مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 3 از 3

موضوع : صفحه اصلی 3.7.1

توقیف

Default صفحه اصلی 3.7.1

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    سلام!
    من تعجب می کنم چگونه می توانم اصلی 3.7.1 را دریافت کنم؟
    برای من یک انجمن سوار ، من بیشتر به نام مستعار خوب است و نگه دارید و یک شمع به صفحه اصلی نیست.
    لطفا اگر من از قدرت توجه در مورد این موضوع!

ممنون
    Subis.
    Original text

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

لطفا توجه داشته باشید که محصولات ما فعال تصدی -- صفحه اصلی نمی. فعال تصدی پلاگین برای اصلی که اجازه می دهد تا به انجمن به 52 زبان ترجمه و پشتیبانی از جامعه چند زبانه است.

اگر سوالی دارید در مورد اصلی لطفا به صفحه اصلی بروید و از آنها بخواهید تیم اصلی. همچنین توجه داشته باشید که اصلی 3.7.1 کاملا قدیمی نسخه -- اگر می خواهید آن را نصب کنید احتمالا شما باید در مورد جدیدترین نسخه از سری های 3.x یا 4.x فکر می کنم

ما با خوشحالی به شما کمک خواهد کرد اگر شما هر گونه سوال در مورد vBET

اگر منظور شما این است که شما می خواهید برای خرید vBET برای vBulletin 3.7.1 نسخه، سپس لطفا توجه داشته باشید که به طور رسمی vBET نیاز به vBulletin 3.8، اما ما حداقل 1 مشتری است که در حال اجرا vBET در vBulletin 3.7 با موفقیت اگر شما هر گونه شک و تردید -- لطفا فقط از نسخه رایگان شروع و بررسی کنید که چگونه آن را بر روی vB 3.7 کار می کنند. هنگامی که شما خوشحال خواهد شد, شما همیشه می توانید نسخه پرداخت خرید و لذت بردن از حتی بیشتر برای عملکرد بزرگ و بسیاری از ویژگی های اضافی
    آخرین ویرایش توسط vBET. 02-05-10 در 22:38.

توقیف

Text automatically translated from: Portuguese to: Persian
    Translated text
    خوب ، من درک می کنم ، شما در مورد ارسال ایمیل اطلاعات بیشتر..
    Original text

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •