منتقل شده به بخش اشکالات. ما از آن و بررسی راه حل های فوری اگر آن را آسان خواهد بود برای توصیف
تنها در تلاش برای تولید مثل این موضوع است. ناموفق. ورود به وبلاگ جدید ساخته شده ، اما قبول نمی کنند فقط برای پیش نمایش است. در پیش نمایش آن را با زبان BBCode روشن opaqued چیزی بود که انتظار می رود. وقتی که من پیش نمایش دوباره آن را فقط خوب بود در آن باید باشد. شاید من تلاش برای آن را در راه اشتباه را تکثیر ، و یا موضوع را درک نکرده اند. من فکر کردم که موضوع در مورد اضافه کردن زبان BBCode روشن هنگامی که آن را قبلا افزوده شده است. اما من هیچ چنین رفتاری است.
لطفا توجه داشته باشید که اگر شما در حال نوشتن پیام و می خواهید برای پیش نمایش آن را توسط لانگ BBCode روشن با توجه به انتخاب زبان استراتژی تشخیص opaqued. این است که آن را به عنوان فرض کنید به کار. و اگر شما آن را حذف و پیش نمایش را ببینید و سپس دوباره آن را دوباره خواهد زبان و تشخیص اضافه کردن زبان BBCode روشن. این است که آنطور که باید باشد. از آنجا که پیش نمایش می کند همان چیزی را به عنوان ارائه ، فقط صرفه جویی در آن را به پایگاه داده withour. دانلود چیز دقیقا همان است که خواهد شد را به پایگاه داده قرار داده هنگامی که آن را به شما ارائه به.
لطفا به این مسئله وجود دارد و من چک کردن آن اشتباه ، یا آن را این است که ما آن را طراحی؟
هر گونه اشاره چگونه آن را تکثیر؟
آخرین ویرایش توسط vBET. 10-06-10 در 22:42.
بدون جواب. به هر حال -- ما متوجه شدیم چیزی که همچنین می تواند این موضوع را در منطقه از ارسال. قبلا ثابت -- در نسخه بعدی شامل خواهد شد. لطفا به ما اطلاع دهید آن را ظاهر خواهد شد که این مسئله دیگر بود -- ما این یکی را بازگشایی کنید.