مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 6 از 6

موضوع : برای فعال تصدی اما من متوجه برخی از مشکل عجیب با cmps_index صفحه

توقیف

Default برای فعال تصدی اما من متوجه برخی از مشکل عجیب با cmps_index صفحه

برای فعال تصدی اما من متوجه برخی از مشکل عجیب با cmps_index صفحه.
    من پاگ cmps_index.php من تغییر نام به bindex.php. اما وقتی که من تلاش را کلیک کنید trnalstor برای مثال عربی ، نشان دادن یک لینک برش مانند

است که ظاهرا به

و این برای همه ترجمه همان است. برای رفع این خطا چه کار باید بکنم. پیشاپیش سپاسگزاریم.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

فعال تصدی برش فایل index.php از URL است -- که است که چرا شما این موضوع است. برای تعمیر سریع لطفا.
    1. ویرایش فایل / شامل / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    2. مشاهده :
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('index.php','',$address);

2. به جای توسط :
    PHP Code:
    if (false !== strpos($address'/index.php') && false === strpos($address'/archive/')) {
    $address str_replace('/index.php','/',$address);

لطفا تأیید کنید آن کمک کند. ما آن را در نسخه بعدی شامل آن ، بنابراین شما خواهد شد آرامش در مورد آن در طول به روز رسانی

توقیف

من اشتباه است. این فایل index.php اصلی تغییر نام به bindex.php و cmps_index.php من توان فایل index.php است.
    مترجم من در فایل index.php (در اصل cmps_index.php) به نظر می رسد کار خوب است ، اما bindex.php (در ابتدا فایل index.php) کار نمی کند.

و من می توانید این کد / / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    اگر (نادرست! == strpos ($ آدرس ، فایل index.php ') & & غلط === strpos ($ آدرس ، / بایگانی /')) {
    $ آدرس = str_replace ('فایل index.php آدرس'،''،$) ؛
    }
    این همان چیزی است که من در / شامل / vbenterprisetranslator_functions_url.php
    اگر ($ شاخص = strpos ($ آدرس ، 'فایل index.php')) {
    $ آدرس = str_replace ('فایل index.php آدرس'،''،$) ؛
    }
    لطفا ASAP پاسخ.

OK -- این کد که شما یکی است. من به شما کد از نسخه منتشر نشده است. اما آیا استفاده از آن نیست -- چرا که مسئله چیز دیگری است که شما در وهله اول شرح داده شده است.

درباره مسئله واقعی است. اول -- مطمئن شوید که آن را توسط برخی از تنظیمات می باشد (مانند بازنویسی سفارشی و یا چیزی) انجام داده است.

هنگامی که شما مطمئن باشید آن است که باشد نیست ، و سپس فروم PM آدرس و مشخصات شما برای دسترسی به ADMIN CP ، CP باشد و FTP -- ما باید برای بررسی آن را در محل.

از آنجا که آن را به PM رفت -- برای تایید می توانید موضوع بسته می شود؟

بدون تایید -- مشکل بسته شدن. در صورتی که اگر آن را هنوز هم فعال است لطفا پاسخ اینجا و از آن خواهد شد بازگشایی.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •