مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : نقشه سایت مشکلات و کاهش تعداد نتایج در آدرس سایت گوگل

Default نقشه سایت مشکلات و کاهش تعداد نتایج در آدرس سایت گوگل

Text automatically translated from: Vietnamese to: Persian
    Translated text
    قبل از این ، من استفاده از نسخه رایگان 2.3.10. پس دستورالعمل من عمل ترجمه را اضافه نمی کند را نمی خواند نقشه سایت برای بایگانی ژنراتور نقشه سایت به عنوان راهنمای اینجا هستید : : http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html
    با این حال ، و من از شاخص نقشه سایت در گوگل آن را به سرعت افزایش یافته است. همراه با به روز رسانی از آدرس های موجود در نتایج گوگل افزایش داد. در حال حاضر فعال تصدی مجوز خرید و نصب کنید. من کتابچه راهنمای کاربر می باشد با ژنراتور نقشه سایت به عنوان دستورالعمل در بالا. و من از پارامترهای صفحه اول (اول انجمن URL) را بر روی نقشه و در حال حاضر نتایج به تاخیر افتاد N گوگل کاهش ناچیز.
    -- چه شکست یا نه؟
    -- مشکل دیگر در گوگل ابزار وب مستر که من پیدا کردم شماتیک سایت سرعت بارگذاری است آهسته است. نمودار به افزایش است. نسخه تجاری به وضوح سریعتر است. اما آن را جدی تر سایت چیست؟
    Original text

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

در مورد سوال دوم :

فعال تصدی کرده است هیچ ربطی به با هم دانلود نقشه.
    احتمالا اگر شما نقشه سایت شما را قبل از ادغام نیست -- ممکن است یک دلیل.
    اگر نقشه شما ادغام تنها -- نقشه سایت بسیار بیشتر و دانلود آهسته تر است.

برای سوال اول ، من درک نمی کنم آنچه که دقیقا این مسئله است. آیا می توانید توضیح دهید؟
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 03-06-10 در 11:02.

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

بدون جواب. من تغییر وضعیت موضوع به حل.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •