضیح شما سبک به طور پیش فرض با انجمن انجمن های زوج؟ آیا برخی از پیکربندی vBuletn (که در آن) یا آن را از سوی برخی از وزارت دفاع انجام می شود. ما نیاز به جزئیات می شود قادر به تولید مثل این مسئله و حل آن. همچنین ما نیاز به دانستن این است که واقعا اشکال و یا برخی از مسئله ادغام است.
آخرین ویرایش توسط vBET. 16-08-10 در 22:43.
سلام :
تغییر گزینه : استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمان (BETA!) شماره
من سبک های پیش فرض توابع اصلی طبیعی است. مدها.
شما می توانید این تست : رفتن به admincp انجمن و ناظران.
هر انجمن قرار داده و سبک شخصی برای هر انجمن.
تنظیم انتخابات بازنویسی شده توسط کاربر :
اگر شما به این انجمن را وارد کنید تغییرات سبک. مهم نیست که چه سبک شما در حال حاضر استفاده از.
در حال حاضر نشانی ، T کار می کند.
با تشکر بسیار
شما می خواستید. سبک انجمن chosing توسط کاربر؟ من باید به سیستم وارد شده باشد یا نه؟
خیر لازم نیست.
شما می توانید این کار را در صفحه من را ببینید :
aquaterraria.com -- Inicio
این صفحه دارای سه سبک به طور کلی ، کاربران می توانند آنها را انتخاب کنید :
سفید
سبز
قهوهای
اگر شما به انجمن بروید :
Dendrobates
تغییر سبک (رنگ ، هدر...). این سبک تنها برای این انجمن و کاربر می تواند آن را انتخاب کنید.
وقتی که من Vber فعال کار می کند ، نیست.
آیا شما فعال تصدی actived اکنون؟ نه؟ چرا که من را در سایت خود و این سبک بود workng فقط بر روی سایت اصلی.