مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : پست های وبلاگ است مضاعف در حالت پیش نویس منعکس

Cool پست های وبلاگ است مضاعف در حالت پیش نویس منعکس

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    هر بار که من دوباره را ویرایش یک پست وبلاگ را در حالت پیش نویس است که به یک تگ جدید اضافه شده زبان.
    هر بار که من به حذف برچسب ها برای ابزار ترجمه قدیمی زبان به رسمیت می شناسد که متن را دوباره و دوباره وارد کردن برچسب.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

منتقل شده به بخش اشکالات. ما از آن و بررسی راه حل های فوری اگر آن را آسان خواهد بود برای توصیف

Translated text
    خوب ، من در انتظار هستم.

تشکر از شما!
    Original text

تنها در تلاش برای تولید مثل این موضوع است. ناموفق. ورود به وبلاگ جدید ساخته شده ، اما قبول نمی کنند فقط برای پیش نمایش است. در پیش نمایش آن را با زبان BBCode روشن opaqued چیزی بود که انتظار می رود. وقتی که من پیش نمایش دوباره آن را فقط خوب بود در آن باید باشد. شاید من تلاش برای آن را در راه اشتباه را تکثیر ، و یا موضوع را درک نکرده اند. من فکر کردم که موضوع در مورد اضافه کردن زبان BBCode روشن هنگامی که آن را قبلا افزوده شده است. اما من هیچ چنین رفتاری است.

لطفا توجه داشته باشید که اگر شما در حال نوشتن پیام و می خواهید برای پیش نمایش آن را توسط لانگ BBCode روشن با توجه به انتخاب زبان استراتژی تشخیص opaqued. این است که آن را به عنوان فرض کنید به کار. و اگر شما آن را حذف و پیش نمایش را ببینید و سپس دوباره آن را دوباره خواهد زبان و تشخیص اضافه کردن زبان BBCode روشن. این است که آنطور که باید باشد. از آنجا که پیش نمایش می کند همان چیزی را به عنوان ارائه ، فقط صرفه جویی در آن را به پایگاه داده withour. دانلود چیز دقیقا همان است که خواهد شد را به پایگاه داده قرار داده هنگامی که آن را به شما ارائه به.

لطفا به این مسئله وجود دارد و من چک کردن آن اشتباه ، یا آن را این است که ما آن را طراحی؟

Translated text
    من شلیک مشکل و به اشتراک گذاری با شما.
    Original text

هر گونه اشاره چگونه آن را تکثیر؟
    آخرین ویرایش توسط vBET. 10-06-10 در 22:42.

بدون جواب. به هر حال -- ما متوجه شدیم چیزی که همچنین می تواند این موضوع را در منطقه از ارسال. قبلا ثابت -- در نسخه بعدی شامل خواهد شد. لطفا به ما اطلاع دهید آن را ظاهر خواهد شد که این مسئله دیگر بود -- ما این یکی را بازگشایی کنید.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •