مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 13

موضوع : مشکل با 3.1.0 خریده!

Exclamation مشکل با 3.1.0 خریده!

خوب ، من فقط خرید فعال تصدی 3.1.0 و زمانی که در صفحه اصلی فعال تصدی ، من می تواند هر چیزی دسترسی پیدا کنید! این درخواست را وارد کنید شماره مجوز ، اما هر گونه فشار دهید برای ارسال فرم بعد از آن وجود ندارد...

نصب ، من بدون هیچ مشکلی رفت و صاف اما من مسدود شده وجود دارد. من تا به حال نسخه (2) سازمان ملل متحد نصب شده به طور کامل قبل (محصول و فایل ها) است.

چه چیزی می توانم از آنجا انجام دهید؟ من می خواهم برای استفاده از آن از آنجایی که من آن را خریدم!
    آخرین ویرایش توسط vBET. 05-11-09 در 06:08. دلیل : BBCodes اشتباه

چرا پرچم فرانسه بر روی پست قبلی من را ببینید؟ من پیام من به زبان انگلیسی نوشت ، و نه در فرانسه! من این کار را می کنید.

من به طور پیش فرض انتخاب زبان به انجمن به زبان انگلیسی است ، اما همه منوها من می بینم در فرانسه! چگونه آمده؟

ویرایش : من این پیام به زبان انگلیسی نوشت هم هست ، اما آن در حال حاضر تنها در فرانسه کفش؟****** و چه اتفاقی افتاده؟؟
    آخرین ویرایش توسط Cybershaolin. 05-11-09 در 06:09. دلیل : ویرایش دوباره برای مشکلات زبان

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

Quote نوشته اصلی توسط Cybershaolin View Post
    چرا پرچم فرانسه بر روی پست قبلی من را ببینید؟ من پیام من به زبان انگلیسی نوشت ، و نه در فرانسه! من این کار را می کنید.

من به طور پیش فرض انتخاب زبان به انجمن به زبان انگلیسی است ، اما همه منوها من می بینم در فرانسه! چگونه آمده؟
    چون به شما گفته وزارت دفاع است که آن را در فرانسه است تنظیم زبان BBCode روشن صورت دستی یا اتوماتیک (با تنظیمات پیش فرض کاربر به زبان).

خوب ، من فقط خرید فعال تصدی 3.1.0 و زمانی که در صفحه اصلی فعال تصدی ، من می تواند هر چیزی دسترسی پیدا کنید! این درخواست را وارد کنید شماره مجوز ، اما هر گونه فشار دهید برای ارسال فرم بعد از آن وجود ندارد...

نصب ، من بدون هیچ مشکلی رفت و صاف اما من مسدود شده وجود دارد. من تا به حال نسخه (2) سازمان ملل متحد نصب شده به طور کامل قبل (محصول و فایل ها) است.

چه چیزی می توانم از آنجا انجام دهید؟ من می خواهم برای استفاده از آن از آنجایی که من آن را خریدم!
    این طبیعی نیست. پانل گزینه ها توسط موتور اصلی تولید -- لطفا صفحه بارگذاری است. اگر اتفاق دوباره تکرار سعی کنید به واردات دوباره پرونده محصول.
    همچنین اطمینان حاصل کنید که شما CURL را بر روی سرور خود نصب کنید (اگر 2.x کار سپس آن را) را.

در هر مشکلی -- و از آنها بخواهید با کمال مسرت از شما کمک خواهد کرد

خوب ، در واقع ، من می خواستم را برای آزمایش آن به صورت محلی قبل از نصب آن را در فروم زنده ام. محلی ، حتی اگر من سعی می کنم به روز کردن صفحه ، تنها اطلاعات من را در صفحه اصلی فعال تصدی TH را ببینید چیزهای مجوز است. Reimporting محصول یا کمک کنند.

همچنین ، من به یکی از کسانی که اهدا قبل از 3.1.0 برای دانلود در دسترس بود بود؟ شد و ما مثلا قرار بود برای گرفتن تخفیف هنگام های 3.x به نظر می رسد؟

در ماده دیگر ، در اینجا در فروم خود را ، می تواند به من به شما بگویم چرا که زبان من است راه اندازی به زبان انگلیسی ، می بینم همه منوها ، پست ، و غیره به زبان فرانسه؟ من سعی کردم به پاک کردن کوکی ها ، کش ، صفحه طراوت ، اما هیچ چیز کمک کرد ، من هنوز هم به زبان فرانسه!

شما نیاز به دسترسی به اینترنت برای استفاده از فعال تصدی. در غیر این صورت نمی تواند کار کند - ترجمه ها از گوگل ساخته شده است. اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز دسترسی شما به احزاب 3rd را مسدود نمی کند. شما همچنین از انچه که در حال حاضر دارید رنج خواهید برد. دسترسی به اینترنت چیزی معمول برای انجمن ها است
    آخرین ویرایش توسط vBET. 05-11-09 در 16:17.

همچنین ، من به یکی از کسانی که اهدا قبل از 3.1.0 برای دانلود در دسترس بود بود؟ شد و ما مثلا قرار بود برای گرفتن تخفیف هنگام های 3.x به نظر می رسد؟
    ما چیزی شبیه به آن را اعلام نکرد

در ماده دیگر ، در اینجا در فروم خود را ، می تواند به من به شما بگویم چرا که زبان من است راه اندازی به زبان انگلیسی ، می بینم همه منوها ، پست ، و غیره به زبان فرانسه؟ من سعی کردم به پاک کردن کوکی ها ، کش ، صفحه طراوت ، اما هیچ چیز کمک کرد ، من هنوز هم به زبان فرانسه!
    پرچم های انگلیسی برای برگشت به زبان انگلیسی کلیک کنید و بررسی پیش فرض زبان خود کاربر در CP کاربری -- وزارت دفاع می خواهد به زیرکی ، بنابراین وقتی کسی می گوید که زبان پیش فرض خود از آن خواهد او را به عقب را به فرانسوی فرانسوی است.

Quote نوشته اصلی توسط vBET View Post
    شما نیاز به دسترسی به اینترنت برای استفاده از فعال تصدی. در غیر این صورت نمی تواند کار کند - ترجمه ها از گوگل ساخته شده است. اطمینان حاصل کنید که هیچ چیز دسترسی شما به احزاب 3rd را مسدود نمی کند. شما همچنین از انچه که در حال حاضر دارید رنج خواهید برد. دسترسی به اینترنت چیزی معمول برای انجمن ها است
    حتی اگر من آن را اجرا کنید به صورت محلی ، اما من هنوز هم دسترسی به اینترنت از طریق انجمن های محلی من... اما راهی برای این کار به خاطر من می خواهم به آن را قبل از رفتن زندگی با آن آزمایش وجود دارد... هیچ چیز وجود دارد که به انجمن مسدود است. چرا شما با اضافه کردن آن بخش در مورد درد و رنج با آنچه من در حال حاضر و که اینترنت برای انجمنها شایع است؟ آیا به نظر شما این منصفانه نیست را امتحان کنید به تست قبل از خطر مسائل انجمن زندگی می کنند قبل از؟ بله ، 2.x در حال اجرا بود خوب قبل از.

ما چیزی شبیه به آن را اعلام نکرد
    خوب ، به طور مستقیم از پست شما گرفته شده # 720 در vbulletin.org :

Quote نوشته اصلی توسط NLP-er
    به همین دلیل -- هر کسی که تا این لحظه من در این پروژه اهدا خواهد شد 1 مجوز استفاده رایگان و 1 اعتبار بدون مجوز حذف لینک برای 3.0.0
    این نوعی از تخفیف... اما شما این را به من ارائه نشده است... پس چگونه می تواند یک بیشتر مجوز استفاده آزاد و حذف مجوز را دریافت کنم؟

پرچم های انگلیسی برای برگشت به زبان انگلیسی کلیک کنید و بررسی پیش فرض زبان خود کاربر در CP کاربری -- وزارت دفاع می خواهد به زیرکی ، بنابراین وقتی کسی می گوید که زبان پیش فرض خود از آن خواهد او را به عقب را به فرانسوی فرانسوی است.
    که من پیدا کردم به همین دلیل است. این اضافه کردن / FR در پایان به جای فقط http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/

حتی اگر من آن را اجرا کنید به صورت محلی ، اما من هنوز هم دسترسی به اینترنت از طریق انجمن های محلی من... اما راهی برای این کار به خاطر من می خواهم به آن را قبل از رفتن زندگی با آن آزمایش وجود دارد... هیچ چیز وجود دارد که به انجمن مسدود است. چرا شما با اضافه کردن آن بخش در مورد درد و رنج با آنچه من در حال حاضر و که اینترنت برای انجمنها شایع است؟ آیا به نظر شما این منصفانه نیست را امتحان کنید به تست قبل از خطر مسائل انجمن زندگی می کنند قبل از؟ بله ، 2.x در حال اجرا بود خوب قبل از.
    فقط به دلیل اتصال به اینترنت لازم است برای این وزارت دفاع به اجرا
    درباره تست لطفا انجمن آزمون برای دید عموم در دسترس نیست.

این نوعی از تخفیف... اما شما این را به من ارائه نشده است... پس چگونه می تواند یک بیشتر مجوز استفاده آزاد و حذف مجوز را دریافت کنم؟
    ساده است -- چرا که شما شرایط توصیف شده برآورده نشده است. به دنبال در تاریخ پیام

که من پیدا کردم به همین دلیل است. این اضافه کردن / FR در پایان به جای فقط انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) -- صفحه اصلی
    من خوشحالم از اینکه این یکی را حل کرده است.

آیا شما هنوز هم باید این موضوع را با نصب؟ اگر بله لطفا PM من دسترسی به CP مدیریت شما و FTP ، من آن را چک کنید

فقط به دلیل اتصال به اینترنت لازم است برای این وزارت دفاع به اجرا
    درباره تست لطفا انجمن آزمون برای دید عموم در دسترس نیست.
    آزمایش یک انجمن محلی توسط خود بدان معنی است که آن را به کسی نشان نمی دهد!

همانطور که گفتم ، من قادر به دیدن گزینه های در صفحه اصلی فعال تصدی در admincp من در زمانی که آن را آزمایش در فروم محلی من نیست. در مورد قرار دادن هک خود را در فروم زنده ام ، به خوبی من نمی دانم دیگر چه من نمیخواهم با این کار از آنجایی که من واقعا نمی قدر دانی از نوع پاسخ شما به من داد اینجا.
    آخرین ویرایش توسط vBET. 06-11-09 در 00:56. دلیل : مسائل خصوصی نقل مکان کرد به PM

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •