مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : از هیچ چیز به جز انگلیسی ترجمه نشده؟

عضو جدید

Default از هیچ چیز به جز انگلیسی ترجمه نشده؟

آثار بزرگ ترجمه انگلیسی به هر چیز دیگری... با این حال ، اگر من به / انجمن / ES /********** و سپس پست به زبان اسپانیایی حرکت ، این پست را تبدیل کند به انگلیسی (یا هر زبان دیگر).

من ام مجموعه :

نمایش متن اصلی برای کاربر : اضافه شده توسط جاوا اسکریپت

و همچنین سعی گزینه های دیگر ، اما هیچ کدام به نظر می رسد به کار است. من مطمئن هستم که آن را احمقانه چیزی که من انجام....

همچنین ، من آدرس ها ترجمه دیدن نیست ، اما من با آن در حال حاضر خوب هستم. (با استفاده از بایگانی)

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

در مرحله اول (در مورد مشکل دوم شما) -- لینک های که ترجمه شده اند ، شما نیاز به تغییر دو فایل :
    1. FORUM_ROOT / شامل / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / شامل / functions_vbseo_url.php
    آموزش کامل شما را در انجام - - آپلود پوشه (صفحهی راهنمای ترجمهها) -- بخشی از ادغام باشد (یکپارچه سازی با مدها دیگر)

در مورد موضوع اصلی (ترجمه) : برو به> admincp -> فعال تصدی -> گوگل
    من پیشنهاد می کنم تنظیم اعتماد گوگل زمانی که اعتماد شایسته تشخیص زبان در گوگل
    شما می توانید سطح اعتماد به نفس مجموعه -- پیشنهاد می کنم مجموعه ای 0.1 (10 ٪) در اعتماد به تشخیص زبان گوگل
    به طور پیش فرض آن است که اگر 0.1 -- بنابراین اگر گوگل حداقل 10 ٪ در مورد زبان پیام مطمئن و سپس فعال تصدی پیغام جدید توسط لانگ BBCode روشن را به صورت خودکار خوانده شده را علامت. اگر گوگل نمی خواهد به اندازه کافی مطمئن -- پیام باقی می ماند آن است و مدیر می تواند آن را به صورت دستی به روز رسانی اگر لازم است.

ضروریشما باید به صورت دستی ویرایش پست موجود است. شما باید متن موجود در [زبان] برچسب ها قرار داده است.
    همه چیز در اینجا شرح داده : http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 04-06-10 در 22:30.

عضو جدید

ترجمه موضوع : من آن را دریافت کند ، اگر بخواهم به زبان اسپانیایی در پست ، من می تواند بر روی هر زبان ، از جمله به طور پیش فرض می شود ، اما باید [زبان = ES] BBCode روشن در اطراف پست من قرار داده و سپس ، درست است؟ و پس از آن سیستم به خودکار ترجمه به هر زبانی (پس از آن که زبان BBCode روشن اضافه کنم)؟

ETA : یک مرحله در دستورالعمل باشد از دست رفته... آن همه در حال حاضر کار می کند.. تشکر از شما ******

یک چیز جزئی و در صورتی که این خوب است.. نگاه به موضوع در حال حاضر.. عنوان :

Realmente bueno nueva característica .

URL شامل من لهجه... این است که خوب در گوگل و غیره است؟

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    آخرین ویرایش توسط widotcom. 05-06-10 در 00:12.

میهمان گرامی ،

آن است خوب نیست (caracter ٪ C3 ٪ ADstica)

Pleae را که شما ساخته شده تمام تنظیمات لازم از اصلی (و می باشد در صورتی که دارای) در readme.html در نصب بسته شرح داده شده است. اگر شما نمی سپس شما می توانید با برخی از شخصیت های زبان.

مشکل ترجمه : اگر شما از "تراست گوگل نتیجه اعتماد شایسته" پست جدید خواهد شد به صورت خودکار در لانگ BBCode روشن قرار دهید ، اما شما باید بسته کردن پست های قدیمی در این برچسب است.
    اگر شما در زبان مادری انجمن نوشتن این متن در برچسب بسته بندی نمی شود.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 07-06-10 در 15:34.

اوه ، من متاسفم..

این مسئله نمی باشد. سعی کنید این پیوند را در مرورگر دیگری (اپرا ، فایرفاکس) برای بررسی ،
    باید به ترجمه صحیح می باشد.
    این یک مسئله مرورگر است. گوگل به درستی خزد این لینک (با نامه).

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •