مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 12

موضوع : فعال تصدی شکستن انجمن من

نمای دورگة

پست قبلی Previous Post   Next Post پست بعدی
    کاربر ارشد

Default فعال تصدی شکستن انجمن من

وقتی که من را قادر فعال تصدی ، بر روی برخی از صفحات ابزارهای موضوع منو استراحت ، یعنی لینک در بالای یک موضوع -- کشویی پرش به منو ، قطره پایین از بین می رود ، می آید در صورت غیر فعال کردن فعال تصدی.

ثانیا ابزارهای موضوع در موضوع کار ، از قسمت زیرین را از دست رفته است آیکون آن ، این به نظر می رسد در صورت غیر فعال کردن فعال تصدی. اما ابزارهای موضوع نباید ظاهر می شود در پایین در همه و در همه صفحات دیگر من نمی.

در نهایت آیکون 'ارسال پاسخ' ناپدید می شود. باز هم ، این اشکال خود را رفع اگر من غیر فعال کردن فعال تصدی.

همه اشکال 3 اتفاق می افتد با هم و در همان صفحه.

این فقط به مهمان ها اتفاق می افتد. با تشکر.

اینجا را ببینید -- ابدی "دستیابی به آدرس شبکه" را بر روی کارت شبکه -- آب میوه کامپیوتر

کاربر ارشد

در اینجا آنچه را که صفحه باید مانند ؛

دستیابی به آدرس شبکه و بیش از بیش -- آب میوه کامپیوتر

ابزارهای موضوع کشویی در بالای آثار صفحه ارسال پاسخ وجود دارد و ابزارهای موضوع در botton نشان داده نمی شود.

دوست من گفت : اگر من فعال تصدی غیر فعال کردن تمام صفحه مانند این یکی / \\ نگاه

اگر من قادر می سازد فعال تصدی برخی از صفحات مانند مثال اول نگاه کنید ، استراحت در نتیجه فعال تصدی انجمن من چگونه به نظر می رسد و کار می کند.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

آن وقتی اتفاق می افتد که ذخیره سازی فایل کامل را برای مهمان است روشن ، و یا مهم نیست که؟

OK SO -- ما می دانیم دلیل در حال حاضر است. با عرض پوزش برای مشکلات -- این قابلیت هنوز در مرحله بتا است ، ما مسائل در همه بر روی سرور ما بود ، اما من می بینم که برخی از مسائل را در یک خود را. بنابراین ما نیاز داریم که دسترسی برای مدیریت CP شما و FTP را بررسی کنید. من در حال حاضر می بینیم که برخی از اسکریپت ها بر روی صفحه شکسته خود هستند را شامل نمی -- نیاز به آن را چک کنید چرا.

همچنین برای اولین بار امتحان کنید فقط فایل ذخیره سازی مناسب برای حذف (شما آن را پیدا / vbet_guestcache / EN / هيئت مديره - شما بايد آن را به رسميت نشناخت با نام - آن را نه فقط حذف تمام فایل های ارائه شده وجود دارد. شايد اين صفحه براي vb ایجاد می شود فقط چند دليل و vbet cached آن نشان داده می شود و در نتيجه cached. اگر چنين اتفاقى مى افتد دوباره پس از پاك كردن حافظه پنهان - ارسال ما دسترسی به جزئیات و حل آن خواهيم کرد.

یکی دیگر از راه به همین دلیل می تواند این چیزی است که اتفاق می افتد تغییر ، نتیجه های شما پس از آن ما کش. واقعا بر این باورند که این -- چنین در صورت تمام صفحه ، همان شماره. همچنین ، من عدم اسکریپت JS مهم است و چنین چیزهایی به سادگی در قالب گنجانده شده به خروجی کل به صورت پویا افزود.

بنابراین -- لطفا بررسی پاکسازی کش ما و خروجی را.

کاربر ارشد

اگر من غیر فعال کردن ذخیره سازی فایل کامل ، کار می کند کامل است.

کاربر ارشد

OK بنابراین من حذف صفحه و آن را ذخیره سازی دوباره کامل.

بنابراین فعال تصدی انبارها انجمن کل من ، نه فقط ترجمه صفحات؟

کاربر ارشد

آیا من می توانم تمام صفحات انگلیسی محروم؟

OK -- به طوری که من درک می کنم هیچ مسئله ای وجود دارد. علت خود اصلی است که برای برخی از دلایل ایجاد صفحه بدون برخی از اسکریپت ها (شاید شما تغییر تنظیمات).

کش پاک و کار خوب در حال حاضر با ذخیره سازی فایل برای مهمانان کوک در. شماره حل شده و در حال حرکت آن را به بخش عیب یابی.

در این لحظه ما گزینه ای را برای محروم کردن صفحات عادی نیست -- اما ما می توانیم آن را اضافه کنید. لطفا برای باز کردن موضوع جدید در درخواست ویژگی را برای آن

کاربر ارشد

هنوز هم آن را انجام می دهند ، در برخی از صفحات و نه دیگران ، اگر یک ربات است که اولین صفحه آن را با اشتباهات انبارها به عنوان توضیح داده شده ، اگر یک کاربر اولین صفحه آن انبارها تایید است.

من حدس می زنم این است چرا که ربات می تواند آژاکس اجرا نیست ، بنابراین آن را می بیند صفحه کمی به یک مرورگر معمولی متفاوت است.

-- دلیل این است که بوت می تواند آژاکس اجرا نیست. از آنجا که برای اجرای آژاکس شما NED به اسکریپت را در خروجی HTML شامل. هر چیز دیگری اتفاق می افتد پایگاه بر روی خروجی اولین HTML HTML (درخت تغییر دیدگاه و غیره)

به نظر می رسد که بر روی چکمه های انجمن خود را به سادگی می شود خروجی دیگر که طبیعی مهمان. و در این لحظه فعال تصدی دیدن همه ی مهمانان به عنوان موجودات همان. آیا می توانم به شما بگویم برخی از وزارت دفاع خاص و یا استفاده می کنید برخی از تنظیمات اصلی که تعیین می کند مهمان بوت است و در صورت از جمله نتایج متفاوتی را بر می گرداند؟
    اگر پیدا کنیم و چگونه آن را در فروم شما ساخته شده است ما به سادگی می توانید فایل های ذخیره سازی مختلف برای چکمه و برای مهمانان عادی ایجاد و اکنون -- تمام مهمان ها فقط مهمانان برای عملکرد فایل کش کامل ما و ما نتیجه کش که ما دریافت کنید. بنابراین در این لحظه شما می توانید :
    -- غیر فعال کردن این قابلیت
    -- موافقت که در حال حاضر همه مهمانان هم همین را بدون توجه به کسانی که چکمه یا انسان ها را ببینید
    -- غیر فعال کردن قابلیت است که به شما می دهد تا خروجی های مختلف برای چکمه

همانطور که من نوشت : -- ما می توانیم این اگر ما می دانید چگونه چکمه در فروم خود را تعیین مسئولیت رسیدگی به.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •