مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : اطلاعات شخصی پیام خصوصی ترجمه خالی متن

کاربر ارشد

Default اطلاعات شخصی پیام خصوصی ترجمه خالی متن

خوب ، من اخیرا گرفتن اطلاعات شخصی پیام خصوصی که در آن متن ترجمه شده خالی هستند. گم شده است. پرچم کوچک و همه چیز را می بینم ، و من می توانید با کلیک روی متن اصلی به. اما متن ترجمه شده است فقط رفته است.

همه چیز خوب کار می کند.

برای کمک!

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    شما گفته اید "نه".

آیا استفاده از هر گزینه های بتا مانند "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل خوش آمدید" و یا "چشمپوشیشده کلمه"؟ سعی کنید برای غیرفعال کردن آن و چک PM دوباره.

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط kamilkurczak View Post
    Code:
    Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
    شما گفته اید "نه".

آیا استفاده از هر گزینه های بتا مانند "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل خوش آمدید" و یا "چشمپوشیشده کلمه"؟ سعی کنید برای غیرفعال کردن آن و چک PM دوباره.
    من کش کامل برای مهمانان با استفاده از نیست ، زیرا هنوز هم می شکند انجمن. پس این است که نه. و کلمات نادیده گرفته نیز. آیا استفاده از آن نیست.

EDIT : من فقط رفت و برگشت PM کسانی که دیروز خالی بودند ، و در حال حاضر همه آنها کار دوباره. LOL **********. من نمی دانم چرا ، اما با سلام ، به نظر می رسد همه به خوبی دوباره. من در اینجا به روز رسانی زمانی که من دریافت PM جدید را با متن ترجمه شده شوید. تشکر!
    آخرین ویرایش توسط Taurus. 13-07-10 در 14:25.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

hehe ، آن را دیوانه است.

اگر شما چیزی خاص با این موضوع ، می تواند آن را توضیح دهید؟
    خوب ، لذت بردن

کاربر ارشد

خب ، در اینجا ما به دوباره! از امروز حتی پست ساخته شده است در حال حاضر خالی است. بدون ترجمه متن من می توانید با کلیک روی زبان اصلی را ببینید ، اما متن ترجمه شده از دست رفته است!

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •