سلام خب ، پس من سعی می کنم آن را قادر به عمل حتی در آلمان ، بیایید ببینید که چگونه آن گوگل. Tisiman Hallo Na, dann versuch ich es auch mal in deutscher Sprache, mal schauen wie google damit auskommt. Tisiman
گوگل همراه با کیت خود را کاملا واضح نیست شما باید برای نوشتن کاملا خوب آلمانی ، متاسفانه. ویرایش : ترجمه معنا ندارد به طور کامل Google kommt mit deinem Satz nicht wirklich klar Man muss schon perfektes gutes deutsch schreiben, leider. Edit: Die Übersetzung macht voll keinen Sinn
از کجا می توانم دارای سعی می کنید برای ارسال نامه و یا سند؟ برای تست چگونه کار می کند. این برنامه مناسب برای خودم و من به دوستان زندگی در رومانی و مجارستان را بنویسید. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern .
نوشته اصلی توسط mikael از کجا می توانم دارای سعی می کنید برای ارسال نامه و یا سند؟ برای تست چگونه کار می کند. این برنامه مناسب برای خودم و من به دوستان زندگی در رومانی و مجارستان را بنویسید. vart kan jag skälv prova att skriva ett brev eller dokument ? för att prova hur det fungerar. passar det här programmet mej då jag ska skriva till vänner bosatta i rumänien och ungern . در این مثال در اینجا احساس رایگان برای ایجاد تاپیک های آزمون های جدید در این بخش.
میهمان گرامی ، تست Ciao, prova
سلام! svyazi را بررسی کنید! Привет! проверка связи!
كيفية اضافة الكود الرجاء المساعدة
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن