مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
OK -- من فکر می کنم من درک می کنم در حال حاضر این مسئله است. اما لطفا تایید (اصلی عظیم است -- من در تالارگفتمان و انجمن ها نیاز سال و هنوز هم بسیاری از گزینه استفاده نکنید).
برای subforum که شما اشاره شما انتخاب کرده اید به طور پیش فرض Style -- قالب اصلی آن می تواند توسط کاربران داده نمی شود تغییر و آن را برای این انجمن به طور پیش فرض تنظیم. بنابراین وقتی کسی می رود به طور خودکار وجود دارد سوئیچ به این سبک است. و هنگامی که کسی در آنجا او می تواند سبک روشن نیست. آیا این درست است؟
لطفا به ما بگویید که در آن ما می توانیم از این گزینه ، بنابراین ما قادر خواهیم بود تکثیر مسئله تنظیم.
همچنین به ما بگویید که آن را کار متوقف می شود وقتی که کش مهمان فعال تصدی غیر فعال است ، فعال و یا در موارد غرفه لطفا. اگر آن را با کش خوش آمدید معلول کار می کند و سپس به نوبه خود بر روی فعال تصدی و فقط غیر فعال کردن کش خوش آمدید تا زمانی که ما این مسئله را حل کند.
حل شدن دارند و در نسخه بعدی منتشر خواهد شد. برای تعمیر سریع لطفا.
1. برو به Admin CP --> مدیریت پلاگین
2. مشاهده و ویرایش پلاگین "کد vB تصدی مترجم -- تاییدیه"
3. پیدا کردن وجود دارد :