مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 8 از 8

موضوع : نوار جانبی انجمن با مشکل

Default نوار جانبی انجمن با مشکل

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    میهمان گرامی ، من برخی از گزینه های برای جلوگیری از مدیر انجمن را به کناری با آخرین پیام انجمن نمایش ، تنها به عنوان پیام به [langtitle = تولی] ، و حتی اگر من دیدن انجمن به زبان انگلیسی ، پیام های نمایش داده شده در زبان آنها ، در آزمون من در پرتغالی نوشته شده بود.

من برخی از پیام به تغییر قالب ترجمه ، اما نه پلاگین شخص ثالث به ، من فکر کردم اگر به درخواست من انجام کاری اشتباه است و چگونه به رفع.

با احترام ،
    Trevis.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا ما ارائه URL به صفحه دقیق که در آن ما می توانیم آن را ببینید و لطفا متن را نقل قول دقیق است که این کار غلط است. یک تصویر ارزش از 1000 کلمه

شما واقعا نیاز به افزایش حداکثر اندازه تصویر ، آن را مسخره کم است. اما من کاملا مطمئن او به معنای این است. من را به بحث و گفتگو شد از آنجایی که من متوجه چیزی مشابه :

با تشکر بزرگ -- من در حال حرکت این موضوع را به بخش اشکال. ما ان را ازمایش خواهیم کرد و مسئله را حل خواهیم کرد اگر بتوانیم ان را بازتولید کنیم یا اگر نه، بیشتر بخواهیم. ما ساخته شده کد خاص در فعال تصدی که باید چنین عناوین برش در زبان های دیگر رسیدگی کند. فکر میکنم بتوانیم اوضاع را بهتر کنیم.

ما راه حل های فوری برای آن را اگر از آن خواهد شد یکی از آسان. البته راه حل خواهد بود در نسخه بعدی شامل

Translated text
    تشکر از شما برای تصویر Jesha دقیقا همان مشکل مشابه دارد.

میشل ، من منتظر در نسخه بعدی.

[] s!
    Original text

Translated text
    Jesha ، ببخشید اگر سوال این است که به موقع نیست ، اما شما موفق به ایجاد یک بلوک با تبلیغات گوگل؟
    Original text

Quote نوشته اصلی توسط trevis View Post
    Translated text
    Jesha ، ببخشید اگر سوال این است که به موقع نیست ، اما شما موفق به ایجاد یک بلوک با تبلیغات گوگل؟
    Original text
    لطفا او را با این سوال. موضوع نه تنها تمیز باقی می ماند ، اما مهم تر به شما شانس بهتری برای دریافت پاسخ

OK ما آن را تصحیح -- آن را شامل شود در نسخه بعدی

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •