مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 18

موضوع : اشکالات فعال تصدی جدی پیدا نشد!

کاربر ارشد

Exclamation اشکالات فعال تصدی جدی پیدا نشد!

من در حال حاضر روی سایت خودم تهیه کنم که نمی درستی نمایهشده در 52X را درک کنید.

با نصب اين vbet دادن یافت نشد من از طرف همه فایل های شخصی، پس از 6 ساعت همه چيز از escluding كشا 1 واحد از 1 بیرون آمد به اين، من 3.33 و 3.34 و بدون vbet tryed من آرشيو آثار خوب است ....

لطفا برای من ثابت برای این مشکل به من بدهید!

با احترام

کاربر ارشد

هیچ کس از کارکنان فعال تصدی است که اینجا هستید؟ من نیاز به تعمیر!

PS. من این مشکل با نسخه رایگان

با احترام
    آخرین ویرایش توسط mario06. 29-06-10 در 22:38.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

HMM من می توانید این مسئله را بسازند. آیا می توانید به من نشان بده چگونه من می توانم که؟

کاربر ارشد

من آپلود روی سایت خودم تهیه کنم 5 دقیقه صبر کنید و من شما را در PM لینک

کاربر ارشد

pm'ed شما را برای پاسخ در انتظار ، فعال تصدی روشن و موضوعات بایگانی من به یافت نشد (404) ، به زودی به شما به عنوان تایید این من آن را به طوری غیر فعال کردن که شما می توانید بایگانی را دوباره فهرست به طوری که شما می توانید برای مشاهده خودتان است که آن را بدون فعال تصدی کار می کند.

توجه
    آخرین ویرایش توسط mario06. 29-06-10 در 22:39.

کاربر ارشد

kamilkurczakانتظار ، من بوده ام اینجا برای شما هم تایید اشکال و شما بروید آنلاین نیست. بعد از 20 دقیقه بدون پاسخ دادن به من؟

این راه درست برای درمان پرداخت مشتریان نیست!

کاربر ارشد

آیا نیازمند کمک است که در آن هر کس هستید؟

کاربر ارشد

چه مدت طول می توانم صبر کنم؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

ببخشید شما بايد صبر كند. من قبلا در مورد موضوع ارسال تركة یاد آوری. همچنين لطفا توجه داشته باشید که شما باید به غیرفعال کردن تمام vbet - بايد آن قدر برای غیرفعال کردن فقط برای برنامه های آرشيو vbet (با همه.بایگانیدر نام قلاب). این اجازه خواهد داد که شما را به استفاده از فعال تصدی و کار ارشیو خود را (اما نه ترجمه ارشیو) تا زمانی که ما حل مسئله

همانطور که من تو را دیدم کمیل قادر به تولید مثل از آن را بر روی سرور ما بود و شما دستورالعمل و اطلاعاتی دقیق در مورد آن (آیا ما نیاز به انجام کاری خاص به آن را ببینید و یا تنها آرشیو کل پایین) پرسید. اگر ما آن را بر روی سرور ما بسازند ، ما جزئیات دسترسی به مدیریت CP شما و FTP نیاز به توانایی برای بررسی و چرا از آن اتفاق می افتد و تصحیح آن.

همچنین در صورتی که دارای پلاگین های دیگر (و نه از جمله باشد) که با استفاده از برخی از بایگانی قلاب لطفا به طور موقت غیر فعال کردن آن پلاگین ها و بررسی می کند فعال تصدی به درستی کار خواهد کرد برای ساخت آرشیو و سپس امتحان کنید. این است که برای بررسی داریم در اینجا برخی از مسائل مناقشه.

کاربر ارشد

من در حال حاضر سعی غیرفعال کردن پلاگین فعال تصدی بایگانی دیروز اما این آرشیو هنوز شکسته زمانی که فعال تصدی فعال باشد ، بنابراین من باید غیر فعال کردن فعال تصدی آرشیو کارگر به.

مشکل این است که ساده است.

1. فعال تصدی در
    = آرشیو شکسته

2. فعال تصدی خاموش
    = بایگانی کار

دوست من گفت : بالاتر از من نصب هر پلاگین تک (1by1) دیروز و فعال تصدی به مقصر ، پس از تست دوباره بازسازی یک نسخه پشتیبان تهیه است.

واقعا هیچ چیز خاصی انجام دهید تا در گرفتن یافت نشد (404) خطا وجود دارد ، همه شما را به به سمت راست پایین صفحه بروید و کلیک بر روی بایگانی و به دنبال تغار موضوعات | ارسال ها (حتی به عنوان مهمان از).

برای دسترسی من می توانم مشکل را نداشته باشند ، اجازه دهید ایجاد زمان برای انجام این کار.

با احترام

PS. من تا به حال برای اضافه کردن بایگانی | نقشه سایت robots.txt من چون گوگل شروع به دادن اشتباهات من در آرشیو ضربه 17k (404).

PS2. من مجبور نیستم بایگانی نصب maybee فعال تصدی hooking | به دنبال آن است.

با احترام
    آخرین ویرایش توسط mario06. 30-06-10 در 10:26.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •