حق با شماست. این باید معکوس است. با عرض پوزش برای اشتباه
حق با شماست. این باید معکوس است. با عرض پوزش برای اشتباه
با معکوس کد از فعال تصدی هنوز هم برای من کار نمی کند.... هر کسی می تواند تایید اگر من انجام کاری اشتباه است؟
ممکن است کد درست است
اگر (isset ($ _GET ['T']) & & isset ($ _GET ['رفتن به']) & & غلط! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'] ، 'showthread.php')) {
کد ما این است که کامل در فروم تست ما کار می کند. لطفا به میشل ارسال PM با دسترسی به FTP شما.
او سعی خواهد کرد تا آن را تعمیر کنند.
کمیل ،
این برای من کار می کرد
اگر (isset ($ _GET ['T']) & & isset ($ _GET ['رفتن به']) & & غلط! == strpos ($ _SERVER ['REQUEST_URI'] ، 'showthread.php')) {
اما با $ _GET ['P'] به عنوان تغییرات چیزی پیشنهاد شده **********
از آنجا که مشکل این است که با متغیر رفتن به همین دلیل شما باید بررسی کنید اگر P متغیر قرار است؟
می تواند شما را تایید این؟
هر دو پیشنهاد خوب هستند. کد به درستی کار در فروم تست.. من در مورد آن به میشل نوشتن.
دوباره ، دوباره ،
سعی کنید برای انجام این (با کد) :
1. ترجمه صفحه (مهم نیست به چه زبانی)
2. استفاده رفتن به اولین پست جدید
آیا می توانید مراجعه کنید؟ صفحه ترجمه نشده است.
من این چک کردن در حال حاضر است.
من ساخته شده بسیاری از آزمون و در حال کار در کنار ما در کد داده شده است. لطفا این را امتحان کنید :
1. تنظیم تغییرات که ما آن را شرح داده ('رفتن به' وجود ندارد قبل از اعدام می رود trought بایگانی -- که چه سیاهههای مربوط به ما به ما می گوید)
2. پست ها : تست جدید
3. چک می کند برای این newone از آن است که کار می کند.
اگر آن را -- و سپس فقط انبارها بطور ناگهانی غضبناک شدن. احتمالا باید کار flusching در ADMIN CP -- تعمیر و نگهداری> --> بروز رسانی شمارنده. امتحان بازسازی اطلاعات انجمن شاید برخی دیگر نیز است. اگر آن را برای کار جدید یکی ده itmeans که کار می کند و شما فقط باید کش (اشتباه) تاییدیه.
لطفا این را امتحان کنید و به ما بازخورد بدهد -- اگر هنوز کار نمی کند ، پس من باید برای رفتن و بررسی آن را بر روی سرور خود است.
فعال تصدی تست من تحت اصلی 4.0.4pl1
و کد شما
برای من کار نمی کند اما...Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['p']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {
به خوبی کار میکند... آیا شما هر گونه ایده در صورتی که این کد کاری می توانند کد خود را انجام دهید؟Code:if (isset($_GET['t']) && !isset($_GET['goto']) && false !== strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], 'showthread.php')) {