خوب ، من اخیرا گرفتن اطلاعات شخصی پیام خصوصی که در آن متن ترجمه شده خالی هستند. گم شده است. پرچم کوچک و همه چیز را می بینم ، و من می توانید با کلیک روی متن اصلی به. اما متن ترجمه شده است فقط رفته است.
همه چیز خوب کار می کند.
برای کمک!
خوب ، من اخیرا گرفتن اطلاعات شخصی پیام خصوصی که در آن متن ترجمه شده خالی هستند. گم شده است. پرچم کوچک و همه چیز را می بینم ، و من می توانید با کلیک روی متن اصلی به. اما متن ترجمه شده است فقط رفته است.
همه چیز خوب کار می کند.
برای کمک!
شما گفته اید "نه".Code:Did you install any new mods or plugins? maybe conflict?
آیا استفاده از هر گزینه های بتا مانند "استفاده از ذخیره سازی فایل کامل خوش آمدید" و یا "چشمپوشیشده کلمه"؟ سعی کنید برای غیرفعال کردن آن و چک PM دوباره.
من کش کامل برای مهمانان با استفاده از نیست ، زیرا هنوز هم می شکند انجمن. پس این است که نه. و کلمات نادیده گرفته نیز. آیا استفاده از آن نیست.
EDIT : من فقط رفت و برگشت PM کسانی که دیروز خالی بودند ، و در حال حاضر همه آنها کار دوباره. LOL **********. من نمی دانم چرا ، اما با سلام ، به نظر می رسد همه به خوبی دوباره. من در اینجا به روز رسانی زمانی که من دریافت PM جدید را با متن ترجمه شده شوید. تشکر!
آخرین ویرایش توسط Taurus. 13-07-10 در 14:25.
hehe ، آن را دیوانه است.
اگر شما چیزی خاص با این موضوع ، می تواند آن را توضیح دهید؟
خوب ، لذت بردن![]()
خب ، در اینجا ما به دوباره! از امروز حتی پست ساخته شده است در حال حاضر خالی است. بدون ترجمه متن من می توانید با کلیک روی زبان اصلی را ببینید ، اما متن ترجمه شده از دست رفته است!