مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : فعال تصدی 3.3.4 و مشکل بایگانی 3.3.2

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Default فعال تصدی 3.3.4 و مشکل بایگانی 3.3.2

سلام.

لطفا توجه داشته باشید که فعال تصدی در نسخه 3.3.4 است مشکل با بایگانی 3.3.2 -- حلقه تغییر مسیر وجود دارد -- آن را بار سرور بسیار بالا است و برخی از صفحات ترجمه خواهد شد سقوط می شود.

به طور کامل حل شده است اگر بایگانی خود را به شما ارتقا به 3.5.1

همچنین -- اگر کسی می خواهد برای ارتقاء به فعال تصدی 3.3.4 و هنوز هم استفاده از بایگانی 3.5.1 اکیدا توصیه می کنیم این کار را انجام اولین بار در برخی از فروم به عنوان مثال آزمون و اجازه دهید ما در آن وجود دارد. ما در آخرین نسخه امکان فعال تصدی آزمایش -- و کسانی که پشتیبانی می شوند ، هنوز هم ما wiling به حل این مسئله برای نسخه 3.3.2 می باشد. بنابراین اگر کسی علاقه مند است -- لطفا اجازه دهید به ما اطلاع و جزئیات PM دسترسی به انجمن با پیکربندی چنین. همانطور که من نوشت رسمی ما از انتشار آخرین و تمام انجمنها تست ما در حال حاضر به روز رسانی است.

کاربر ارشد

هر بروز رسانی بر روی این؟ برای برخی از این دلیل ، من نمی تونم بایگانی 3.5 به درستی کار بر روی 3.8 نصب اصلی من.

-- ما حتی نمی بررسی این موضوع واضح باشد که در جدیدترین نسخه خود را تصحیح. است که چرا از آن برای راه حل به نظر نمی آید -- آن را فقط در حال حاضر حل است.

ما رسما از انتشار آخرین ، اما ما می توانیم یک نگاه به همین دلیل آن را با این نسخه های قدیمی باشد اتفاق می افتد اگر ما دسترسی به عنوان مثال تست برخی از با چنین پیکربندی را. بنابراین اگر شما به عنوان مثال تست را با کسانی که نسخه و PM با ما دسترسی وجود دارد ما می توانیم بررسی آنچه در جریان است.

به هر حال -- توصیه برای به روز رسانی ساخته شده است. اگر شما مسائل را با به روز رسانی به جدیدترین نسخه می باشد شما باید به کارکنان خود را برای دریافت کمک رجوع می باشد.

عضو جدید

سلام.

من را به حلقه بی پایان نصب شده است ، اما من نمی توانید استفاده کنید ، زیرا به شما کمک می کند تا به هیچ وجه؟

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

که نسخه ای از بایگانی استفاده می نمایید؟
    سعی کنید می باشد شما برای به روز رسانی به نسخه بعدی.

اگر این یک مسئله دیگر ، لطفا آن را در اینجا توصیف
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 11-08-10 در 12:31.

عضو جدید

من نمی توانم ارتقاء به نسخه های جدید نسخه بایگانی 3.3.3 زیرا مجوز من تمام شده است.

چه چیز دیگری می توانم انجام دهم؟

شما می توانید جمع و جور کردن نسخه فعال تصدی خود را -- با نسخه های قبلی فعال تصدی این مسئله وجود نداشت. هنوز هم ما در این راه حل توصیه نیست ، زیرا هر یک از آزادی فعال تصدی بیشتر بهینه سازی شده است و دارای ویژگی های بیشتر.

شما همچنین می توانید PM جزئیات با ما دسترسی به مدیریت CP ، FTP و بایگانی CP ، ما آن را بررسی کنید. لطفا توجه داشته باشید که معمولا ما پشتیبانی تنها نسخه های گذشته ، به دلیل آن را تصحیح اشکالات. بنابراین ما را تضمین نمی کند برای حل این مسئله است که در سمت باشد (چرا که باشد به روز رسانی حل مسئله). اگر پیدا کنیم و آن را سریع -- ما را حل کند. اگر نه ، پس ما می تواند زمان بیشتری با این موضوع به عنوان خدمات یکپارچه سازی پرداخت می شود که هزینه 30 $ اگر شما توافق می کنید صرف.

عضو جدید

به چه منظور شما 30 دلار؟

من نمی توانم به خاطر شما از اشتباهات خود نصب.

و شما می خواهید پول برداشته است.

رها کردن وابستگی شما یافت نشد به من پول من...

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

Kasili ، همانطور که میشل نوشت -- شما می توانید برای ما ارسال PM با admincp و جزئیات FTP و ما سعی خواهیم کرد برای رفع این مشکل ، اما ما را تضمین نمی کند برای حل مسئله این است که در کنار ساعت (به دلیل به روز رسانی ساعت: مسئله را حل میکند).
    این مسئله در سمت باشد.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •