به عنوان sais عنوان. DB های مختلف فقط برای کش فعال تصدی است. چگونه؟ من حدس می زنم که ما باید به ویرایش یک فایل را با اطلاعات DB و یا ایجاد یک پچ که در آن ما می توانیم DB را انتخاب کنید از admincp
به عنوان sais عنوان. DB های مختلف فقط برای کش فعال تصدی است. چگونه؟ من حدس می زنم که ما باید به ویرایش یک فایل را با اطلاعات DB و یا ایجاد یک پچ که در آن ما می توانیم DB را انتخاب کنید از admincp
خوب ، این حرکت به موضوع تم های موبایل.
برای بررسی این پیشنهاد پذیرفته شد. من این موضوع را به میشل نشان می دهد و او را در مورد آن فکر می کنم. اگر ما آن را قبول خواهیم کرد در مورد آن در این موضوع نوشتن ، و ما وضعیت موضوع مناسب را تنظیم.
با تشکر از شما
سلام. من فقط می خواهم به یاد داشته باشید که من شروع به کار بر روی این درخواست. هنوز برخی از مسائل کمی مرتبط با تامین امنیت در برابر پیکربندی اشتباه ، ولی برای کسانی که جزئیات.
برای اتصال استفاده می شود کلاس های اصلی طبقه پایین است ، که اضافه شده امکان پیکربندی و پشتیبانی ما در کد می باشد. همانطور که مسائل کمی برای پارامترهای اتصال به اشتباه نوشت : ما در حال کار در حال حاضر به به تمیز کردن آن به راحتی بدون ناتوان قلاب در سطح جهانی برای یک لحظه امکان پذیر است.