میهمان گرامی ،
من نیاز به دسترسی به admincp شما و FTP.. لطفا ارسال PM به من با این داده ها.
من سعی خواهد کرد برای پیدا کردن شماره.
میهمان گرامی ،
من نیاز به دسترسی به admincp شما و FTP.. لطفا ارسال PM به من با این داده ها.
من سعی خواهد کرد برای پیدا کردن شماره.
شما PM.
با احترام
من این افزونه را با مشکلات را در بر داشت.. در حال حاضر من سعی خواهد کرد برای پیدا کردن یک راه حل.
لطفا ، فقط به PM شما نگاه کنید
حساب کار متوقف شد به دلیل تشخیص multipe آی پی ، در حال حاضر ورود به حساب کار دوباره.. شما تقریبا وجود دارد
با احترام
OK SO -- پس از کار بر روی این موضوع ، ما متوجه شدیم که هیچ اشکالی در فعال تصدی در اینجا وجود دارد. چرا که انجمن خود را با استفاده از اصلی 3.6 و فعال تصدی رسمی پشتیبانی vB3.8
به هر حال ما در بر داشت راه را به کار می کند حتی در رسمی پشتیبانی نمی اصلی 3.6 : http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html
این تغییرات در حال حاضر در فروم شما انجام می شود.
لطفا توجه داشته باشید که هنوز هم ترجمه صفحات آرشیو برای انجمنها در حال کار نمی کند. این است علت اصلی خطا بنابراین تیم اصلی آن را حل کند. اگر هر پارامتر شما افزودن به صفحه بایگانی انجمن (این یکی را با F -) و سپس به صفحه خالی به نظر می رسد. منظور من هر پارامتر -- حتی فقط X = Y اين هواپيمايى سقوط كند و حتي با vbet ناقص الخلقه به دنيا مي آيند. پس با اين حال شما باید به چند سوال از vb تيم ویروسی و خود به درست ترين كار خواهد شد احتمالا ترجمه ها (همه چیز خوب است به آرشيو صفحات اصلی و نخ).
از آنجا که هیچ اشکال فعال تصدی در اینجا وجود دارد رو حرکت موضوع به بخش عیب یابی.
آنها به من گفت که آن را بردارید زیرا همه چیز را قبل از فعال تصدی وزارت دفاع کار می کردند.لطفا توجه داشته باشید که هنوز هم ترجمه صفحات آرشیو برای انجمنها در حال کار نمی کند. این است علت اصلی خطا بنابراین تیم اصلی آن را حل کند
آیا شما آن را تعمیر کنند؟لطفا توجه داشته باشید که هنوز هم ترجمه صفحات آرشیو برای انجمنها در حال کار نمی کند؟
مختلف در مورد 3.6.12 و 3.85؟ تغییرات عمده مربوط به شبکه های اجتماعی آن را به من به نظر می رسد که شما مقایسه VB 3 VB 4 ، کمی تلاش بیشتر در بخشی خود را بدون صدمه وارد نشود؟
همانطور که من به شما شرح داده شده ، اشکال در اصلی. آنها به سادگی به شما آنفلوانزاها دور. شاید به دلیل desription مسئله اشتباه است. این گسل فعال تصدی نمی باشد -- بایگانی اصلی به خوبی کار میکند. ترجمه صفحات بایگانی تالار گفتمان کار نمی کند و آن کار نخواهد کرد ، دلیل اصلی crasches صفحه اگر در URL addes هر پارامتر. و آن را فعال تصدی -- شما می توانید dissable فعال تصدی اضافه کردن به URL X = Y و شما هنوز هم باید crasched صفحه achrive.
قبلا ً توصيفش کردم. و يه راهي بهت دادم که خودت رو چک کني که اون حشره ي وي بولتين ه لطفا آنها را بنویسید که شما لازم نیست که vBulletin به crasch آن صفحات -- کافی است برای اضافه کردن هر پارامتر به URL. و با vBET dissabled می خزد. پس بهشون اجازه نده که دوباره تو رو از بين ببرن![]()