مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 4 123 ... آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 33

موضوع : مشکل

کاربر ارشد

Default مشکل

با عرض پوزش برای پست دو.

من فوری نیاز به کمک است. پس از ارتقا این خطا در بالای تالار گفتمان من :

هشدار : array_merge () [function.array - ادغام] : eval در تابع () 'کد د در خط 1153 : برهان # 1 آرایه در [راه] / global.php (400) نمی باشد.

انجمن کل من کاملا messed تا. برای برخی از این دلیل این تنها اتفاقی می افتد اگر هنوز وارد سایت نشده اید ، بنابراین برای مهمانان است. اگر به سیستم وارد شده ، همه چیز خوب است.

EDIT : OK متوجه شدم که پس از من استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان (BETA!) غیر فعال همه چیز خوب است. بنابراین باید وجود داشته باشد کار اشتباه است. (و من CHMOD 777 - R vbet_guestcache)

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

می تواند شما را پیست کنید در اینجا آدرس انجمن شما؟ من می خواهم آن را بررسی کنید.

کاربر ارشد

ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان خاموش تبدیل شده است. در غیر این صورت انجمن می باشد به طور کامل شکسته شده است. من بیش از حد بسیاری از اعضای و مهمان آنلاین داریم حتی برای 5 دقیقه همسر. ببخشید.

CreativX -- صفحه اصلی

EDIT : LOL.... ببخشید ، من فقط دیدم که شما کارکنان. اجازه من می دانم زمانی که شما می توانید آن را چک کنید ، و من مهمان کش دوباره فعال کردن.

سوئیچ آن هنوز رتبهدهی نشده است ، ما سعی خواهد کرد تا آن را بدون استفاده از تالار خود را حل و فصل است.

کاربر ارشد

OK ، خوب بشنوند. در انتظار راه حل!

خوب ، متاسفم برای این مشکل ، این است که هنوز قابلیت های بتا.

همچنین برای اولین بار لطفا سعی کنید فقط فایل ذخیره سازی مناسب برای حذف (شما آن را در / vbet_guestcache / EN / دایرکتوری ها -- شما باید آن را با نام تشخیص -- آن را نه تنها حذف تمام فایل های موجود هستند ، شامل شاید کد vB تنها تولید چنین صفحه را برای برخی از عقل و فعال تصدی ذخیره سازی آن و در حال حاضر آن را نتیجه های cache شده نشان داده شده است.

پس از آن فقط در این عملکرد به نوبه خود.

اگر این اتفاق می افتد دوباره پس از پاکسازی کش -- تماس با ما ارسال جزئیات دسترسی (دسترسی برای مدیریت CP شما و FTP) و ما آن را حل خواهد کرد.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 23-06-10 در 14:44.

کاربر ارشد

فایل ذخیره سازی مناسب
    با عرض پوزش بلکه چیزی است که نام این فایل باید حذف؟

کاربر ارشد

هر چیزی... هر کسی؟

حذف همه فایل در این پوشه. اگر آن کار نمی کند به من PM ارسال جزئیات دسترسی به انجمن (ها) FTP

کاربر ارشد

جزئیات FTP فرستاده شد!

صفحه 1 از 4 123 ... آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •