مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 15

موضوع : vbet_guestcache به بزرگ

عضو جدید

Default vbet_guestcache به بزرگ

vbet_guestcache ممکن است یک ایده خوبی است اما در حال حاضر چندین گیگابایت فایل های بزرگ و چند هزارم. آن در نظر گرفته شده برای کار به این راه؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

بله. این انبارها خروجی کامل HTML -- درست همانطور که در توضیحات پارامتر نوشته شده است. چقدر طول خواهد کشید بستگی به انجمن شما چقدر بزرگ است.

لطفا توجه داشته باشید که شما همیشه می توانید مجموعه ای از صفحات اضافی نادیده گرفته ، یا فقط آن را غیر فعال به طور کامل آن را به شما فضای دیسک را ندارند.

عضو جدید

مطمئنا من می توانم آن را اما غیر فعال کردن من می خواستم برای کاهش serverload. شاید شما می توانید در تنظیمات ACP نوشتن که این می تواند منفجر کردن فضای سرور نه ، همه می تواند 25 گیگابایت فضا داشته باشد. یا بهتر برای پیدا کردن راهی به منظور کاهش حجم.

البته نیاز به حتی 1 GB برای این است. همانطور که من نوشت : اندازه حافظه نهان بستگی به اندازه انجمن. این انبارها هر صفحه ممکن است آن را اگر نادیده گرفته مجموعه. انجمن های تخصصی کوچک دارای مقدار کمی از صفحات است. انجمن ها بزرگ صفحات بیشتر و همچنین منابع بیشتری است.

به هر حال -- این ایده خوبی به مردم آگاه تر خواهد شد که خروجی کامل HTML ذخیره سازی و اضافه کردن اطلاعاتی وجود دارد که می تواند مقدار زیادی از فضای دیسک را به چه معنی است است.

در مورد کاهش اندازه -- ما می توانیم گزینه ای را برای فایل های ذخیره سازی فایل های فشرده. این منابع بیشتر سرور هنگامی که کش نوشته شده است ، اما خواندن آن و ارسال پاسخ چنین سریع تر خواهد بود.
    همچنین ما می توانیم کار برنامه ریزی شده است که به طور خودکار حذف فایل های که خیلی قدیمی است اضافه کنید. در این لحظه ، ما این کار را انجام نمی -- اگر فایل خیلی قدیمی است آن است که به سادگی در طول درخواست بعدی رونویسی.

من با انتقال این موضوع به تم های موبایل
    آخرین ویرایش توسط vBET. 27-06-10 در 00:35.

این امر می تواند absolutly آسان :
    اضافه کردن یک گزینه به فقط کش گیگابایت X ها و سپس حذف آنهایی که در موارد کمتری بازدید.

LOL ، من بعد از نصب نسخه جدید با حافظه پنهان نگاه کردم چقدر با استفاده از آن تا زمانی که در حال حاضر :

دبیان - 50 - لنی - 64 - حداقل : ~ # DF - H
    حجم فایل سیستم مورد استفاده فایده ٪ استفاده سوار
    / dev/md2 688G 80G 573G 13 ٪ /
    tmpfs 4.0G 4.0G 0 0 ٪ / معاونت / init انجام / RW
    udev 764K 10M 9.3M 8 ٪ / توسعه تمدن
    tmpfs 4.0G 0 4.0G 0 ٪ / توسعه تمدن / shm
    / dev/md1 2.0G 86M 1.9G 5 ٪ / بوت

LOL! قبل از اینکه هارد من با 8GiG مورد استفاده قرار گرفت! سلام "بزرگ" مشاهده فرم خرید به نظر می رسد آن انبارها فایل های اشتباه به عنوان مثال :
    _attachment_php_attachmentid_3350.html
    _blog_php.html
    _blog_php_do_list_y_2009_m_10.html

من اصلا به وبلاگ کش ، تگ های فایل های ضمیمه های دیگه می خواهم

Quote نوشته اصلی توسط wowglider.de View Post
    من اصلا به وبلاگ کش ، تگ های فایل های ضمیمه های دیگه می خواهم
    شما می توانید آنها را به گزینه ای چشم پوشی اضافه کنید.

Quote نوشته اصلی توسط wowglider.de View Post
    این امر می تواند absolutly آسان :
    اضافه کردن یک گزینه به فقط کش گیگابایت X ها و سپس حذف آنهایی که در موارد کمتری بازدید.
    این نیز یک گزینه است. اول ما در پاک کننده برنامه ریزی شده و شاید زیپ به بررسی این رویکرد ، پیاده سازی به دلیل نگه داشتن آمار خواهد شد برخی از تاثیر بر عملکرد و برای ما عملکرد یکی از مسائل کلیدی است. هنوز -- ما در ذهن داشته باشید همچنین این راه حل را در صورت های دیگر خواهد بود کافی نیست

Quote نوشته اصلی توسط steve View Post
    شما می توانید آنها را به گزینه ای چشم پوشی اضافه کنید.
    دقیقا -- فقط آن را TI نادیده گرفته میشوند اضافه کنید. به هر حال با تشکر از توجه داشته باشید -- نادیده گرفتن atachements و تگ های به عنوان پیش فرض چشم پوشی از پیکربندی ما اضافه خواهد شد. وبلاگ ها چیزی که بسیاری از کاربران می تواند داشته کش ، بنابراین ما آن را به عنوان fedault را اضافه نمی کند -- اما ما آن را دقیقا برای چنین مواردی با قابلیت تنظیم -- شما می خواهید چیزی بیش از این نادیده گرفته میشوند. بنابراین فقط آن را نادیده بگیرد!

همچنین ، من فقط فهمیدم که ما می توانیم فایل های نامگذاری الگو و hange شامل نام فایل ، آن را در نظر صفحات کمتر مربوطه یا نه. به این ترتیب هر روز زمانی که تمیز کردن خودکار خواهد بود آغاز شده ، آن را appropriatelly کش هم فایل را به زندگی می کنند و بیشتر فایل های پاک به رسمیت می شناسد. این ایده اولین بار بود برای تمیز کردن همه چیز است که اگر آن مسن تر از صفحات نمی مربوطه باید. و در حال حاضر ما صفحات کش مربوطه سریعتر تمیز -- بنابراین شما فضای دیسک اضافی را ذخیره کنید!

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •