OK ، OK ، من بدون خطا نصب شده است ، اما این یک مشکل بود ، لطفا کمک هشدار : set_time_limit () [function.set - زمان محدود] : آیا می توانم مجموعه محدودیت زمانی را در حالت امن در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 148 چگونه می توانم کمک Acill وب سایت : heroesuo.net / انجمن
آه. آیا شما مشکل من برای این نسخه رایگان مواجه می شوند. این خطا زمانی رخ میدهد که سرور شما به حالت امن = در. این برنامه آنها را ترجمه به حالت امن = خاموش است. بنابراین شما می توانید این کد را به پیکربندی htacess این برای غیرفعال کردن آن اضافه کنید : php_flag safe_mode خاموش این مشکل به زودی حل خواهد شد -- گروهی از کنترل از طریق متوقف کردن safe_mode فایل htaccess.. این است که php_flag safe_mode خاموش کار نخواهد کرد. بنابراین ممکن است نیاز به تماس با کارفرمایان میزبان خود را که مشکل را حل کند. -- اما یک مشکل که من از حالت امن = خاموش ، پتانسیل برای هک بالاتر شنیده است. بنابراین ، چگونه می تواند این مشکل را حل شده است و نه فعال تصدی مدیر
آخرین ویرایش توسط haiduongbk. 29-05-10 در 01:59.
خاموش کردن حالت امن Code: safe_mode = off http://www.vbenterprisetranslator.co...aq.html # post15
safe_mode = off
نمایش برچسب ها
قوانین انجمن