مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 3 از 3 Firstاول 123
نمایش نتایج: از شماره 21 به 26 از 26

موضوع : ترجمه عنوان در پرشین برش های کوتاه (مباحث اخیر)

کاربر ارشد

آیا می توانید برخی از راه حل های دیگر؟ من می خواهم به DoItMyself مانند به طوری که در آینده من می دانم آنچه را بدون آزار کسی در هر بروز رسانی انجام.

دوست من گفت : همه من را مجبور به انجام خطا به رفع ویرایش کلیک کنید (هیچ چیز لمسی) پس از آن عنوان به درستی کار به صرفه جویی در.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    من می خواهم خودم را از آن رفع برخی از گزینه های را به طوری که من می توانید سعی کنید زمانی که کلیک میکنم از من موضوع (از من هیچ چیز را لمس نیست) سپس دکمه صرفه جویی در همه چیز کار می کند به معنی خوب است که آن را نشان می دهد حق را ویرایش کنید.
    اگر من را در درک صحیح -- عنوان خراب است و شما ساخته شده است ویرایش و ذخیره بدون تغییر هر چیزی سپس آن را تصحیح؟ و چگونه آن را برای ارسال موضوع به نظر می رسد -- شکسته و یا درست است؟

همچنین -- من هنوز هم برای جزئیات بیشتر به دسترسی قادر به حل این مسئله در حال انتظار برای. در این لحظه را نگه داشته اید آن را به خودتان است. لطفا PM جزئیات دسترسی بنابراین ما قادر خواهد بود برای حل این مسئله و نزدیک آن است.

Quote نوشته اصلی توسط mario06 View Post
    آیا می توانید برخی از راه حل های دیگر؟ من می خواهم به DoItMyself مانند به طوری که در آینده من می دانم آنچه را بدون آزار کسی در هر بروز رسانی انجام.

دوست من گفت : همه من را مجبور به انجام خطا به رفع ویرایش کلیک کنید (هیچ چیز لمسی) پس از آن عنوان به درستی کار به صرفه جویی در.
    یکبار دیگر -- ما نیاز به دسترسی به انجمن خود را. ما ابتدا باید در برای پیدا کردن علت مشکل بوجود آمده را قادر به آن را تعمیر کنند. و ما برای راه حل خواهد شد که در آینده انتشار نگاه -- بنابراین ما را پر کنید پیدا می کنید راه حل که نیاز به هر گونه تغییر در هر بروز رسانی.

در این لحظه ما می تواند به شما راه حل DoItYourself بدهد ، چرا که ما انجام راه حل ندارد و شما ما را برگزاری برای پیدا کردن آن. اگر شما می خواهید به آن حل -- لطفا به ما دسترسی. اگر شما در مورد مسائل امنیتی آگاه هستند ، پس از آن حساب موقت برای ما ، و یا تغییر کلمه عبور برخی از موقت ، و یا ایجاد عنوان مثال آزمون از این انجمن شما با مشکل تکثیر کنید.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 10-08-10 در 00:10. دلیل : typo

کاربر ارشد

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    اگر من را در درک صحیح -- عنوان خراب است و شما ساخته شده است ویرایش و ذخیره بدون تغییر هر چیزی سپس آن را تصحیح؟ و چگونه آن را برای ارسال موضوع به نظر می رسد -- شکسته و یا درست است؟

همچنین -- من هنوز هم برای جزئیات بیشتر به دسترسی قادر به حل این مسئله در حال انتظار برای. در این لحظه را نگه داشته اید آن را به خودتان است. لطفا PM جزئیات دسترسی بنابراین ما قادر خواهد بود برای حل این مسئله و نزدیک آن است.

این کار را انجام.

1. کلیک کنید ویرایش کنید
    2. آیا هیچ چیز
    3. فقط صرفه جویی
    = این نسخهها کار میکند به معنی 100 ٪ که هیچ چیز خراب است!
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 19-08-10 در 08:52.

بنابراین شاید آن است که در حال حاضر حل شده و آنچه که می بینید آن را تنها نتیجه کش بد از نسخه های قبلی است. لطفا بگویید که چگونه آن را برای موضوع کاملا جدید کار می کند -- نتایج OK پس از آن (بدون این مرحله ویرایش ساختگی). اگر OK و سپس من فکر می کنم که این مسئله دیگر وجود ندارد و ما می توانیم این مسئله نزدیک

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

هیچ پاسخ -- من درک می کنم که حل شده است. اگر نمی نوشتن در اینجا و من این موضوع را دوباره باز کردن.

صفحه 3 از 3 Firstاول 123

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •