من این مهم را در مبحث اخیر در پرشین
langtitle = SK] F..
رفع؟
من این مهم را در مبحث اخیر در پرشین
langtitle = SK] F..
رفع؟
آخرین ویرایش توسط vBET. 18-06-10 در 10:21. دلیل : تصحیح BBCode روشن
من که در پست قبلی نوشتن نیست ، فکر می کنم مشکل در این انجمن وجود دارد
من نوشت : این
langtitle = SK] F..
آخرین ویرایش توسط vBET. 18-06-10 در 10:22.
سلامهیچ مشکلی در فروم وجود دارد -- شما فقط با قرار دادن کدهای BB langtitle اشتباه -- بدون بستن آن است. بنابراین -- زباله ، زباله بیرون من فقط ویرایش پیام خود را به مطمئن باشید که هیچ bbcodes شکسته وجود دارد
درباره این موضوع چه فعال تصدی نسخه شما با استفاده از؟ آخرین نسخه از برنامه به طور خودکار می کنند باید آگاه باشند که مسئله را حل کند. لطفا آدرس دقیق صفحه که در آن ما می توانیم آن را ببینید.
آن را می خواهم که تنها در پرشین اخیر مبحث ترجمه را نشان می دهد
شما برای این سؤال پاسخ نمیلطفا تایید کنید که نسخه فعال تصدی شما با استفاده از. همچنین لطفا بررسی کنید (یا از تیم vbadvanced بپرسید) ایا vbadvanced از global_complete قلاب در طول تولید صفحه استفاده می کند. لازم است برای فعال تصدی به طور خودکار ان را حل (تا فعال تصدی 3.3.3).
3.3.4
من که پلاگین ویژه ای که شما ساخته شده را نصب کنید ، من فرض کنید؟
یکی از ویژه فقط برای دینامیک VBA. دیگران آن را نیاز ندارد. آیا می توانید لطفا اطمینان حاصل کنید که این پلاگین که شما با استفاده از با استفاده از قلاب global_complete؟ کسانی که صفحات ترجمه شده؟ لطفا مرا URL را به صفحه جایی که من می توانید موضوع خود را ببینید.
لطفا تایید می کند آن است که مشکل مشابه شما در حال حاضر در اینجا شرح داده : http://www.vbenterprisetranslator.co...nt-topics.html
اگر بله ، پس ما این یکی و بسته ادامه وجود دارد ، چرا که بحث طولانی وجود دارد.
بدون تایید -- فرض آن است که همان شماره و بسته شدن این یکی. در صورتی که اگر آن نمی باشد ، لطفا بنویسید و از آن خواهد شد بازگشایی.