هیچ traslation
هیچ traslation
میهمان گرامی ،
سعی کنید این راه حل را http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post9
انجمن زبان گزینه شما در admincp --> فعال تصدی -> اصلی
آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 13-06-10 در 13:19.
1. شما دستورالعمل های نصب آیش نیست. شما باید زبان انجمن گزینه پیکربندی. فقط وزارت دفاع پیکربندی >>>>>>>> من
2. به شما در تنظیم اشتباه ترجمه گوگل کلید API -- مجموعه آن را به مقدار مناسب و یا آن را حذف (توصیه نمی شود -- فقط آن را مجموعه ای مناسب) >>>>>>>> من آن را کردم و تنظیم آن
3. برای برخی از این دلیل شما را توسط گوگل مسدود شده بود >>> گوگل ایندکس می روی سایت خودم تهیه کنم اما چگونه من می دانم که سایت من مسدود شده است
نمایه سازی کرده است چیزی برای ترجمه.
احتمالا شما توسط گوگل مسدود شده بود.
لطفا یک فایل googletest.php قرار داده و آن را بر روی سرور خود :
در اینجا شما باید یک راه حل کامل (با کد)
http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
نتیجه این است
شروع آزمون ترجمه
نتیجه تست :
آزمون خطا : هیچ مجموعه URL!
میهمان گرامی ،
این یک خطای فعال تصدی نیست ، این خطا از CURL است.
شما نیاز به پیدا کردن یک راه حل در گوگل برای "هیچ مجموعه URL حلقه خطا".
من واقعا هیچ نظری ندارم
اما آنچه که من می خواهم بدانم
این مشکل ناشی از تنظیمات سرور است؟؟ و یا برخی که در آن؟
همان طور که می تواند شما را میبینم که خطا از هرچهار كتابخانه - پس شما باید به دنبال پاسخ خود را در خم کنید. لطفاً ابتدا مطمئن شوید که شما مناسب با کد مورد آزمايش قرار گرفته بود - كه در آنجا هيچ شخصيت ديگري را به اشتباه وارد کنید (مثل قبل از ذخیره). اين آزمون در vbet بسته نرم افزاری موجود است کد / do-not-upload/tools/googletest.php.
لطفا توجه داشته باشید که ما شما را به پشتیبانی فعال تصدی. اگر مسئله مربوط به فعال تصدی ما انجام تحقیقات بیشتر ، در غیر این صورت ما از هر گونه مشکلات از هر بچه را حل کند. این نقش ما نمی باشد. در حال حاضر شما می دانید که این مسئله وجود دارد. لطفا بررسی این. ما مسئول تنها برای کد فعال تصدی و اگر چیزی خارج از آن با شکست مواجه ما به سادگی قادر به مسئول آن نیست.
من ساخته شده کمی جستجو در گوگل برای پیغام خطا شما و یافت شده 1 تذکر در مورد اشتباه از نام های استاتیک -- است که چرا من درخواست شما را به کد آزمون خود را دوباره چک کنید. نشان می دهد هیچ نکات دیگر. در پایان ، لطفا ارائه دهنده میزبانی خود را برای حل مسائل سرور شما فقط تماس بگیرید. این می تواند در سطح سرور پیکربندی شود می تواند در اشکال کتابخانه CURL باشد. نمی تواند بگوید.
بدانید که راه حل نهایی نیست، اما امیدوارم که حداقل بدانید الان به کجا بروید. همانطور که نوشتم - مسئله vBET نیست و از کنترل ما خارج شده است. IT برخی از مسئله سرور خود را و امیدواریم که شما آن را سریع رسیدگی - آن را نه خودتان و سپس با پشتیبانی ارائه دهنده میزبانی خود را