مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 28 از 28

موضوع : فعال تصدی و اصلی 3.6

کاربر ارشد

PM

کاربر ارشد

'F - (\\ D +) HTML غیر فعال' => 'f/archive/f- $ 1.html
    آیا کسی می تواند تغییر این طوری که می توان آن را در فایل htaccess اضافه شده؟

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط basketmen View Post
    من با استفاده از VB 3.6 بیش از حد ، در اینجا این است آنچه که من انجام این کار آرشیو VB کار بیش از حد ، فقط می خواهم به آن را به اشتراک ، اگر برخی از کس نمی تواند آن را کامل تر لطفا نظرتان را به اشتراک بگذارید آن را بیش از حد

1. رفع پرچم در آرشیو
    ، اگر پرچم در صفحات آرشیو خود را نشان داده نمی شود ، استفاده از این مرحله

برو به پنل مدیریت --> پلاگین و محصولات --> مدیریت پلاگین --> جستجو برای پلاگین "پرچم دسته در آرشیو" بدون نقل قول

پیدا کردن

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

جایگزین کردن انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) -- صفحه اصلی با این فوروم راه، پرچم نه به خاطر نشان دادن تصاوير غلط pathor چون آرشيو rewrited نيز در پوشه vbseo، پس ما آن را در اینجا محل استقرار

Code:
    $metatags .= '
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.yourdomain.com/forumfolderifany/images/vbet/flags/vbet.css"/>';

اکنون بازنگری و بررسی دوباره شما بایگانی ، پرچم باید در ویکی صفحات نشان داد بیش از حد

2. اگر شما استفاده از صفحه آرشیو rewrited با استفاده از بایگانی ، و لینک در صفحه آرشیو ترجمه شده است لینک اشتباه شما می توانید آن را بیش از حد رفع

برای مثال لینک اشتباه شبیه به این ، آن را به این صفحه یافت نشد خطا دریافت کنید

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/f-2.html
    آن باید شبیه به این باشد ، بالاتر از URL از دست رفته یک نام پوشه در زیر جسورانه ، برخی از مردم با استفاده از / بایگانی / ، یا / نقشه سایت / نام پوشه یا نام پوشه دیگر

Code:
    http://www.domain.com/forum/es/archive/f-2.html

برای حل این مشکل ما می تواند باشد CRR استفاده کنید

برو به vbseocp.php شما --> قوانین بازنویسی سفارشی --> اضافه کردن این خط (در پایین ستون CRR) اگر نام پوشه بایگانی شما با استفاده از / بایگانی / مثل این http://www.domain.com/forum/archive/

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/archive/f-$1.html'

اگر پوشه آرشیو خود را با استفاده از / نقشه سایت / نام پوشه مثل این http://www.domain.com/forum/sitemap/ فقط نام پوشه را تغییر دهید

Code:
    'f-(\d+).html' => 'f/sitemap/f-$1.html'

این ترفند را انجام دهید ، شما می توانید فعال تصدی برای VB 3.6 صفحات آرشیو استفاده کنید

3. اگر شما پیغام خطا شبیه به این در بالای صفحه آرشیو مدتی (این به آن مربوط است یا به دلیل 2 مرحله بالا)

استفاده از این meto دستورالعمل، من استفاده از آن و آثار آن
    این بدان انجمن غیر باشد کار نمی کند

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    آیا کسی می تواند تغییر این طوری که می توان آن را در فایل htaccess اضافه شده؟
    شاید من اشتباه چگونگی نوشتن این کار را در htaccess تغییر نام دهید ، اما سعی کنید این یا این را می توان به عنوان مثال ، اضافه کردن در htaccess تغییر نام دهید در زیر RewriteEngine در در

RewriteRule به F - (.*).HTML $ f/archive/f- 1.html

یا

RedirectMatch 301 F - (.*) \\. HTML $ http://www.yourdomain.com/f/archive/f- 1.html

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

@ مایکل
    در تمام نشده است به دلیل اینکه این تصمیم گرفته ، آن را پس از اتمام وقتی که مشکل من را حل کند.
    با احترام
    لطفا با دقت مطالعه -- به پایان رسید ، در نظر گرفته شده است بحث و گفتگو در مورد آنچه شما را (این است آنچه که ما در نوشتن در مورد در پست های گذشته) پرداخت می شود و من از شما پرسید که به پیام های مشابه نوشتن نیست.
    البته تا زمانی که شما این مسئله و می خواهید به ارائه برخی از اطلاعات جدید شما کاملا رایگان برای انجام این کار است. درست همانطور که من نوشت :
    "لطفا توجه داشته باشید که این بحث در نظر گرفته شده است به عنوان به پایان رسید. مگر در مواردی که شما چیز جدیدی برای نوشتن ، لطفا هرزنامه نخواهد بود."

لطفا ادامه مطلب کل باز هم اگر شما می خواهید تا مطمئن شوید که در مورد معنای این نقل قول :
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post4588

همچنین اگر شما در زمان برداشت چرا که شما مجاز به نوشتن در اینجا ، لطفا عذر خواهی من برای این سوء تفاهم است. من را حفظ خواهد کرد که توجه من به عبارت دقیق تر در آینده است. با عرض پوزش دوباره

کاربر ارشد

عضو اینجا که راه حلی برای این مشکل ، اما او با استفاده باشد و من آن را برای من نمی کند کار وجود دارد. من درک نمی کنم به همین دلیل شما می توانید بدون دسترسی به سرور من ثابت فراهم نیست ، مثل من گفت : من از جزئیات سرور من نمی دهد.

اگر این عضو ثابت برنامه نویسی خود را پس چرا شما قادر به انجام این کار از شما رمز گذار نیست؟ دوست من گفت : و در موضوعات فوق نشان داد که ثابت خود را در آثار اولین پست ، اما پرچم نشان داده نمی شود (آنها هستیم نامرئی) اما زمانی که شما بیش از آنها را با ماوس خود را شناور شما می توانید آنها را اینجا را کلیک کنید و به مانند نرمال ترجمه ، من صحبت کردن در مورد پرچم آرشیو البته.

شما به من بگویید به نوشتن پیام های مشابه ، اما من باید با توجه به اینکه من هنوز در اینجا با هیچ پشتیبانی.

PS. من درک می کنم انگلیسی خیلی خوب با توجه به اینکه زبان مادری من.

با احترام

عضو اینجا که راه حلی برای این مشکل ، اما او با استفاده باشد و من آن را برای من نمی کند کار وجود دارد. من درک نمی کنم به همین دلیل شما می توانید بدون دسترسی به سرور من ثابت فراهم نیست ، مثل من گفت : من از جزئیات سرور من نمی دهد.

اگر این عضو ثابت برنامه نویسی خود را پس چرا شما قادر به انجام این کار از شما رمز گذار نیست؟ دوست من گفت : و در موضوعات فوق نشان داد که ثابت خود را در آثار اولین پست ، اما پرچم نشان داده نمی شود (آنها هستیم نامرئی) اما زمانی که شما بیش از آنها را با ماوس خود را شناور شما می توانید آنها را اینجا را کلیک کنید و به مانند نرمال ترجمه ، من صحبت کردن در مورد پرچم آرشیو البته.

شما به من بگویید به نوشتن پیام های مشابه ، اما من باید با توجه به اینکه من هنوز در اینجا با هیچ پشتیبانی.

با احترام
    من فکر می کنم من فقط قبل از خوش شانس و آن شاید کامل نیست ، همچنین من هستم حاصل کنید که اگر جزئیات FTP من من را به میشل او می تواند آن را حل بیش از حد ، در حال حاضر خرید خدمات ادغام / نصب 30 دلار پیش از ، و انجام آن حتی زمان نیاز به آن ، من باور کنند میشل یکی از بزرگ ترین رمز گذار که با استفاده از صفحه اصلی ، فقط سعی کنید بیشتر با او همکاری و ارائه نکات که می توانند کمک کنند

btw من فقط با توجه به از بين بردن اين ويژگى در vb پس از خواندن آرشيو در این موضوع و این پست، چرا که آنها گفت : به اندازه کافی خود را با ژنراتور نقشه سایت
    آخرین ویرایش توسط basketmen. 15-09-10 در 08:20.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

با احترام
    شما با هیچ پشتیبانی ، چرا که شما حمایت سرباز زده است. همچنین فعال تصدی های 3.x رسما پشتیبانی تنها 3.8 اصلی آنچه شما می دانید wery خوب. شما با استفاده از فعال تصدی از vBulletin نسخه پشتیبانی نمی شود -- در اصلی 3.6 است که بسیار قدیمی تر از پشتیبانی اصلی 3.8

سوال شما داد در حال حاضر پاسخ داده شد -- فکر می کنم که بیش از یکبار -- من نمی خواهم به تکرار دوباره و دوباره ، لطفا فقط خواندن پیام های قبلی است.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •