مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 3 123 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 26

موضوع : ترجمه عنوان در پرشین برش های کوتاه (مباحث اخیر)

کاربر ارشد

Exclamation ترجمه عنوان در پرشین برش های کوتاه (مباحث اخیر)

این مبحث اخیر در پرشین ، پست کاملا به زبان فرانسه نوشته شده بود و به ایتالیایی ترجمه شده اما شما می توانید از تصویر را ببینید ، عنوان کامل و shoud نمی شود : رشته مهندسی SHIFT 04،03

من هیچ نامه / محدودیت کلمه در پرشین در واقع 57 حروف در عنوان در فروم من بسیار شایع هستند.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

احتمالا شما نامه بسیار کوتاه حداکثر برای عنوان وجود دارد (اگر آن را حتی با قابلیت تنظیم). بنابراین آنچه در آن اتفاق می افتد که پرشین قطع عنوان (فضاهای افزود : برای جلوگیری از ارزیابی) :
    [L angtitle = FR] رشته مهندسی [/ L angtitle]
    سمت چپ تنها
    [L angtitle = FR] W...

vbet langtitle گرامی می دارد و شکسته شده است تا آن را به اتمام رساند و آن را ترجمه كند. و گوگل برای ترجمه فرانسه W... به نظر می رسد : W...

این است آنچه به احتمال زیاد اتفاق می افتد. اگر بله -- پس از آن هیچ اشکال وجود ندارد. فعال تصدی فقط خوب کار می کند ، و شما فقط قطع عنوان به کوتاه. لطفا عناوین دیگر طولانی و تعداد دفعات مشاهده که چگونه بسیاری از علائم آن هستند قطع ، برای پیکربندی این را وارد نمایید (و یا از تیم VBA) نیز نگاه کنید.

لطفا تایید آن را توضیح مناسب است و شما نیاز به کمک در آینده ما در این موضوع

کاربر ارشد

مشکل فعال تصدی است ، در اینجا مثال بساک خودکار vBets ترجمه و به طور منظم :

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    مشکل فعال تصدی است ، در اینجا مثال بساک خودکار vBets ترجمه و به طور منظم :

لطفا توجه داشته باشید که [L angtitle = FR] 14 نشانه ها ، به طول می انجامد بنابراین داشتن [L angtitle = FR] ط .. می سازد آن را 15 کاراکتر ها از عنوان اصلی

عنوان شما : [Guida] رایگان گوشی های الکترونیک... اگر شمارش نیست [Guida] (می تواند برخی از پیشوند عنوان مطرح شده ندارد) و سپس از عنوان باقی می ماند به شما 13 کاراکتر است. هنوز مطمئن شوید چرا که نه 15 -- شاید الگوریتم را می گیرد برخی اضافی برای پیشوندهای.

برای من آن را مانند توصیف وضعیت قبل از به نظر می رسد. اما ما به راحتی می توانید آن را چک کنید. لطفا :
    1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    $output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    3. نظر آن ها -- تا جایگزین به :
    PHP Code:
    //$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true); 
    4. ارسال فایل به سرور و بررسی ترجمه نشده است شما صفحه ای که در آن شما آن را مشاهده کنید (در در صورت کش مهمان استفاده می شود به سیستم وارد شده)

لطفا بگویید که چگونه آن را خواهد شد و سپس نگاه. پس از آن خنثیسازی تغییرات.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 25-06-10 در 22:25.

کاربر ارشد

عنوان شما : [Guida] رایگان آنلاک E... اگر شمارش [Guida] (می تواند برخی از پیشوند عنوان مطرح شده ندارد) و سپس با استفاده از عنوان باقی می ماند به شما 13 کاراکتر است. هنوز مطمئن شوید چرا که نه 15 -- شاید الگوریتم را می گیرد برخی اضافی برای پیشوندهای.
    [Guida] است نه پیشوند بخشی از عنوان که دارای 57 کاراکتر از جمله فضاهای.

لطفا توجه داشته باشید که [L angtitle = FR] 14 نشانه ها ، به طول می انجامد بنابراین داشتن [L angtitle = FR] ط .. می سازد آن را 15 کاراکتر ها از عنوان اصلی
    14 کاراکتر (خوب)
    +
    10 شخصیت از جمله فضاهای (نام عنوان)
    =
    24 شخصیت (کل)

بنابراین مشکل این است که در فعال تصدی

1. باز کردن فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    2. مشاهده :
    PHP کد :
    $ خروجی = & vbet_parseTitleGlobally ($ خروجی ، درست است) ؛
    3. نظر آن ها -- تا جایگزین به :
    PHP کد :
    / / $ خروجی = vbet_parseTitleGlobally ($ خروجی ، درست است) ؛
    4. ارسال فایل به سرور و بررسی ترجمه نشده است شما صفحه ای که در آن شما آن را مشاهده کنید (در در صورت کش مهمان استفاده می شود به سیستم وارد شده)

لطفا بگویید که چگونه آن را خواهد شد و سپس نگاه. پس از آن خنثیسازی تغییرات.
    من باید منتظر بمانید تا یکی دیگر از خودکار به ترجمه موضوع به نظر می رسد

ساخته شده برخی از پست تست ، یعنی کپی کردن این یکی که شما در ابتدا شرح داده شده.

لطفا این تایید -- ما شما را برای جزئیات بیشتر به دسترسی بپرسید ، آن را بررسی و حل هنگامی که ما تایید آن است که عنوان به مقدار خیلی کوتاه و نه فقط قطع

هنوز منتظر برای تایید

کاربر ارشد

کار نمی کند ، اجازه دهید بگویم که قبل از من I... در حال حاضر دریافت می کنم [L angtitle = SK] I...
    آخرین ویرایش توسط mario06. 07-07-10 در 09:18.

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    کار نمی کند ، اجازه دهید بگویم که قبل از من I... در حال حاضر دریافت می کنم [L angtitle = SK] I...
    بنابراین همانطور که می بینید شما alrady آن را به کوتاه مدت از جمله برش. فعال تصدی نمی شود -- لطفا سعی کنید آن را توسط dissabling فعال تصدی -- شما همان است. مسئله است چون وزارت دفاع خود را کاهش عنوان به کوتاه مدت از جمله...

لطفاً تایید کنید که با vbet dissabled آن هنوز هم بسيار كوتاه است.[L angtitle = SK] I...) و همچنین در چنین صورتی لطفا پیکربندی برای وزارت دفاع خود را که اجازه می دهد به این برش دیگر و یا از کارکنان از پرشین اگاه شما با این موضوع.

کاربر ارشد

اگر من به سادگی عنوان را ویرایش کنید کپی / چسباندن سپس آثار اين عنوان پس vbet مربوط می شود.
    آخرین ویرایش توسط mario06. 14-07-10 در 04:16.

صفحه 1 از 3 123 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •