مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
نمایش نتایج: از شماره 1 به 5 از 5

موضوع : کش نیروی صاف

Red face کش نیروی صاف

من با داشتن مسائل در حالی که مصرف پشتیبان گیری از سایت ، پشتیبان گیری زمان بندی از احتمالا به خاطر از پایگاه داده های بزرگ بیشتر از داده ها توسط فعال تصدی کش ، چگونه من می توانم به زور را حذف کش؟

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان) vBET's Avatar

در این لحظه برای انجام این کار شما باید :
    1. موقتی تنظیم کش TTL تا 1
    2. موقتی مجموعه پاکسازی استراتژی به آخرین
    3. برو به کار برنامه ریزی شده و دستی را آغاز کند کار را برای cleating کش
    4. تنظیمات کش خود را

لطفا توجه داشته باشید که ما برنامه ریزی شده پیاده سازی از ذخیره سازی فایل که مسئله چنین نیست.

فعال تصدی ،

ممکن است اگر شما با مردم را از بحث DragonByte بازگشت آن ها به شما کمک می کنند تا به عنوان backend استفاده vboptimise نگهداری vbet خوبه.

آنها در حال حاضر پشتیبانی

FileCache
    MemCache
    Xcache
    APC
    EAcceletator
    Wincache

سعی کنید صحبت با Deceptor من واقعا فکر می کنم او می تواند با شما کار می کنید به نوبه خود فعال تصدی سریعتر.

لطفا vboptimise را امتحان کنید و هر کسی می تواند شاد باشد

با تشکر از شما

ما در حال برنامه ریزی برای پشتیبانی از ذخیره سازی فایل و موتورهای کش آماده این گام بعدی ما می باشد. هفته بعد ما خواهد شد عضو تیم جدید و خوش آمد به همه چیز سریع تر
    ما در ذهن داشته باشیم پیام خود و استفاده از آن مرغ ما شروع به تغییرات کش

فقط برای به روز رسانی این موضوع. در این لحظه فعال تصدی پشتیبانی از کش تمیز کردن غرفه : خودکار و کتابچه راهنمای کاربر.

همچنین ما در حال حاضر از حافظه کش برای موتورهای مختلف : Memcache ، APC ، XCache ، eAccelerator حمایت و برای اضافه کردن پشتیبانی برای انواع جدید از آن آسان است

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •