مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 7 از 7

موضوع : خطا فشرده سازی!

کاربر ارشد

Default خطا فشرده سازی!

من فکر می کنم همه چیز درست نصب شده است ، اما زمانی که این فعال باشد ، من این خطا را دریافت می کنید را در صفحه اصلی من :

خطا در رمزگذاری محتوا
    صفحه مورد نظر شما در حال تلاش برای مشاهده نشان داده شده است را نمی توان به دلیل آن را با استفاده از فرم های نامعتبر یا پشتیبانی نشده از فشرده سازی.
    * لطفا با صاحبان وب سایت به آنها را از این مشکل مطلع.

آیا می توانید لطفا کمک کنید!

کاربر ارشد

همچنین ، حتی با محصول غیر فعال شده ، صفحه پورتال من در حال حاضر فقط یک صفحه خالی است.

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

اگر شما موضوع را با فعال تصدی غیر فعال گسل فعال تصدی نمی باشد.
    لطفا توجه داشته باشید که اگر شما ufing باشد و فعال تصدی معلول توسط CP مدیریت و سپس فعال تصدی غیر فعال است نشده است -- زیرا اصطلاحات کاربردی (TOU) هنوز تغییر مسیر به فعال تصدی در htaccess تغییر نام دهید و هنوز هم استفاده از توابع فعال تصدی در 2 فایل تغییر باشد.

اول ما باید به تعیین آن است گسل فعال تصدی. لطفا اطمینان حاصل کنید که فعال تصدی کاملا dissabled. اگر بله و مسئله هنوز اتفاق می افتد و سپس فعال تصدی علت این وضعیت نبودید.

آیا شما با استفاده از بایگانی؟ وضعیت هنگامی فعال تصدی است کاملا از کار افتاده (در ADMIN CP + قوانین htaccess تغییر نام دهید + لغو تغییرات در بایگانی) چیست؟

کاربر ارشد

هنگامی که به طور کامل از کار افتاده ، به عنوان بالا توضیح داده شد (واگردانی تمام تغییرات) و سپس همه چیز به حالت عادی بازگشته است.
    بله من استفاده می باشد. وقتی که من این را قادر می سازد "تراکم" خطا دریافت می کنم و صفحه پورتال من است یک صفحه خالی است.

OK SO -- ما مطمئن هستیم در حال حاضر آن است که به فعال تصدی مرتبط است. مشکل خود را با یک استاندارد نیست -- بنابراین من می خواهم به شما در مورد مدها دیگر که شما با استفاده از بپرسید. آیا برخی از وزارت دفاع برای فشرده سازی؟

تذکر بعدی در مورد صفحه خالی -- لطفا اطمینان حاصل کنید که شما نصب ماژول PHP :. CURL و ICONV (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

لطفا بگویید آیا شما با استفاده از ترجمه پیوندها SEO؟ آیا شما اضافه کردن قواعد فعال تصدی به. htaccess تغییر نام دهید؟ اگر بله -- آنچه که آدرس انجمن خود را؟ -- آیا استفاده از آن در زیر دایرکتوری URL (در قوانین مورد گزارش در دستورالعمل توصیف شده ، اصلاح شود)؟

لطفا کپی از تمام فایل های که شما در هنگام نصب و ادغام را تغییر دهید ، و نصب محصول تمام دوباره از گدایی. لطفا اطمینان حاصل کنید که شما دقیقا دستورالعمل آیش. اگر شما می خواهید ما را به نصب برای شما ساخته شده شما می توانید از خدمات نصب و راه اندازی 30 دلار خرید : http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

کاربر ارشد

O مرد jeez **********. من می خواهم برای نصب در حال حاضر پرداخت. من فقط می خواهم بدانید برای اولین بار در زمانی که این انجام خواهد شد لطفا. برای خالی پورتال من به من نمی توانیم. با تشکر از پاسخ سریع شما. قدردان آن هستم.

لطفا PM یا پست الکترونیکی جزئیات دسترسی بنابراین ما قادر خواهد بود ساخته شده نصب.

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •