مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 9 از 9

موضوع : خطا در ارتقا

عضو جدید

Default خطا در ارتقا

/ صفحه اصلی / www / توضیحات /*****/ mysite / WWW / انجمن / global.php (238) : eval در تابع () 'کد D در خط 3
    دریافت این بعد از ارتقا از 333 به 334 ، از آپلود همه فایل ها و محصولات وارداتی (بررسی بازنویسی محصول موجود).
    تذکرات؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا دقیق شما نسخه VB و محتوای فایل global.php در اطراف خط 238 (و نقطه که در یکی از 238).

عضو جدید

VB نسخه 3.84 global.php :

PHP Code:
    // if user can control panel, allow selection of any style (for testing purposes)
    // otherwise only allow styles that are user-selectable
    $styleid intval($styleid);
    $style NULL;

(
    $hook vBulletinHook::fetch_hook('style_fetch')) ? eval($hook) : false;

if (!
    is_array($style))
    {

$style $db->query_first_slave("
            SELECT *
            FROM " 
    TABLE_PREFIX "style
            WHERE (styleid = 
    $styleidiif(!($vbulletin->userinfo['permissions']['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']) AND !$userselect' AND userselect = 1') . ")
                OR styleid = " 
    $vbulletin->options['styleid'] . "
            ORDER BY styleid " 
    iif($styleid $vbulletin->options['styleid'], 'DESC''ASC') . "
            LIMIT 1
        "
    );
    }
    define('STYLEID'$style['styleid']); 
    ، 238 من مطمئن هستم که اگر Dreamweaver را در حال نشان دادن خط درست ، بنابراین من arround کد کامل این ارسال
    ($ قلاب = vBulletinHook : : fetch_hook ('style_fetch'))؟ eval در تابع (قلاب) : کاذب ؛
    آخرین ویرایش توسط Ramses. 22-06-10 در 16:56.

لطفاً دستگاه را خاموش نکنید vbet برای برنامه style_fetch قلاب و چک می کند این کار در حال حاضر است. اگر نه ، پس از آن خاموش پلاگین های دیگری برای style_fetch قلاب یک به یک (می تواند به نوبه خود بر روی قبلی) و بررسی آن شروع خواهد شد به کار. هنگامی که شما در پیدا کردن یکی که مجرم می باشد -- لطفا به ما بگویید که یکی از آن است.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 22-06-10 در 17:06.

عضو جدید

با تشکر از شما ناتوان فعال تصدی style_fetch حل این خطا است ، اما در حال حاضر پرچم نشان دادن فقط placeholders وجود ندارد.
    با عرض پوزش ، من تو را دیدم که در آن اشتباه من ساخته شده ، من دوباره در یک ثانیه است.
    خوب ، من بسیار متاسفم به شما کار های غیر ضروری ساخته شده من به سادگی از پوشه ها در یک دایرکتوری اشتباه آپلود شده است. همه در حال حاضر خوب است.
    آخرین ویرایش توسط Ramses. 22-06-10 در 19:34.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

در حال حاضر کار می کند و اما قابلیت فعال تصدی غیر فعال شده است. این امر نه ممکن است.
    این قابلیت غیر فعال شده است به منظور تجزیه و تحلیل آنچه اشتباه است.

لطفا نوشتن در حال حاضر در صورتی کار می کند وقتی پلاگین فعال باشد؟

اگر آن کار نمی کند یک مسئله است و ما نیاز به تعمیر به منظور استفاده از تمام قابلیت های.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 22-06-10 در 23:23.

عضو جدید

همانطور که در پست قبلی من گفت : تقصیر من بود ، من به پوشه فعال تصدی آپلود شده برای ریشه کن جای دایرکتوری انجمن. این است که همه چیز خوب است.

OK SO -- فقط برای اطمینان. در حال حاضر شما در حال اجرا هستند با تمام پلاگین های ما تبدیل -- درست؟ از آنجا که اگر آن را با برخی از غیر فعال خوب است، پس از آن همه قطعات vBET کار مناسب (من خواسته برای غیر فعال کردن تنها برای تعیین علت). ما درک می کنیم که شما اشتباه پوشه، اما شما همچنین نوشتید که شما قلاب که من توصیف غیر فعال و در حال حاضر ما مطمئن نیستیم که شما آن را فعال کنید دوباره.

بنابراین برای مشتری خود را خوب (خوب خود را) ما می خواهیم مطمئن شوید که شما هر چیزی شل نیست و شما در حال اجرا vBET با تمام پلاگین های روشن. لطفا تایید کنید تا ما قادر خواهیم بود به خوبی بخوابیم

عضو جدید

بله میشل ، تمام پلاگین ها را فعال کنید. حتی کش میهمان در حال حاضر ، من امیدوارم که این اثر را در کاهش بار سرور به زودی نمایش می دهد. برای حمایت بزرگ خود را.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •